רוך מבטך

רוך מבטך

אתמול נזכרתי ברוך מבטך בתוגה שגרה קבוע בעינייך חיים קשים היו לך חיים קשים עשיתי לך... למה נזכרתי? אשה עברה ברחוב והיא נשאה את אותו הניחוח הבושם שלך המוכר האהוב זה שנשאת אליי מרחקים ארוכים זה שהשארת אחרייך גם כשהלכת סיפרת לי פעם שבהולכך את מזלפת כמה טיפות על הכר "טריק נשי" קראת לזה... האם גם על ליבי זילפת את טיפות אהבתך? הוא לא מרפה... וכל דבר מזכיר לי אותך... אשה ברחוב, ניחוח...

שלי 9

New member
לנוכח הרכות המופגנת פה..אתה חושב

שהניק פרא אדם הולם אותך??

תגיד לי בבקשה

אם אף אחד לא תופסת את מקומה וממילותיך אתה כמהה לאותה אישה למה אתה לא איתה לכל הרוחות ????????????????????????????????? הגמד

d a n i e l s 5

New member
כי אולי......

יש מצב שהיא לא רוצה להיות איתו ........(רק אולי כמובן). נורא פשוט...... תחשוב על זה .

כי אולי.............

יש מצב שהיא כן רוצה להיות איתו.....<רק אולי כמובן> אבל הוא מעדיף להתרפק על מה היה לו?.... אחרי הכל להיות עם זה לא כמו להיות בלי....

d a n i e l s 5

New member
"הרחוב "

איכשהו כל הגעגועים שלך מתקשרים ל"רחוב". הרחוב והשפעתו .... מעניין. (סתם כי נזכרתי בכתובים הקודמים שלך)

כל מילה שלך נוגעת

כתבת כל כך יפה, עם כל כך הרבה רגישות וגעגועים. האם לא ניתן להציל את המצב? מקווה שכן

יערית

New member
"טריק נשי"

אין צורך להזליף ..ריח הגוף תמיד נשאר על הכר או הסדינים וכל שנותר זה להסניף אחרי:).

ומה עושים?....

שהזמן עובר והריח כבר נעלם מהכרית? ואת כל כך רוצה להריח אותו לנשום אותו להסניף אותו אבל הוא כבר נעלם כי עבר יותר מדיי זמן.

למעלה