רולר לילד בן 7

sigizi

New member
רולר לילד בן 7

שלום, בני בן ה-7 מתחנן לרולרבליידס. המליצו לי על משהו שניקרא סלומון או משהו דומה ונאמר לי שהם הכי טובים. יש לי מספר שאלות: 1, למה הכוונה הכי טובים? מהם קריטריונים לבדיקת רולר? 2, איך ללמד את בני להחליק עליהם? 3, איזו מידה צריך לקנות? כמו מידת הנעליים או יותר גדול? המון תודה על תשובותיכם!!!

גיאגלגל

New member
אין כזה דבר "הכי טובים".

כדאי לך לעיין בשרשורים בהמשך הדף, יש שם לא מעט המלצות בנושא. סלומון בהחלט "טובים" - הגימור טוב, מיסבים סבירים, גלגלים בסדר והם נחשבים לנוחים על הרגל. K2 גם הם טובים (ומאותן הסיבות). גם רולרבליידס טובים (היצרן), ויש רבים נוספים. קריטריונים: 1. נוחות 2. גימור 3. מיסבים וגלגלים 4. חומרי מבנה 2. תלוי באיזה אזור בארץ אתה נמצא. במרבית הערים יש חוגי החלקה במסגרות שונות (רשימה חלקית ניתן למצוא באיגוד הגלגליות בישראל). באזור ת"א יש בספורטק מספר חוגים (חלקם לא רשמיים ובחינם), וניתן לקבל הדרכה אישית (שמעתי עליהם טובות) בקרייזי רולר (מי שמכיר מקומות נוספים - אשמח אם ישרשר). 3. לפי הנוחיות של הילד (שימדוד!!! לא קונים מחליקיים בלי למדוד!). הנעל צריכה לשבת נוח על הרגל (עם גרביים), לא ללחוץ ואסור שהיא תתנדנד. (נעל מתנדנדת לא מחזיקה את הרגל, וכתוצאה יתכנו נזקים בריאותיים). מצד שני, בהתחשב בקצב הצמיחה של ילדים, כדאי אולי לרכוש לפי "תחליק עם גרביים עבים", וכשיגדל קצת, לעבור לגרביים דקים יותר (שוב, אם יש עצות טובות לעוד מישהו - ראוי ורצוי). בהצלחה.

sigizi

New member
מה זה מיסבים?

תודה על התשובה המהירה. רק שאלה נוספת אחת- מה הם 'מיסבים'?

למעלה