רוטב לקציצות

תיתונת

New member
רוטב לקציצות

אני מחפשת רוטב לקציצות אבל לא על בסיס עגבניות, יש רעיונות? תודה

pirge

New member
כדורי בשר ברוטב משגע לילדים

18:18 | 20/11/05 כדורי בשר ברוטב מתקתק-ללא טיגוןו pirge / בישול לילדים ו כדורי בשר ברוטב מתקתק ============================================================== להכין בלילת קציצות: חצי קילו בשר טחון עוף בתוספת בצל אחד קטן מגורר, 2-3 כפות סולת מלח ופלפל שחור כף קטשופ ביצה לערבב ולהכין קציצות קטנות. ולשמור במקרר עד להכנת הרוטב. רוטב: לטגן 2 בצלים קצוצים דק ולהזהיב. להוסיף 2 כפות סילאן כף פפריקה מתוקה כף אבקת מרק עוף כף או שתיים קטשופ לאחרונה אני מוסיפה גם 4\3 כוס צימוקים כהים. להוסיף 3 כוסות מים רותחים ולערבב. להרתיח ולטעום ולהוסיף מלח ופלפל. להכניס את הקציצות בלי טיגון - ולהנמיך להבה. לבשל כ- 35 דקות או עד שהרוטב מצטמצם מעט. מקור המתכון: pirge

תיתונת

New member
פירגה תודה, אבל

הקציצות כבר מטוגנות (משבוע משעבר והיו בהקפאה). הן מלוחות יחסית ולא נראה לי שזה ילך עם הרוטב המתקתק. יש עוד רעיון?

תיתונת

New member
לא איכפת לי להוסיף מעט רסק אבל

שהרסק לא יהיה הבסיס כמו בקציצות ברוטב עגבניות.

נועה0908

New member
האם הקציצות יוצאות רכות ?

היי, האם הקציצות של ברוטב יוצאות רכות ? תודה

נועה0908

New member
אז ננסה היום

היי, בבוקר הפשרתי בשר טחון ואחרי שהילדים ישנו אני אכין. תודה

d i n o l e

New member
../images/Emo41.gif אבד מתכון- אתמול הכנתי עוף עם חצילים וגזר

ובצל (לטגן עוף לשים בצד, לטגן חצילים לשים בצד , לטגן בצל ולהוסיף גזר ולטגן, לשים עוך ומים עד כיסוי... ואז 10 דקות לפני הסוף לשים חצילים) ואני מנסה למצוא את המתכון פה כדי לשמור אותו ולא מוצאת... למישהי זה מוכר ויודעת לתת לינק?

pirge

New member
אולי רוטב אפונה/שעועית ירוקה/צהובה?

12:44 | 11/10/04 קציצות בשר ואפונהו pirge / מתכונים ו 2 בצלים קצוצים מ ט ו ג נ י ם 2 שיני שום קצוצות חצי קילו בשר טחון ביצה 2-3 כפות פירורי לחם מלח כמון כורכום פלפל שחור פפריקה מתוקה 2 כפות פטרוזיליה קצוצה\\ או כוסברה בסיר הבישול לטגן בצלים ושום עד להזהבה. חצי מהבצל והשום המטוגנים להעביר לקציצות ולהכין כדורי קציצות מכל המרכיבים. להניח בצלחת או מגש. להכניס לחצי שעה למקרר. ליתר הבצל והשום המטוגנים שבסיר להכניס את שקית האפונה הקפואה. למלא מים עד מעט יותר מגובה האפונה. לתבל במלח,פלפל שחור,לפחות 2 כפות פפריקה,כף מרק עוף,(או אבקת מרק פטריות) כף עשבי תיבול , פטרוזיליה או כוסברה, מעט כמון וצי'לי למי שאוהב.גם קטשופ טעים להוסיף. לבשל ולהרתיח ולהכניס את הקציצות. להרתיח פעם אחת ולהנמיך את האש להכי קטנה. לבשל ביחד כ-35 דקות. (שתהיה רתיחה איטית כל הזמן...) האפונה תתרכך והמים יתאדו לחצי. אפשר ורצוי להכניס גם פרוסות תפוחי אדמה/בטטה שקולפו תחילה. תהנו

pirge

New member
הנענע והכוסברה../images/Emo3.gif מתאימים מאד כאן. תהנו

למעלה