רוח המדבר

נועָה

New member
../images/Emo42.gif בטח !!!

מה-זה הייתי רוצה...?
כמו אדם שזקוק לחמצן טוב. לאויר הרים. זה יעשה אותי לנינוחה יותר ולשלמה יותר עם עצמי. ועוד הרבה דברים טובים. אבל תזכור, חשובים לי גם הדרך וגם אני. זה לא שהניתוח הצליח והחולה מת... למה כל סימני השאלה והזהירות שלי? טוב, אתה יודע, מי שנכווה נזהר ונשמר קצת עד שהוא קולט מי עומד מולו. אתה יכול?

עד איזה מרחק היית מוכנה ללכת

בשביל להשיג את המטרות שלך? (חשוב לציין שאין הכוונה למעשים לא חוקיים או לא מוסרים!!!) עד כמה את נחושה/רוצה להשיג את המטרות שלך? מיקי

נועָה

New member
../images/Emo2.gif לא יודעת איך עונים

על זה בכמויות... 2 טון? עשרה? הרבה מאוד !!! (שים לב, אני עדיין נזהרת מהשאלה המכשילה שתבוא... אבל נותנת לעניין סיכוי - סיכוי שהיא לא תבוא.)

מהי השאלה המכשילה

שממנה את פוחדת שתבוא? האם השאלה המכשילה עלולה לבקש ממך התחייבות? מיקי

נועָה

New member
../images/Emo180.gif לא, התחייבות זו לא שאלה

מכשילה אצלי. התחייבות זה אחלה. אבל כל עוד השאלה המכשילה לא מגיעה - זה בסדר, אפשר להמשיך. לא יודעת אם זה טוב לומר לך מהי בעיניי שאלה מכשילה. כי אולי אם אספר לך, אם אשתף אותך, זה מה שימשוך אותה אלי... אבל זה תלוי בך. אם היא תגיע - אני עוצרת או הולכת אחורה. סימן שלי זה לא מתאים. ועכשיו תגיד אתה, אם יש לך צורך לדעת מהי שאלה מכשילה עבורי.

כן, זה בהחלט חשוב לי לדעת

מהי השאלה המכשילה. מהסיבה הפשוטה, אני לא מתכוון ללכת על ביצים לידך, אם אני צריך ללכת על ביצים - אז אין טעם בכלל להתחיל. האם השאלה המכשילה היא שאלה של כסף? שזו בדרך כלל השאלה שעוצרת הרבה אנשים. גם בדרך אל המטרות שלהם - זו בהחלט שאלה שמראה עד כמה האדם מחוייב לעצמו. ולהגיע למטרה שלו. מיקי

נועָה

New member
לא, זה לא כסף ../images/Emo62.gif

זה הרבה יותר פשוט מזה. ולי חשוב להביא לידיעתך שישנם דברים שאינם מתאימים לי - כי אחרת זו אני שאצטרך ללכת על ביצים לידך. השאלה המכשילה - האם את לא חושבת שאם את מאוד רוצה משהו, זה בדיוק מה שמרחיק אותך מהמטרה? התשובה שלי: לא. אני לא חושבת ככה. אבל לעומת זאת אני מצפה ממך שתתן לי גם תשובות. ולא שתשפוט את מה שהוא אצלי סופסוף בסדר ...

נפלא אז בואי ונערוך הבהרת ציפיות../images/Emo13.gif

אני ממש לא התקרבתי לשאלה הזו.. והיא ממש גם לא מעניינת אותי
לגבי תשובות... אופן העבודה שלי הוא שתשובות אנו מוצאים ביחד. אחרת איך אני מעצים אותך אם אני נותן לך תשובות? לגבי שפיטה.. אני ממש לא עוסק בשפיטה. ואם כבר מדברים על דברים חיוביים אז דווקה אותם אני נוטה לחזק ולא לשפוט אותם
את מוזמנת להתקשר אלי מחר במהלך היום ונשוחח
מיקי 0507-986883

נועָה

New member
אוּפְּס, מיקי. ../images/Emo11.gif

אתה בהחלט מעצים אותי גם כשאתה זה שנותן לי תשובות. ואני ממשיכה עם העזרה הזו הלאה. ואז אתה שוב מושיט לי יד, ואני שוב עולה עוד מדרגה. אני לא בעד שיטת הפאקיר ההודי, כלומר שאתה יודע את התשובה אבל מנסה לחנך אותי לחשוב לבד. את זה אני יודעת לעשות - או לא יודעת לעשות - גם לבד. ולא באתי כדי להתווכח או להתנצח איזו שיטה היא טובה יותר. אני מדברת על השיטה שאני מחפשת, ושהיא הטובה עבורי. אבל אתה יודע, גם כשאתה כן עוזר לי בתשובות, אתה מעצים אותי רק כשאלה תשובות שמתאימות לי. כאלה שנוגעות בי. המדריך האישי והמלווה שלי עד עכשיו, היו שניים: העצמי הגבוה שלי (שאם תרצה, אתה יכול לקרוא לו גם האני הפנימי) והמלאך השומר. עם העצמי הגבוה אני מתקשרת, ובעיקר דרך כתיבה. המלאך השומר שלי הוא נוכח. אני מרגישה אותו. בעיקר דרך האינטואיציה (שזו הדרכה אוהבת). אבל לעתים קרובות מרגישה את הנוכחות שלו גם בריח. וחוצמזה לפעמים הוא עוזר לי ממש. פיזית. אני לא מבקשת שתתחבר לחלק העולם שלי שהוא עולם מיסטי. שהוא שייך לתחום המטפיסיקה. אני מדברת על העולם "הרציונלי והרגשי". התשובה שלי בקיצור: 1. ביחד - כן. תמיד. 2. בעניין הלחוד - אתה מושיט לי יד כשאתה רואה או כשאני אומרת לך שאני תקועה - וזה לא נעשה דרך חידות. זה גם לא יכול להעשות כשאתה בעצמך לא יודע את התשובות. כשאתה לא יודע אתה אומר לי את האמת - אני לא יודע. 3. לי יש צורך במדריך שהוא שילוב של השניים. הביחד והעזרה. ובסוף, המציאות הפיסית היא זו שמעבר לכל המילים, מעידה על כך אם זה היה ביחד או לחוד... אם זה מתאים או לא...אם זה עוזר לי או שזה מעצבן אותי... מעריכה מאוד את ההזמנה שלך להתקשר אליך. באמת ומכל הלב. מקווה שאתקשר. אבל מבטיחה לך שאם לא, זה יהיה רק בגלל שיהיו לכך סיבות טובות של עצמי. אני מקשיבה למסרים שאני מקבלת ממך בדרך. ואם לא אתקשר, מבטיחה לחילופין לשלוח לך מסר אישי. על זה אני מתחייבת.

../images/Emo13.gif הכדור אצלך.

אצלי יש דרך אחת מני רבות. אני גם לא פועל בדרך של פקיר הודי עם חידות ורמזים. אני עוסק בתהליכים - את התוכן את ממלאת. אני יכול לעזור בתהליך של השגת המטרות - אך את המטרות את מציבה לא אני
סה-טו
שבוע חדש, שבוע נפלא מיקי

spectacular

New member
שלום מיקי,

אני שמחה לשמוע שהחלטת בחיוב, ואשמח לעזור במה שתרצה, תודה.

נועָה

New member
../images/Emo135.gifאז מה עושים? טוב, זה ברור...

נמצאת כאן יומיים וחצי, עדיין במסגרת אורחת מבחוץ. עוד לא יודעת מה יהיו הצעדים שלי. אם ככזו מותר לי להגיד לך מילה או שתיים... אז ככה: עכשיו אתה אמור להגדיר לעצמך, ואם תרצה, גם למשתתפים בפורום, איך אתה רואה את התפקיד שלך כמנהל פורום. מהו האני מאמין שלך. מה ואיך לך - מתאים, נוח, מוצא חן, נראה. וכמובן: תיקונים, יישורים, שיפורים והתאמות - יכולים להעשות תוך כדי הליכה. ושיהיה לך המון ומה-זה בהצלחה !!!

מיקי,אנחנו לא עושים עכשיו שום דבר,

הכל מתנהל,לפחות אצלי,כרגיל,ואני סבור שגם אצל שאר החברים כאן.. אולי אפילו אצל אביבה היקרה.. לא חושב שצריך לנסות להתאמץ לשאול,לדבר,או לנהל... אתה משוחח איתנו,כמו שתמיד אהבנו שאתה עושה,(שכחת כבר?),ואם צריך למשוך ימינה או שמאלה,תמשוך טיפה לכיוון הנושא של הפורום,כי אתה הוכרת כמנהל זמני,ועד שתהיה קבוע,אם תהיה מעוניין,עשה את העבודה שעשתה אביבה,מנקודת ראותך... אין לי ציפיות למשהו גרנדיוזי ולא רגיל ממך,שוחח איתנו,רק מזווית של מי שמושך יותר לכיוון העצמה,אם אתה חש שאנחנו "בורחים". אנו יודעים שיש לך הרבה מה לתת משלך,אבל לאט לאט,אנו לא ממהרים...

שאלת את שאלת השאלות מיקי!

כל הכבוד לך שאתה נוגע בנקודה מאד חשובה,מיקי! זו שאלה שכל אחד מאיתנו כאן צריך לשאול,את עצמו,עוד לפני ששואלים אותו, אבל, זה לא קורה תמיד,ולכן יש פורום,או פורומים שזה התפקיד שלהם. מבחינתי-כאשר אני משוחח על כל מה שקשור בהרחבת ההבנה שלי על היקום סביבי כאשר אני שומע דעות מאנשים שהם נחשבים בעיני,זה מחדד לי את החושים,וכל שיחה כאן,מחדדת את הידע שלי בכל מה שקשור ליחסיות שלי,מול אחרים. ושלא תבין אותי לא נכון! הדשא של השכן,אצלי,אף פעם לא ירוק יותר! אבל כשיש לי קנה מידה,יחס,אני מיטיב לשפוט את העולם הסובב אותי,בכל התחומים. באהבה, במשפחה, בעבודה, וגם בחלומות.... תודה לך מיקי על השאלה הכל כך אינטליגנטית ששאלת אותי! אתה רואה למה חשוב שנדבר קצת? רק שלא יגמרו לי המילים...זה מפחיד אותי בכל פעם מחדש!

למעלה