רומא

תסה

New member
רומא

אני נוסעת ל-5 ימים.הצעות לבתי מלון טובים במרכז וכמובן למסעדות טובות יתקבלו בברכה. תודה

קרן פ

New member
ממליצה לך לשכור חדר בעיר ולאו דוקא

בבית מלון. אנחנו שכרנו עוד מהארץ דירת סטודיו בטרסטוורה ( היכן שהיה פעם האיזור היהודי ) במחיר זהה לבית מלון, ומאד מאד נהננו. לא זוכרת כרגע את מס' הטלפון של מרכז ההזמנות, אבל יש את זה בספר של שיחור על רומא. לגבי מסעדות :
בטרסטוורה יש מסעדה בשם " לה צ'יסטרנה " ( הבאר ), מאד נעים לשבת שם, אוכל מצויין ושירות שזכור לנו עד היום.
בקמפו די פיורי ( השוק ) יש בית קפה קטן ( ממש לפני הרחבה הגדולה ) עם הקפוצ'ינו הכי טעים ששתינו ברומא. תהנו המון, קרן

bluefish

New member
הנה כמה ...

לא כל כך מלון אלא יותר דירה שמזכירים חדרים ממנה: רסידניה סאן פנטלאו. באיזור פיאצה נבונה. בפלצו יפה עם מעלית ומזגנים בכל חדר. ועם הרבה יותר אופי ובפחות מחיר ממלון. בקשר לאוכל, אנחנו אכלנו בעיקר אוכל קל במקומות קטנים וברחובות צדדיים איפה שראינו שאוכלים שם מקומיים ולא תיירים ורובם ללא שם נראה לעין. הסתקלנו על מה שהאחרים אוכלים ושלנו את המלצר. בכלל במקומות הפחות תירותיים היו יותר נחמדים והאוכל היה יותר טוב. מקומות שאהבנו היו פרפשונאלי שבין פיאצה לגשר Cavor, חצי מהמקום מסעדה וחצי בר עם מכונות משחק וסנוקר וטלויזיות אכלנו פיצה ופסטה ברוטב "לבן" בטעם חזק של גבינה כמו רוטב 4 גבינות. מקום של מקומיים שלא נראה לי שהיה לו שם אבל נמצא על הרחוב הראשי של שכונת Trestevere שם אכלו משפחות כנראה מהשכונה בעיקר כדורי גבינה ואורז מטוגנים, סלט ופיצה. גלידה מעולה אכלנו בגלדריה קטנה בקומפו די פיורי מאחודי הפסל של מריה ובצידה הימני. היו של המון צעירים איטלקיים שאכלו גלידה עם יין שהביאו מהבית לרגלי מריה. אני מצתארת שאני לא יכולה להיות יותר ספציפית אבל

רומי 007

New member
המלצה כללית

ברומא התנהג כרומאי - דהיינו, הזהרי ממלכודות תיירים. בד"כ הן ממוקמות ליד האתרים המפורסמים ותראי בהם יפנים ותיירים אחרים. השילוט בכמה שפות ועוד סימנים מובהקים. נסי לראות לאן נכנסים המקומיים ואכלי רק שם. כך אנו עשינו ולעולם לא התאכזבנו. המילה רסטורנט מצביעה על מסעדה מפוארת. חפשי את הטרטוריות שהן זולות יותר. לגבי פיצות - חפשי דוכנים קטנים שכתוב עליהם פיצה רוסטיקה דהיינו "כפרית" כלומר בצק דק ושיטה איטלקית ולא פיצה אמריקאית שיש בכל מקום.

למעלה