רולר חדשים

naamapt

New member
רולר חדשים

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות רולר בליידס חדשים לחבר שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנויות טובות באזור המרכז ועל דגמים שמתאימים למתחילים (רכיבה בתוך העיר). טווח המחירים שלי הוא 400-600. נתקלתי בדגם הזה: Bladerunner PRO 78 Men 2009 http://www.rollshop.co.il/product.php?id=10 מה דעתכם? תודה על העזרה נעמה

המלצות

רולר סביר, זוהי חברת בת של rollerblade שמייצרת באיכות יחסית נמוכה למותג עצמו. תנסי לקנות לאו דווקא בחנות וירטואלית. במידה ותיצתרכי תיקונים, אבזמים, חלקים תמיד טוב שיש מעבדת תיקונים פיזית ולא וירטואלית. מה שתוכלי למצוא בשני החנויות הנ''ל: ב''אנדלס רול'' בת''א ''אטלנטיס'' רמת גן ישנה גם רשת חנויות מגה ספורט אבל במידה ותיצתרכי שרות חלפים תהיי בבעיה. שיהיה בהצלחה וחשוב למדוד לפני. הרולר אמור לשבת צמוד ולא להיתפתות לקחת מידה מעל. הנה אני מפנה אותך ללינק נהדר

naamapt

New member
תודה ועוד משהו

תודה רבה יש לך המלצות על דגמים מסויימים בטווח המחירים שרשמתי?

600-800

שווה מאד להוסיף קצת ולקנות רולרים בסביבות השש מאות ש''ח + בטווח מחירים האלה, פשוט למדוד ולראות מה הכי נוח, ויושב טוב על הרגל. עד אלף ש''ח אין שום עדיפות לאף חברה. כולם בסופו של דבר באותו הרמה. בהנחה שאנחנו מדברים על חברות ''אמיתיות'' ולא על חברות ''מדבקה'' לכן חשוב וכדאי לקנות במקומות שציינתי שם לא מיתעסקים עם חברות ''מדבקה'' שיהיה בהצלחה

למעלה