רולר ורכבת? מה אתם אומרים על שילוב של רולר לנסיעה עירונית ורכבת לבין עירונית?
O odedgut New member 18/10/05 #1 רולר ורכבת? מה אתם אומרים על שילוב של רולר לנסיעה עירונית ורכבת לבין עירונית?
Y yoman321 New member 18/10/05 #2 ../images/Emo45.gif רק קשה להחזיק הרבה זמן את הפיסוק של הרגליים ואם אתה עולה על הקרשים שבין הפסים זה מזה כואב
../images/Emo45.gif רק קשה להחזיק הרבה זמן את הפיסוק של הרגליים ואם אתה עולה על הקרשים שבין הפסים זה מזה כואב
ז זאת עם הכפתורים New member 18/10/05 #3 ../images/Emo39.gif יש לי רעיון לסטארט -אפ! צריך להכין מתקן שייתלבש על מסילת הרכבת, מעין "אפני רכבת" כאלו. ובגלל שבארץ אין רכבות בשבת יהיה אפשר לנסוע בכיף על מסילות ארצנו אחת לשבוע. מה דעתכם?
../images/Emo39.gif יש לי רעיון לסטארט -אפ! צריך להכין מתקן שייתלבש על מסילת הרכבת, מעין "אפני רכבת" כאלו. ובגלל שבארץ אין רכבות בשבת יהיה אפשר לנסוע בכיף על מסילות ארצנו אחת לשבוע. מה דעתכם?
M masterform New member 19/10/05 #6 יש לי רעיון עוד יותר טוב להתאבד בכל דרך אחרת.... למשל קפיצה מבניין, הנפילה לפחות מהנה עד שפוגעים בקרקע
יש לי רעיון עוד יותר טוב להתאבד בכל דרך אחרת.... למשל קפיצה מבניין, הנפילה לפחות מהנה עד שפוגעים בקרקע
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 18/10/05 #5 XD יש לי רעיון... תשים אזיקים על הרגליים בדיוק ברוחב של הקרשים וככה לא תצתרך להחזיק אותם..!