רוטב סויה של אוסם

רוטב סויה של אוסם

כתוב עליו לא מכיל גלוטן אבל משום מה אחרי שאני אוכלת את המוקפץ שלי שאני מכינה קבוע עם הרוטב הזה ועם טריאקי אני מתנפחת. היות שחוץ מהרטבים אין שום דבר חשוד אחר (ירקות + דבש + שמן שומשום + יין + אטריות אורז) החשד נופל עליהם. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? יש למישהו המלצה לרוטב אחר שכדאי לי לנסות במקום?

נועית7

New member
רוטב טריאקי של אוסם?

כי רוטב טריאקי במסעדות בדרך כלל מכיל סויה שמכילה גלוטן.

של אוסם כמובן

מדובר במוקפץ שאני מכינה בעצמי בבית עם הרטבים של אוסם שכתוב שלא מכילים גלוטן, אבל אני מתנפחת! אגב, ירדתי 2 ק"ג. אני אצל הרופא אי"ה בשישי אבל משהו באמת לא תקין פה ואני מנסה לבדוק קודם כל אפשרויות של גלוטן סמוי לפני שפונה לכיוונים אחרים. האלרגים לסויה וההורים לכאלו, איך תופעות הלוואי מתבטאות?

נצר1

New member
הרוטב הזה מיוצר לא ע"י אסם

אלא ע"י חברת נטורל קייקס, בשביל אסם. ומכיוון שעל נטורל קייקס אנחנו יודעים שהסביבה נ"ג לחלוטין, לא נראה לי שהבעיה בו...

פומיקיז

New member
תיקון קל - רוטב סויה של אסם מיוצר

רק ע"י אסם ולא ע"י חברת נטורל-קייקס. אין לי מושג מאיפה המידע? אבל לצערי הוא לא נכון. בלי קשר.. אצלינו משתמשים בהנאה רבה בשני הסוגים שהוזכרו: גם טריאקי וגם סויה של אסם - ועובר אצלינו בשלום.

נצר1

New member
המידע מנטורל קייקס

כשהייתי בחנות מפעל בפ"ת לפני שבועיים ראיתי את הרטבים של אסם למכירה על המדף ושאלתי את מי שהיתה שם ועזרה לנו אם גם את זה נטורל קייקס מייצרים והיא ענתה לי שכן.

למעלה