רוטווילר מעורב

wind1

New member
רוטווילר מעורב

מציעים לנו רוטווילר מעורב עם לברדור לאימוץ כלבה מתוקה ככה אומרים ואני חוששת מהגנים של הרוט.. מה אתם אומרים ? אנחנו משפחה עם ילדים מחפשת כלב ידידותי לאימוץ

lilithmm

New member
תבדקו איך הוא אם כלבים אחרים

עם זכרים אחרים. זה ממש לא משנה.האופי קשור לחינוך ולהשקעה. כנסו לקישורי הפורום. הכלב חי לפי החינוך. יש לי בקישורים תמונות של ילדים קטנים אם רוטווילרים.

dundy

New member
רוטווילרים הם כלבים נהדרים

וסבלניים מאוד עם ילדים.

wind1

New member
ולמרות זאת

אחת לתקופה אנחנו קוראים על רוט שנכנס באיזה ילד או מבוגר שעבר ברחוב אחד אין לו אוזן אחד הלכו לו הפנים ...

dundy

New member
זה חינוך הכלב שהופך אותו

לתוקפן, לא הגנים.

lilithmm

New member
תקראי שרשורים שלנו בנושא

בקישורי הפורום. אני מוכנה להסביר לך בטלפון את עמדתי או שתוכלי לקרוא אותה בשרשורים הרלונטיים. אני מציעה לך לא לפסול אותו רק בגלל שהוא מעורב עם רוטווילר. תבדקי איך הוא עם זכרים אחרים. זו לדעתי בדיקה טובה.

מרב.

New member
אני לא גולשת כאן בד"כ אבל עיני

צדו את ההודעה שלך. יש לי רוטוולרית מדהימה וגזעית, שהיחס שלה לילדים הוא מהמדהימים שראיתי. ראי את ההודעה שלי בעמוד הזה (התלבטות לגבי המתת חסד) וקראי מה כתבתי- בימיה הטובים, הילדים בבנין היו דופקים בדלת ומבקשים להוריד ולשחק איתה. לדעתי זה הרוב ענין של חינוך (אני לא שוללת לחלוטין את ענין הגנים והאופי, גם בני אדם שונים מאחד לשני). הכלבה שלנו קיבלה יחס של משפחה מאז היותה קטנה וגם אולפה, וגם אם מישהו היה מוציא לה אוכל מהפה היא לא הייתה עושה לו כלום. אם גם היא מעורבת עם לברדור (נשמע שילוב מדהים) אז יש לך עוד פחות ממה לפחד. רוטוולרים הם כלבי משפחה נאמנים, קשורים מאוד לבעלם שלהם, לברדורים מאוד שובבים וישמחו להשתובב עם ילדיכם- בקיצור, לכי על זה.

SilentWave

New member
אין מה לחשוש

תחשבי על זה ככה: מי לוקח בד"כ רוטוולרים ואמסטפים? אנשים כוחניים שרוצים כלבים כוחניים. ולכן מה הם מלמדים אותם? ואז מה אנחנו שומעים בחדשות? חוץ מזה, מישהו בדק פעם מה אחוז הרוטוולרים בישראל וכמה מהם אי פעם נשכו מישהו? אני מכיר האסקי סיבירי (נקבה) שנשכה (עמוק וכואב) את הבעלים שלה, כתבו על זה בעיתון? לא. אולי פודלים נושכים יותר מרוטווילרים? פודל פשוט לא נשמע מפחיד. בקיצור, לדעתי ברוב המכריע של המקרים תלוי איך גידלו את הכלב ומה חינכו אותו לעשות. לכן אין לכם מה לחשוש.

lilithmm

New member
../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט../images/Emo70.gif

זו בדיוק הדיעה שלי. כל מילה נכונה. וד.א. אני ננשכתי עד היום ע"י האסקי, ע"י כנעני ופינצ'רים.

