רוטבים

עמרש

New member
רוטבים

מי יכול להציע מתכונים לרוטב פסטו ושמן זית מתובל?

קושוש

New member
רוטב פסטו

חומרים: 125 גרם גבינת פרמזן, פקורינו או רומנו חתוכה לקוביות 2 שיני שום 1/2 כוס צנוברים או אגוזי מלך 1 כוס גדושה עלי בזיליקום טרי או פטרוזיליה טריה 1/2 כוס שמן זית אופן ההכנה: לעבד את הגבינה במעבד מזון לפירורים. להוסיף את שיני השום, הצנוברים (או האגוזים) והבזיליקום (או הפטרוזיליה) ולהמשיך לעבד עד לקבלת תערובת אחידה. בזמן שהמעבד ממשיך לעבוד, להוסיף באיטיות פנימה את השמן. להמשיך לעבד עד שהרוטב מסמיך. להגיש על פסטה חמה.

פסטו..

1. פסטו כוזברה- 2 חבילות של כוזברה , לרחוץ ולייבש. להניח במג`ימיקס ולערבל יחד עם: 2 שיני שום כתוש 1/3 כוס אגוזים כתושים 1 כפית צ`ילי קצוץ תוך כדי עירבול מוסיפים בזרם דק 1/3 כוס שמן זית עד להתלכדות התערובת. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם. 2. פסטו עגבניות מיובשות (חלבי) משרים 1 כוס עגבניות מיובשות במים רותחים לכמה דקות עד שהעגבניה מתרככת מועכים וסוחטים את המים מהעגבניה. מניחים במג`ימיקס יחד עם 1 שן שום כתושה ו-1/4 כוס של גבינת פרמזן ואגוזי מלך מערבלים עד לקבלת תערובת קצוצה דק מוסיפים תוך כדי עירבול 1/3 כוס שמן זית בזרם דק עד להתלכדות התערובת לתבל במלח ופלפל לפי הטעם. 3. פסטו בזיליקום (חלבי) 2 חבילות עלי בזיליקום, לרחוץ ולייבש. להניח במג`ימיקס יחד עם 1/3 כוס אגוזים כתושים 2 שיני שום כתושות 1/3 כוס גבינת פרמזן תוך כדי עירבול להוסיף 1/3 כוס שמן זית בזרם דק. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם. 4. פסטו פטרוזיליה 2 חבילות פטרוזיליה, לרחוץ ולייבש. להניח במג`ימיקס יחד עם: 2 כפות מיץ לימון 1 שן שום כתושה 1/2 כוס שקדים קלופים מערבלים עד לקבלת תערובת קצוצה ותוך כדי עירבול מוסיפים 1/3 כוס שמן זית בזרם דק. כל המתכונים מתוך ``ספר הרטבים והמטבלים``- הסידרה הקטנה לבישול עולמי בהוצאת ספרי.. אגב.. לחב` ``אוליביה`` יש רטבים וכו` מדהימים עם שמן זית יש גם פסטו צנובר מעולה ועוד כל מיני שאני לא זוכרת ברגע זה אבל משהו עם עגבניות מיובשות ומשהו עם זיתים זה קצת יקר אבל טעים מאוד. שווה לנסות. (-:

קושוש

New member
רקדנית, לגבי חברת ``אוליביה``

תוכלי למסור יותר פרטים, כתובת, טלפון ? מה עוד אפשר לקנות שם ?

מוכרים את זה בסופר..

רגע..אני הולכת להסתכל על התווית במקרר שלי..(-: ``אוליביה גורמה (1996) בע``מ`` טלשף: 7651500-03 www.olivia.co.il אבל מוכרים בסופר במדף של כל הרטבים למיניהם.

למעלה