רולינד מתה!!!!!!!!

רולינד מתה!!!!!!!!../images/Emo7.gif

• אוקיי זה לא פורום הספר אבל בכל זאת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3021443,00.html הספר נכתב סוף סוף עוד לינק (שונה) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3021582,00.html נ.ב סליחה על הכותרת זה רק כדי למשוך אתכם

AGENT SHESH

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo73.gif

אנשים שתפו פעולה! זה יכול להיות נחמד...
ולהודעה - אט לאסט! שנה וחצי מאז 5..? וואי. ע"פ ההערכות הספר ייצא ב22 ביוני, אבל התאריך הסופי יפורסם בשעות הקרובות... והנה אני - ששכחתי בכלל מה הולך בספרים הקודמים - פתאום חוזר לאובססיית הארי פוטר... מוזר, הא?

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

תראו הוצאת ידיעות אחרונות בקשה מההוצאה האנגלית של הספר שתעביר לידיעות אחרונות את כתב ידע שלך רולינג וכך הספר יפורסם בעברית בדיוק כאשר יפורסם הספר באנגלית אז תתפללו שהם יסכימו לתת לידיות את הכתב יד...

GalBatz

New member
הם בטח לא יסכימו.../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

לא נורא, אני אקרא באנגלית, שוב.

GalBatz

New member
יההההה!^____^

בדיוק אתמול או משהו תהיתי מתי הוא יצא וחשבתי שזה יהיה עוד שנה או משהו. וואה, זה בעוד שבעה חודשים!
מעניין אם התיאוריה שלי לגבי ה-half blood prince נכונה. בטח לא.

GalBatz

New member
המ.

שמארק אוונס ההוא, שהוזכר בחצי-מילה בתחילת הספר החמישי, הוא ה-half blood prince. כי לא במקרה הזכירו את השם אוונס פעמיים בספר אחד, והוא אמור להיות בגיל של להכנס להוגוורטס בספר השישי, ואם הוא קרוב משפחה של לילי אז הוא לא בדיוק טהור-דם... אר.

mishmesh

New member
אז זהו שלא.

צר לי לאכזב אותך, אבל רולינג אמרה שמארק אוואנס הוא אף אחד. סתם ילד בן עשר שהוזכר בתחילת הספר החמישי. רולינג כתבה תשובה מאוד ארוכה ומצחיקה על העניין הזה, ומאוד כדאי לקרוא אותה.

GalBatz

New member
כן,../images/Emo87.gif

אם זאת תיאוריה שלי אז כנראה שהיא לא נכונה. כמה מפתיע.
תודה על המידע, בכל מקרה.^^;

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אוי אוי היא מלכה, כל פעם בין שני ספרים אני מצליחה לשכוח את זה
תודה איציק
אהבתי במיוחד את: he owns the Mystic Kettle of Nackledirk!' (Possible title of book seven there, must make a note of it).

Gizmo16

New member
ווווההההההוווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo28.gif

לא ייאמן פשוטטטטט
זה בא לי לפתע פתאום, לא תיארתי לעצמי, ספר שישיייייי
עוד חצי שנה
יותר מדי זמן
את הספר השביעי אני כבר אקריא לבתי התינוקת

AGENT SHESH

New member
בקצב הנוכחי?../images/Emo73.gif

יש מצב...
עכשיו עד לשביעי היא תוציא לנו את הנשמה... תמרח את הזמן כמו מסטיק לעוס במיוחד...

Thestral

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אבל אם היא לוקחת כל כל הרבה זמן לפחות שתוציא תוצר לא משעמם *שיעול*ה"פ5*שיעול*

למעלה