רולר בלייד

הכי טוב למי ?

לכל רולר יש את היתרונות והחסרונות שלו...לדעתי הוא יותר מתאים לסללומים סליידים וכו'...הרולר מחזיק את הרגל מצוין אך בטיולים הוא סביל ומעבר לזמן מסוים לי לא הכי נוח להשאיר אותו על הרגל אם אני לא מחליק.

עופר1112

New member
אומרים

אומרים שרוב האנשים בפארק הירקון -יש להם SEBA ... בכל מקרה עדיין לא קניתי אני מבין לפי התגובה הראשונה שהם טובים לסליידים ולסללומים... גם לגבי K2 אומרים שהם נעלי בית על גלגלים...

אממ... מכירה את המילים האלו

ההמלצה שלי היא שתקפוץ לעוד חנות או שתיים בשביל להתרשם ממוצרים נוספים.

לבלל

New member
לסבה- יש זמן הסתגלותלרגל גדול מהרגיל ואחרי זה

הם יושבות טוב על הרגל וזחותם אפשר להגיד שהם יחסית עמידות(לא מניסיון אישי) K2 - אומרים שהם "נעלי בית" ביגלל שהם נעלים רכות יחסית ונוחות מהרגע הראשון אבל ראיתי שהם מתבלות יחסית מהר ואנשים שנסעו על שנהם טוענים שעם הסבה יש להם יותר שליטה ושהם תופסות את הרגל יותר טוב (לא מניסיון אישי) FILA-שזה הרולר שלי (נייט הוק 18+ )נעל טוב עם תקופת הסתגלות בינונית (שלוש שבועות של 3 פעמים בשבוע כל פעם מעל שעה וחצי) כיום נוחות מעוד ומחזיקות את הרגל נהדר מה שכן מומלץ להחליף את הסקוצ' (אצלי הוא יצר שחיקה על הנעל )ושמעתי שאצל אחרים הוא התפרק ומה גם שהרצט תופס פי שניים יותר טוב את הרגל לכל חברה יש את הייתרונות שלך תלוי מה אתה מתכנן לעשות עם הרולר

נתן.ל

New member
העובדה שK2 הן נעלי בית

בכלל לא רומז שSEBA הוא טוב או לא. אגב, בתור בעליו הגאה של K2 - נעלי הבית - כבר למעלה מארבע שנים אני רק מרוצה.

RieM

New member
אין כמו K2 להחלקות ארוכות

בתור מי שמחליק על K2 כבר ארבע שנים ולפני כן על רוסס וסלומון, אני יכול להעיד באופן חד-משמעי על איכותן ונוחותן, במיוחד בהחלקות ארוכות של מספר שעות. מכיוון שמעולם לא החלקתי עם SEBA אין באפשרותי לחוות דעה ממקור ראשון, אבל ידוע שרוב מחליקי הסלאלום מעדיפים אותן על פני חברות אחרות. מצד שני, החלקת סלאלום שונה בתכלית מהחלקה בקבוצה לאורך 20-30 ק"מ ואף יותר. לא אחת ראיתי חבר'ה נאנקים מכאבים מהנעליים של ה-SEBA, שמרוב זה שהן מחזיקות כל כך טוב את הרגל, קשה לנעול אותן לאורך זמן. כמובן שיש אנשים שכף הרגל שלהם מותאמת באופן מושלם לנעל ה-SEBA, אבל רוב האנשים שהחלקתי איתם סבלו מכאבים בשלב זה או אחר של ההחלקה. כך שלפעמים נראה לי ש"נעלי בית" זה לא כל כך גרוע כמו שזה נשמע ...

לבלל

New member
נראה שלא הבהרתי את עצמי כמו שצריך

אין לי בעיה עם " הנעל בית" להפך אני חושב שהיא טובה למטרתה שלה,רק ציינתי למה אנשים קוראים לה נעל בית :) אני אישית נישאר עם הFILA שלי

עופר1112

New member
רולרבלייד נוחות

יש דרך לדעת אם הרולרבלייד יהיו נוחות לרכיבה ארוכה? על פי מדידה אחת בחנות קשר לדעת זאת...???

לבלל

New member
היזהרו ממי שממליץ על FILA ??

לי הם נוחות ואני מרוצה מהם צריך להזהר מימני ?? מה ??מה עשיתי ??

למעלה