רוכבים יקרים!

G m a n 1

New member
רוכבים יקרים!

אחותי נפצעה כתוצאה מפעילות ספורטיבית (כנראה) - "שלום! אני בת 23 מתאמנת בצורה לא לגמרי אחידה כבר 5 שנים. לפני כשנה וחצי החלו לי כאבים באזור ירך ימין עליונה בעקבות אימונים מאומצים במיוחד, שכללו ספרינטים למשל. הכאבים מתמשכים- ללא תלות בתנוחה או מצב הרגל, בתנועה וגם בשכיבה, ומרגישים כאילו שזה בחיבור בין הירך לאגן. הם בד"כ נעלמו אחרי יום יומיים של מנוחה. לפני שבוע בעקבות תנועה לא טובה של הרגל בעלייה לרכב גבוה-(הרגשתי שמשהו שם נמתח/נקרע ומאוד כאב לי נקודתית) ולאחר יום או יומיים שיצאתי לריצה, שבו הכאבים בעוצמה גדולה מאוד ולא הפסיקו עד היום (כמעט שבוע!). לקחתי משככי כאבים כל כמה שעות ופניתי לאורטופדית שרק שלחה אותי לצילום רנטגן שהראה שהכל תקין והמליצה ללכת לכירורג שיפסול בקע במפשעה(מאוד לא סביר בעיניי!).היא לא העלתה אף אפשרות של דלקת גיד, קרע וכדומה... אני עדיין בכאבים, אם כי פחות קשים, ומעוניינת לשמוע חוות דעת של רופא המכיר פציעות ספורט ויוכל גם לייעץ כיצד לחזור לפעילות בצורה חכמה. תודה!!" מישהו מכיר רופא ספורט מומלץ? עדיפות לאיזור המרכז - ולקופת חולים כללית. תודה רבה! גל

P u s s i c a t

New member
המלצתי בעבר ואמליץ שוב

אמנם לא בכללית אבל... הוא ניתח אותי. מיניסקוס. ונתן לי את כל ההנחיות שאוכל לרוץ, לרכב ולשחות רופא מדהים וטריאתלט בעצמו ד"ר דניאל קרלין פתח לאחרונה מרפאת ספורט לפי מה שהבנתי פרטים נוספים אם תצטרכו - בשמחה

baruch kass

New member
אנינ סובל מאותה בעיה בדיוק

וגם אותי אפנו לכירורג שלא מצא כלום אם תדעי מה ההבחנה אצלך אשמח להתעדכן ולקבל טיפול שיביא סוף לכאב המאוס

odedbc

New member
רופאים אורטופדים

*ד"ר יוסי וייס, מרכז רפואי הרצליה (רופא נבחרת הכדורסל) *ד"ר רפי טיין, מרפאה לתחלואי ספורט, מלון דניאל הרצליה *ד"ר יוני ירום, רוכב ויו"ר איגוד האופניים, מרפאת הספורט של קופ"ח מאוחדת באיצטדיון ר"ג

יכול מאוד להיות שזו

או דלקת כלשהי, או שריר/גיד/רצועה שנמתחה ממש חזק.. לי נמתח הארבע ראשי ירכי לא מזמן ממש חזק והיו בטוחים שיש לי כילה.. בסוף לאחר חודש וחצי זה עבר. את האישור לכך שזו רק מתיחה של שריר קיבלתי על ידי פרופסור לאולטרהסאונד. תנסי ללכת לאולטרהסאונד שיצלם את האזור..לי זה עזר מאוד.

למעלה