רומח הדרקון

רומח הדרקון

אוקי, לפי התרשמות כללית מהפורום, אני מבין שכולם פה קוראים את הספרים של הסאגה. אני חושב שאין כמעט ספר שלא קראתי בסאגה המצויינת הזו, כולל כמה מהספרים הגרועים ביותר שאי-פעם יצאו לאור, כמו The Dark Queen של המשורר הלאומי של רומח הדרקון Micheal Williams, וכולל כמה מהספרים הטובים ביותר שנכתבו כמו Lord Toede (למי שלא קרא - לרוץ ולקרוא עכשיו!). גם את טרילוגיית "מלחמת הנשמות" הספקתי לקנות בכריכה קשה ולקרוא. השאלה שלי היא - האם מישהו פה אשכרה משחק מו"ד או כל סגנון פנטזיה אחר בקרין?
 

La Gamba

New member
הייתי רוצה, אבל אני לא מוצא קבוצה

וגם אין לי כוח לשה"מ, למרות שיש לי את ספר החוקים של איך לשחק את רומח הדרקון במוד"מ.
 

EverMan

New member
אם תשיג , תשלח לי באי סי קיו

או משהו .. אני מת להשיג את זה .. לא ידעתי שזה בכלל קיים.
 
לא אני אישית מאוד לא אוהב את

עולם קריין הוא כזה דפוק במקצת לא מתאים לי אישית הכל בו מעצבן אותי אישית אני משקח ושיחקתי הרבה בעולמות אחרים שאת כולם אני ובן דודה שלי המצאנו וחלקם לבד המצאתי
 

FiRePOweR

New member
ספר עצום

בין הספרים הטובים ביותר שיש לסאגה . מסכים איתך על dark queen אבל האכזבה רק בגלל גודל הצפיה לספר על טקזיס . גמרתי לקרוא לא מזמן , סוף סוף השגתי את ה black wing וזה ספר עשוי טוב ! . ועמובן ספרים של richard knaak שפשוט סופר עצום במיוחד על KAZ .
 
צודק 100%

ואני מקווה שקראת את ה-Doom Brigade ואת ספר ההמשך המעולים שלו, אם אני לא טועה מפרי עטו של Don Perrin. עוד יצירת מופת.
 

assaf com

New member
לשחק בעולם קרין?

אחרי שקראת את הספרים זה לא משהו לשחק בעולם הזה עדיף להמציא עולמות ולקחת רעיונות מכמה ספרים ולא רק מאחד לדעתי...
 

Lion_Heart

Well-known member
אני. . .

שיחקתי בקרין עד. . .שזאת הושמדה עי"י. . .(קול ממורמר) ה שה"מית שלי וכעת אנו משחקים בעולם פרי המצאתה (ןשלי) אז . . .היו היתה קרין
 
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif יש!!!!!!!!! סוף סוף!

מישהי אם הגיון!!!!!!!!! טוב מאוד!!!! יפה!! יש לך שהמי´ת כחמה מאוד! וטובת לב! (למרות שהרגה אותך בדם קר)
 

Lion_Heart

Well-known member
כמה דברים

היא לא הרגה אותי היא העבירה אותי עולם 2:חכמה!! לא כחמה!!
 
קרין שלי ושלך...

המנחה שלך מזכירה לי את עצמי...בזמנו השמדתי את Forgotten Realms אחרי שנמאס לי ממנו
אבל זמן קצר לפני ההשמדה העברתי את השחקנים שלי (וואו, זה היה לפני 5 שנים בערך!) לקרין, ומאז אנחנו משחקים שם, עם גיחות קצרות ל-Ravenloft מדי פעם, אבל לא יותר מכך. אחת מגולות הכותרת של המשחק שלנו בקרין הייתה יצירת עיר ביבשת אנסלון. עכשיו חלקכם חושבים לעצמכם: "רק עיר?!? זהו?!?! אני כבר בניתי עולמות, יבשות, גלקסיות ויקומים בעלי 8-מימדים, מה אתה בונה לי עיר ועוד מספר לנו על זה?!" החלק החכם שבינכם, לעומת זאת, יחשוב לעצמו: "הממ, אני מניח שהוא לא מספר לי על זה סתם, בוא נמתין ונראה על מה הוא מדבר"
בכל אופן, בעבודה מאומצת של בערך שבועיים-שלושה יצרנו אני וחבר שלי עיר ענקית, בסדר גודל של פאלאנתאס, מיקמנו אותה על מפת קרין ושירבבנו אותה לכל ההסטוריה של העולם. תאמינו לי, שלהקים עולם מאפס היה קל יותר. בנינו לעיר הזו הסטוריה שהלכה אחורה עוד מלפני החורבן, שושלות אצולה, שושלת מלוכה, ציירנו מפה מפורטת של העיר עם פירוט של המבנים הציבוריים החשובים עד לרמת המנהלים של אותם מבנים, הקשרים בינהם למשפחת המלוכה, המשטרה, בתי המשפט, המיליציה והצבא...אין סוף לפירוט. בסופו של דבר מיקמתי את השחקנים שלי בתחילתו של קמפיין בעיר הזו, וביססתי עליה את הקמפיין, שמאז התחלנו עברו כבר שנתיים, ולהערכתי בחודש הקרוב אנחנו עומדים לסיימו... אין, אין כמו להתגאות בעבודה טובה!
 
אני כל הזמן משחק בעולם קרין בתורd&d

וזה ממש טוב, לעומת זאת ממ"וד בהמצאה אני משחק עם שני אחים
שמשעממים אותי! אבל זה משחק ענק, ביחוד אם אתה קנדר|
 
למעלה