רולנד VS ימהאה

FrEaK DaNcEr

New member
רולנד VS ימהאה

הי אנשים! אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומטלבת בין רולנד לימהאה... אני לא מבינה בזה מספיק כדי לשפוט בעצמי. כל המוכרים בחנויות כמובן משוחדים, ואלה שמוכרים רק ימהאה אומרים שזה הכי טוב.. (ואללה...) ואלה שמוכרים את שניהם טוענים את ההפך. הבעיה היא שיש מצב שבחנות המוכרת את שני הסוגים, הם נתקעו עם סטוק של רולנד ומעוניינים להפטר ממנו... משוחדים כבר אמרתי? בכל אופן אני מחפשת דעה אובייקטיבית האם הדגמים של רולנד או ימאה יותר טובים, ואני אשמח לכמה שיותר תשובות :) תודה רבה רבה! מוריה נ.ב. בכלל כותבים ככה ימהאה

bomba6

New member
הקרב הנצחי

אין שחור ולבן בעסק הזה. לימאהה (אגב- ככה אני יודע שכותבים מאז ומתמיד) יש מערכת הפעלה מאוד פשוטה ואינטואיטיבית, בניגוד לרולנד, שיש לה עקומת למידה גדולה מאוד... מצד שני, רבים אומרים (מעולם לא היה לי אורגן שלהם) שאיכות הצליל של רולנד היא הרבה יותר טובה מזו של ימאהה. מצד שלישי, המקצבים של ימאהה יותר גמישים, יותר נוחים, וניתן למצוא מאות נוספים בחינם באינטרנט. הכי הכי חשוב זה לנסות בעצמך את כל הסוגים. מי שיחליט מה תקני בסופו של דבר זה את, ולא המוכרים. תשמעי, תאזיני, תנסי לשחק בפונקציות, תראי עם מה את מסתדרת ומה עונה על הצרכים שלך. שאפרופו- מה הם באמת? מה את מחפשת באורגן? ומה התקציב? בקרי בכלי זמר ת"א ובחלילית בחיפה, חנויות הדגל עם כל הדגמים. זה אולי קצת יסבך את ההחלטה- אבל לפחות כשתעשי כזו- תהיי מרוצה. שתפי אותנו. בהצלחה.

epotex

New member
היי

אני חושב שכדאי באמת שתבחני את הצרכים שלך ,מה הציפיות שלך מהאורגן, ואז תחרשי את החנויות תמצאי מה שנראה לך מתאים ואז תוכלי לשאול אותנו על שני דגמים ספציפיים, כי השאלה הזאת היא מאוד כללית... בכל מקרה בהצלחה :}

כרגיל,כתבו החבירים דברים נכונים

מעבר לכך,הגדרת תקציב תעזור לכוון אותך בבחירת הדגמים

למעלה