רוכבת מהצפון

רוכבת מהצפון

טוב, אני רוכבת כתחביב כבר הרבה מאוד זמן, כיום לפעמים בחווה בקיבוץ עמיר ולפעמים בקיבוץ אורטל, שניהם קיבוצים בצפון הארץ. אני ברחתי למרכז וכבר כמה ימים שאני מאוד מאוד מתגעגעת לרכיבה, דווקא כשאני הכי צריכה להירגע אני לא יכולה לרכב. אני דואגת מאוד לסוסים באותן האורוות, למרות שלמיטב ידיעתי את הסוסים מעמיר העבירו כבר לאורווה בדרום. בקיצור, לשאלתי, מישהו מכיר אולי אורווה במרכז שאפשר פשוט לבוא ולרכב בה? לא סיבובים ולא כלום, פשוט לרכב...

שירלי317

New member
בהרבה אורוות את יכולה לקחת שעורים

אין הרבה חוות במרכז לפי שידוע לי שמשכירות סוסים ככה סתם בלי השגחה.. גם חוות טיולים כאלה בקושי יש..

התכוונתי,

שאני לא רוצה לשכור שיעורים מראש (מה שאני מכירה הוא לקנות "חבילה" שכזאת שכוללת X שיעורים.) בגלל שאני לא יכולה לדעת כמה זמן אני אהיה כאן. ובכלל, אני גם אשמח להמלצות על חוות שיעורים במרכז ועל המיקום שלהם, אני באמת לא יודעת כלום על המקום הזה, אצלנו פשוט היינו הולכים לאורווה, זה בקיבוץ...

שירלי317

New member
אוקי, הבנתי

אם ככה, אצלנו בחווה אני מניחה שאין בעיה לקחת שעור בודד.. החווה נמצאת במושב בית נחמיה (ליד שוהם/ בן שמן/ לפני פתח תקווה) פרטים במסרים.. יש עוד חוות שאני יכולה להמליץ לך בחום, אם רק תצייני היכן את נמצאת באזור המרכז =)

שירלי317

New member
ובכן

בית נחמיה זה מרחק של נראה לי פחות או יותר 20 דקות נסיעה מרמת גן (לא סגורה על עצמי) יש את חוות הפארק ברמת גן, אבל אני לא יודעת עד כמה זה יתאים לך.. חוצמזה אין לי הכי מושג על עוד חוות ממש קרוב לרמת גן... סורי..

cowgirl Ms

New member
אוקיי.../images/Emo80.gif

הפעם את עוקבת אחריי!!! >< או שאני סנילית או שלא אמרת לי שאת רוכבת. :|

את סנילית סטוקרית.

הזכרתי את זה בפעם הראשונה שניפגשנו כשאמרת לי מה הכינוי שלך וגנבת לי את הכובע. :p

אני מכירה חווה במרכז...

אמרת שרכבת בקיבוץ וגם החווה הזאת היא בקיבוץ ככה שתרגישי בבית. החווה נמצאת בקיבוץ אייל. אני חושבת שתוכלי לקחת רק שיעור אחד או שנים או כמה שתרצי. (בהתאם לתקופה שתשהי במרכז). המנהל של החווה ממש נחמד וכל המדריכים ממש מוכשרים (לקחו המון אליפויות) המדריך שלי למשל מקום שני או ראשון בארץ.! האווירה בחווה טובה מאוד! סוסים מעולים ואני ממש אוהבת להיות שם. בקיצור אני ממליצה מאוד! עכשיו אין לי את הטלפון אבל אולי אני ישלח אותו עוד מעט. הבעיה היחידה שאני חושבת שתהיה זה שזה אולי טיפה רחוק ממך אבל לא הרבה, לא יותר מחצי שעה נסיעה (עם אני לא טועה). מקווה שעזרתי =)

למעלה