רולר לילדה בת 7

ariem6

New member
רולר לילדה בת 7

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לבתי רולר באיכות סבירה פלוס. חקרתי מעט בנושא והחלטתי שאני רוצה לרכוש לה את ה-k2 merlin .הבעיה היא שלא מצאתי את הדגם הזה. בנמל הציעו לי את דגם raider במחיר של 600 שח. בפורום רולר היתה המלצה חמה על salomon zoom elite . מהי המלצתכם? האם לחכות שהיבואן יצטייד במרלין? האם סלומון? האם הריידר של קיי-2 ? תודה, אריה

jonish

New member
יש עוד דגמים ..

תלוי מה מידת הנעלים שלה יש את : רוסס אורלנדו : מתכוונן 30-35 פאוורסלייד - קפטן פאוור סלייד : מתכוונן 30-35 \ 33-36 \ 37-40 תבדוק אולי זה יותר טוב לה :)

נתן.ל

New member
קודם כל יש לקרוא את הקישור

למטה על ההמלצות לרוכש רולר. דגם ה-raider הוא אכן של חברת K2 וגם הוא רולר שמותאם לילדים, כך גם דגם הMerlin. ההבדלים בניהם מזעריים אם כי נראה שדגם הMerlin טיפה יותר מתקדם(יש סיכוי שהוא מיועד לילדים גדולים יותר). כשאתה רוכש אני מציע לך לבדוק שאכן הרולר מתאים לרגל של ילדתך ולא בערך, אלא בדיוק. זכור שילדתך תגדל ואתה מעוניין להתאים לה רולר שמתאים כרגע ויוכל לגדול איתה(המידות ניתנות לשינוי). אם היית בנמל, אני מתאר לעצמי שביקרת בחנות ספורט ורטהיימר, הם מחזיקים דגמים של K2 ואולי גם רוסס. בשביל דגמים של salomon תיאלץ להגיע אל חנויות מגה ספורט או רוזן מינץ. אם אתה סגור על K2, תוכל להגיע לחנות היבואן, אטלנטיס מוצרי ספורט. אם לא בא לך להתרוצץ אני מציע לך להרים טלפון גם אל חנות EndlessRoll באלנבי, שם תוכל למצוא את כל הדגמים אבל מומלץ לשאול אם נשאר במלאי. בכל מקרה שלא יהיה אל תתפשר על רולר מחברה לא מוכרת. לא ספין(של מגה) ולא אפאחת אחרת שלא ידועה בתור חברת רולרים ידועה. בהצלחה

למעלה