רולר לילדה בת 4.5

Uzi R

New member
רולר לילדה בת 4.5

הי חבר'ה. אשמח לעצות והכוונות בנוגע לרולר בליידס עבור בתי בת ה-4.5. קנינו לה זוג בטויס אר אס,אולם ברור שנעשתה טעות וחבל להכביר במילים. תודה,מראש,עוזי.

tinker2003

New member
אני יכולה להמליץ לך על...

הדגם לילדים של Salomon שנקרא Zoom אחלה רולרס לילדים! המידה מתכווננת. אם אני זוכרת נכון - מגיע במידות 27-33.5 ו 34-38

efink

New member
גם לרוסס ולK2 יש דיגמי ילדים

טובים, אני לא חושב שבת ארבע תבחין בהבדלים שבין הרולרים של רוסס/סלומון/K2 - שלושתם טובים לכן תבחר לפי מה שנוח לה או לפי מה שהיא מעדיפה או לפי המחיר (שהוא די דומה).

tinker2003

New member
לא הייתי ממליצה על הרוסס

אני לא יודעת אם יצא לך לראות את הדגם של רוסס לילדים, זה דגם ישן ומיושן, נעל קשה (הכל מסביב פלסטיק, סגירה ע"י אבזם) מזכיר את הרולרס מימי מתושלח. מניסיון שלי (שמכרתי את הרולרס האלה ואת הסלומון) שניהם עלו אותו מחיר, והילדים העדיפו את אלה של סלומון מבחינת הנוחות. הסלומון נעל יותר רכה.

efink

New member
הבת שלי ראתה את הרולר הזה

בדיוק בצבע הזה ויותר לא היה מה לדבר - אותו היא רצתה. את האחרים היא לא רצתה למדוד בכלל. גם לגדולה שלי יש כזה (בצבע שחור) ושתיהן מרוצות. הן לא התלוננו על חוסר נוחות ואני לא ראיתי שום חיסרון, יחד אם זה הן לא מדדו דגמים אחרים אז יכול להיות שהסלומון יהיה להן יותר נוח. מבחינת האבזם, הוא די נוח לתפעול, גם בנות חמש מסוגלות לשים ולהוריד את הרולר לבד.

tinker2003

New member
אולי בגלל ש...

הוא נראה כמו רולר צעצוע, מבריק כזה בצבע אדום. זה מושך את העין (של הילד לפחות). אני לא מדברת מניסיון אישי כי לא מדדתי את הרולר, אז אני לא יכולה לומר עליו נוח או לא נוח. אבל כן מכרתי את הרולרס האלה בדיוטי פרי, ואני יכולה להגיד לך שילדים שמדדו את שני הדגמים הלכו על הסלומון בגלל הנוחות. לגבי תפעול אין ספק שהרוסס יותר נוח לתפעול בגלל האבזם, בסלומון יש גם שרוכים ואני מאמינה שילדה בת 4.5 עדיין לא יודעת לקשור שרוכים. בכל אופן - המחיר הוא אותו מחיר פלוס מינוס, אם יש לך זמן לקחת את הילדה לסיבובים בין החנויות שתמדוד ותחליט, מצויין. אם לא, אני הייתי הולכת על הסלומון.

למעלה