wind1

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולם על התובנות

כייף לקרוא ולהעזר בכם

tammari

New member
אם זה כלב ראשון

אני ממליצה שמייד בהתחלה תתחילו לעבוד עם מאלף בשיטות חיוביות, כדי לבנות תקשורת ויחסים נכונים עם הכלבה מגיל צעיר.

wind1

New member
לא כלב ראשון

אם כי הכלב הקודם היה לפני 7 שנים מאלף?? זה חובה ? אמרו לי שהכלבה מחונכת בכל מקרה מחר נלך להכיר אותה ולראות אם אנחנו מתאימים לה וההיפך

moranמורן

New member
אני מכירה אנשים שמגדלים-

רוטויילרים ואמסטפים, ויש להם ילדים. אם תדע לחנך אותו כראוי אין לך מה לחשוש... בהצלחה

wind1

New member
אמצנו את הכלבה-רוט' מעורבת

אז הכלבה אצלי, באתי לקחת אותה, פעם ראשונה שנפגשנו והיא לא משמיעה קול. לקחתי אותה, לא נבחה, נסעה איתי באוטו שעה לא התלוננה, נכנסים אנשים לבית, לא נובחת משהו מוזר

מי אמר שכלבים חייבים לנבוח../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

תגידי תודה ואל תתלונני, זה עדיף מכלב שנובח בלי הפסקה
מעבר לזה - תני לה זמן. ברגע שהיא תרגיש בבית, את כבר תשמעי אותה נובחת...
עם האימוץ

wind1

New member
תודה. ועדיין

יש לי איזה חשש קל (רוטווילרים...) שפתאום... כל מיני דברים שקראתי ולא יוצאים לי מהראש לא חשוב רק רציתי לשאול איך מאכילים? לשים לה אוכל כל הזמן או במועדים קבועים?

push

New member
מזל טוב קודם כל

אין לך ממה לפחד-רוטווילר זה סוג מדהים.עושים לו אוול גדול בישראל. במקרה יצא לי למסור היום כלבת רוטווילר שהבעלים שלה נאצלו לוותר עליה.היא הייתה אחת הכלבות הכי שקטות,עדינות ואציליות שיצא לי להכיר. לגבי האוכל-תני לה את האוכל בשעות קבועות.אחרי הטיול בבוקר ובסביבות 5 בצהריים.

wind1

New member
תודה

לגבי האוכל: אמרו לי לתת לה לפני טיול הבוקר אז עכשיו בלבלת אותי וגם, מה יהיה באחת בצהרים כשהילדים יאכלו היא תתעצבן אם לא יהיה לה אוכל לא ? תודה מראש על העזרה

ohari

New member
לגבי מזון

היא צריכה לקבל כמות מתאימה של מזון לכלבים. בשביל זה את צריכה שיהיה לך מושג לגבי המשקל שלה. לאחר ששקלת אותה, תעיפי מבט על האריזה של המזון ושם צריכה להיות טבלה של כמות המזון המומלצת ליום עפ"י משקל הכלב. חשוב לזכור שהכמות הזאת משתנה בין סוג מזון אחד למשנהו, לכן אם תחליפי מזון תצטרכי לחשב שוב. לגבי זמני האכלה, הדעות חלוקות. אני מעדיף להאכיל פעם אחת בבוקר אחרי הטיול פעם נוספת בלילה גם כן אחרי הטיול. זה חשוב מכיוון שיציאה לטיול אחרי האוכל עלולה לגרום להיפוך קיבה (קראי בשאלות הנפוצות בפורום). בכל אופן חשוב לשמור על זמני האכלה קבועים ולא לתת לה אוכל כשהיא מתחננת בשעת ארוחת צהריים מפני שזה יהפוך את הארוחות שלכם ללא נעימות. כל זה אגב, נכתב מתוך הנחה שהכלבה שלך בוגרת, מעל שנה. לא מצאתי בשירשור התייחסות לגיל.

למעלה