רומח הדרקון - הסרט

Nosferatu1

New member
רומח הדרקון - הסרט

שלום, הנני חדש בפורום, ורציתי לדעת אם יש סרט על הרשומות, אם מתכננים, אם כותבים וכו'. אם כן, האם ישנם אתרים עם מידע בנושא. תודה. Nosferatu

סרינה99

New member
זה ב"תכנון" כבר מלא שנים ../images/Emo3.gif

ויש אתר כלשהו אבל אני לא יודעת מהו...אני מניחה שמישהו אחר יצרף אותו וברוך הבא

RoCKeR121

New member
בכוך הבא ובקשר לסרט

אז כנס לאתר שנקרא(נדמה לי אני לא זוכר ואם אני טועה יתקנו אותי) www.dragonlancenexus.com או אולי www.thenexus.com או פשוט www.nexus.com באתר הזה נדמה לי שכתוב משהו על זה או שיש קישור לאתר של הסרט אני יודע שהוא בתכנון אבל עדיף שהוא ישאר ככה כי זה יהרוס לך את כל החוויה כי לבמאי בטח יהיה דמיון שונה(מן הסתם לכל אחד יש דמיון אחר) והוא גם בטח לא יכניס את כל הארועים מה שאני חושב הוא שזה יהיה סרט טוב כי ההצלחה של שר-הטבעות היא רק היוצא מן הכלל שמדגיש את הכלל(והכלל הוא סרטים שדומים לסרט הכושל מבוכים ודרקונים)

Nosferatu1

New member
לא בטוח...

אני דווקא חושב שאתה טועה... ברור שלכל אחד יש השקפה שונה על איך הספר ייראה על המסך הגדול... אבל בכל זאת, לא היית רוצה לראות?

RoCKeR121

New member
תלוי מה יגידו על הסרט

אבל רוב הסיכויים שזה יהיה סרט מעפן דל תקציב שלא יגיע לרמה של LOTR אם לא אטעה אז אולי אני אראה אבל זה דיי יהרוס לי ואגב גם בLOTR עם כל הרמה הגבוהה התעצבנתי על פיטר ג'קסון שחתך יותר מידי ושינה כמה פרטים בעיקר התאכזבתי ממינס טירית(במקום העיר הלבנה קיבלנו עיר אפור בז' והמבנה המעגלי לא היה כמו בספר) ומינס מורגול(פשוט לא נראתה מספיק מרושעת ודיי צחקתי כשראיתי אותה...

Nosferatu1

New member
האם טעויות עלילתיות יכולות לחזור?

הטעויות שעשו בשר הטבעות הרסו לקוראי הספר - זה בטוח. אך האם זה יקרה גם פה? ברור שבאיזשהו שלב יעשו סרט. דרך אגב, מי מחזיק היום בזכויות?

RoCKeR121

New member
אין לי מושג אם הטעויות יחזרו מה שבט

שבטוח שבגלל בעיות התקציב של WoTC(החברה שקנתה את TSR שלה היו הזכויות במקור)(אה ואולי אני טועה אבל נראה לי שWoTC נמצאת כיום בבעלות hasbro(כן כן אלה מהחנויות צעצועים)) אז הוא לא יצא בקרוב(או שאולי אני טועה והזכויות נמצאות בחברה של וייס והיקמן(כן, יש להם הוצאה משלהם) ששמה sovergien press) בקיצור זה לא ממש פרקטי לדבר כרגע על הסרט כי מה שבטוח זה שהוא לא יצא בקרוב ועכשיו בגלל ההתעסקות הזאת עשית לי חשק אז אני הולך לפורומים של WoTC כדי לבדוק וכמו שחבר טוב של כולנו אומר במבטא גרמני כבד:I'll be back

RoCKeR121

New member
טוב אחרי שבדקתי באתר אז ככה

הזכויות הן של WoTC והסרט לא יצא בקרוב(הוא אפילו לא בתכנון כרגע) חוצמזה נזכרתי שיש קומיקס מבוסס על הספר(שלא תורגם לצערי) Legend of Huma לא נראה לי שאפשר להשיג בארץ(ת'אמת, אף פעם לא בדקתי אם כן או לא) אבל סתם רציתי שתדעו....

stige

New member
עוד שנים רבות...

הזכויות לסרט/סדרה/סדרה מצויירת עברו תכננונים רבים כבר עד היום, והם עוברים כל פעם מיד ליד. היו המוני הסכמות כבר אבל שום תוצאות.

למעלה