רוח הפורום!!!

רוח הפורום!!!

חשבתם פעם ברצינות מהי "רוח הפורום"??? האם מדובר האחד/ת ממכם שפניו הושחתו ורוחו נעה מעל פני הפורום? או מדובר ב"הלך רוח" של אנשי הקהילה אשר חייב להיות דינמי - אין קהילות לא דינמיות!!! או האם מדובר ברוצנותיו של אדם בודד אשר מצווה את אמונתו ומומחיותו על הנוכחים האחרים. מיהי? מהי ? מהם ? "רוח/ות הפורום" האם הרוח נושבת בגבי מעל חולות שרוקעו?

כיוון ששאלת

וכיוון שאני מקווה כי שאלתך באה ממקום נקי אענה לך. פורום הוא קבוצת דיון ממוקדת העוסקת בנושא מוגדר ובדברים הקשורים לו ומאפשרת דיון לאורך זמן. הפורום דינמי ,חי ופעיל. יש בו דיונים ,התלבטויות,שיתוף והוא מהווה ביית חם עבור רבים. פורום אינו צ´אט בתפוז יש צ´אט כמו גם מערכת מסרים מיידית בה כל מי שחפץ יכול לפנות לאחר ולצ´וטט עימו כאוות נפשו. ובפורום שאינו פורום מומחה , אף אחד אינו מתיימר להיות כזה. לעיתים נכנס לפורום זה או אחר מתחכם,אשר דורש תשומת לב בכל מחיר, ישנן כמה אופציות : א.לבקש מאותו מתחכם לחדול ב. למחוק את הודעותיו ואף לחסום אותו ג.להתעלם ממנו אני אישית נוהגת בדרכים א´ ו ב´ מעולם לא חסמתי או מחקתי משתתף שהודעותיו לא מצאו חן בעיני אישית. מנהל פורום מקבל אחר הקלעים (במסרים האישיים) הערות והארות בנוגע למתרחש בפורום ועל פיהן הוא יודע מה רב המשתתפים רוצים. מקווה שעניתי לך .

ממה שהבנתי בתגובתך, משתמע

שאנשים בפרק שני לחייהם, או בדרך אליו, עדיין נוהגים במנהג של: "אמא,אמא אבל הוא הרביץ לי". מה שמאוד משעשע אותי. אך מאחר וזאת הבקשה, אשמח להענות לה. לחברי פורום הנחמדים, תגדלו,תתבגרו, תפסיקו לקחת כל דבר אישית. תפנו קצת מקום בחייכם גם להומור שחור. לעתים צריך לדעת להיות נושא הבדיחה. אולי זה לא תמיד הכי נעים אבל אל תשכחו לכמה אנשים הצלחתם להעלות חיוך על פניהם. בזאת אני פורש ממכם, כמו שאמרתי חסר טאקט לרגע . לאלו שאהבו אותי, נשיקות. לאלה ששנאו אותי, גם נשיקות. לאלה שניסו לתקוע מקלות בגלגלים, ליקוק באוזן. היה שלום, ועד שניפגש שנית.

אהבתי את היציאות שלך

במיוחד "לדעת להיות נושא הבדיחה". סגול(לובש שמלה שם חזיה דוחף 2 תפזוים ומדביק זקן,מסתכל במראה, המממ זה לא נראה מגוחח - זה נראה מטופש
)

r e d head

New member
ניצתי,ברשותך ואני לא בתפקיד סנגורית

אחרי מספר הודעות של חסר טאקט כאן בפורום התחלתי לחשוב מה בעצם הוא עושה כאן. (מסקרנות גריידא) 1. לפי סגנון הכתיבה הוא לא טיפש. 2. כנראה שמצבו המשפחתי דומה לשלנו אחרת הוא לא היה דובק בפורום הזה בלבד. 3. הוא ניסה להכנס לפורום בדרך שהוא מכיר - בהומור. 4. יתכן ובמשך הזמן הוא היה תורם גם בשיחות יותר עיניניות התואמות את הלך הרוח של הפורום. למרות שהוא הגזים.

אדמו

מסקנותי כמסקנותייך וחסר טאקט הוזמן להשתתף בפורום ולקחת בו חלק כמו כולם,יחד עם זאת הוא התבקש לחדול מההודעות ה"חביבות" שלו. כל מי שיש לו מה לתרום ולהתרם מוזמן - תמיד אך מי שבא להעכיר את האוירה ,אני אישית לו אתן לו יד .

doבי

New member
תתתישאאאף הרבה ומלא הריאותת, כי

הסבתא של דבורה(ההיא משירת הים) אמרה שבשביל רוח דינמית - צריך לנשוף חזק. ושיצא בפרץ אחד - הרבה, הרבה אויר(עובדה - בתנ"ך קראו לזה נס בקיעת הים, אך הכושים באמריקה שרו על כך IT AIN"T NECCERALLY SO). ואם אין לך מספיק "רוח הפורום" נסה את "רוח הפריים" - שזה מין רוח בעוצמה גדולה יותר מעוצמת השור הזועם.זה עצום - בגלל הדבל-יוד שיש בשם המפורש. ואם לא הצלחת בניסיון הראשון, אל יאוש - יש פרק שני!

מצוטטת

New member
ורגע לפני שתפרוש

...."מכיר אני כוכב, שם שוכן אדם שפנין מכורכמים. איש זה לא הריח פרח מימיו. מעודו לא הסתכל בכוכב, אף לא אהב אדם מעולם. מימיו לא עשה דבר זולת חבור מספרים. במשך כל שעות היום הוא חוזר ואומר כמוך: ,,אנכיאדם רציני! ובאומרו כן הוא מתנפח מרב גאוה. אך יצור זה איננו אדם - זוהי פיטריה!......" הנסיך הקטן כך לי נשמעים הדברים כך לי מתחברות האמירות (וממש ללא כוונה להומור שחור......קראת לזאת) אז אם המנהלת תחליט לא למחוק ובכל זאת תקרא זאת ותתן מחשבה נוספת לאמירתה של רות למטה....... תוכל אולי לרגי גם לחוש..... ממני
וללא ציניות נלוות!!!

וכדי שלא יהיה למי מכם טעויות

חסר טאקט לא גורש מהפורום להפך הוא הוזמן לכתוב בו ,רק לא להקניט ולהעיר הערות בסגננו, זה הכל. העתקתי את המסר שנשלח אליו ככתבו וכלשונו והריהו לפניכם: ההערות שלך ממש לא מתאימות לרוח הפורום ועל כן אבקש ממך לחדול. אתה מוזמן בהחלט להיות משתתף מן השורה אם יש לך מה לומר ולשתף אותנו. אפשר להודות לך על שיתוף הפעולה? ניצת

מצוטטת

New member
את זריזה ../images/Emo6.gif

נו מה ...מיותר להתפלמס נכון? נאה דורש נאה מקיים והפעם היה לי קצת קשה

למעלה