רוטב פטריות ובצל של "אסא"

MarioA

New member
רוטב פטריות ובצל של "אסא"

אני מבקש את המתכון של רוטב פטריות עם בצל שבמסעדת אסא מוסיפים לחומוס. בעבר בקשתי אבל לא קבלתי תשובה. אולי הפעם יהיה לי יותר מזל? תודה

לדעתי זה לא עניין של מזל כנראה שאף

אחד לא מכיר את המתכון שלהם, אבל אפשר לנסות לטגן בצל קצוץ שמן עד השחמה להוסיף שן שום קצוצה, להוסיף פטריות שמפניון טריות או מקופסת שימורים (עדיף טרי) לטגן עד השחמה ועד שהמים שיצאו מהפטריות יתאדו, להוסיף, כמון, כורכום, מעט אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור ולשפוך על החומוס נראה לי שיצא טעים. ואפשר גם לנסות לבקש את המתכון מבעלי המסעדה עצמה, בעבר היו אנשים שביקשו במסעדות אחרות ונענו בחיוב, אולי הם יהיו נחמדים ויתנו לך את המתכון.

MarioA

New member
רוטב פטריות של מסעדת אסא

תודה למשיבים. אנסה על פי העצות.

אורקה

New member
מתכון: פטריות ברוטב לחומוס

מתכון: פטריות ברוטב לחומוס או לבורקס תפוחי אדמה רכיבים: 1 קופסת פטריות (שמפניון) או טריות 1 בצל גדול 3 כפות שמן 1 כפית אבקת מרק פטריות 1/3 כוס מים 2 כפיות קמח תבלינים לפי הטעם: גריל עוף תבלין לשווארמה כמון (לא לשים הרבה זה תבלין דומיננטי מאוד) מלח סוכר פלפל שחור (גרוס ואפשר גם מעט גרגרים שלמים) 1/2 קובית קנור - צלי בקר (אם אין בעייה של בשרי חלבי) אופן הכנה: קוצצים את הבצל דק ומוסיפים את התבלינים. מטגנים את הבצלים בשמן כמה דקות. מוסיפים את הפטריות והמים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהפטריות מוכנות לאכילה. הערות: ** רצוי לשפוך את מי השימורים ולהכניס את הפטריות לתוך מים חמים לדקה או שתיים כדי לנטרל את הטעם של השימורים. ** ניתן להשתמש גם כבדי עוף צלויים שהונחו על צנים ומעל להוסיף את הפטריות. מומלץ. מומלץ מקור המתכון: Lord_of_Code הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה