רוחני כזה....

ינאיB

New member
רוחני כזה....

אני איש רוחני אני איש אוהב אין בי שום שנאה ויש לי הרבה מקום בלב אבל יש מקום בלב רק למי שמתאים טוב-בכל זאת "רוחני" ו"אוהב" אבל לא צריך להגזים... כי את האמת אני חושב שאני קצת יותר חכם מכולם קצת הרבה יותר (אני בכל זאת מורם מעם) כי אני גיליתי את האמת ואני יודע כל מה שיש אני מוכן לתת מעצמי כל עוד זה לא מתנגש עם המדיטציה והשאנטי או הלוק הרוחני שלי ואני באמת לא אנטי... כי אני כזה כאילו כזה רוחני ומודע ולא שלילי ויש אנשים שצריך לרחם עליהם (כי הם לא כאלה) אבל זו באמת לא בעיה שלי...

Kaya

New member
ינאי שלום ../images/Emo42.gif

רוחניות היא דבר נהדר ומבורך...אך גם בתוך המילה בתוך הקונספט הכל כך עשיר הזה יש עדיין עוד דברים נלמדים שמין הסתם אף פעם לא נגמרים...ושעורם מופיע בפנינו בכל יום, בכל רגע, בכל אדם.. רשמת כי יש לך הרבה מקום בלב, אבל רק למי שמתאים. הרוח אינה מבדילה בין ´מתאימים´ או ´לא-מתאימים´ הרוח היא הנתינה - ללא הבדל כלל. היא אינה שופטת - היא קיימת וזוהי תכליתה. ה´שופט´ שבנו הינו ה´אגו´ הקורא מתוכנו, אותו ´אגו´ אשר מטרתו להכניע את האהבה. אני שמחה ומאושרת איתך כי מצאת את האמת וכי אתה יודע כל מה שיש, אך כל עוד שזה לא מתנגש? הרי שלרוח אין מרחב זמן, אין ´התנגשות´, היא קיימת גם במכולת, גם באוטובוס, גם בתור לבנק... היא זו המנחה אותנו ולא אנו שמנחים אותה.. תכליתה של הרוחניות היא לתת, היא לא מרחמת, כמו שהיא לא שונאת, כמו שהיא לא כועסת, כמו שהיא רק יודעת אהבה. אז מכאן - אולי הדרך למלוא המילה ´רוחניות´ עדיין רצופה טלטלות ומחסומים, עדיין קיימים מכשולים המופיעים בפנינו בצורותיהם השונות...ה´אגו´ הוא ה´מאסטר´ בהחלפת זהויות... בדיוק מו ב´מטריקס´ - פעם הוא שיכור בתחנה..... ופעם הוא בלונדינית מדהימה בשמלה אדומה..... אור ואהבה לך ינאי, מרג.

גיל גיל

New member
מרגוש, הוא ירד עלינו...

ינאי, לא הבנת מה קורה כאן... האנשים בפורום לא כולם רוחניים, לא כולם היו רוחניים ואף אחד לא נולד רוחני (למעשה כולם נולדו רוחניים, אבל לא נכנס לזה כרגע...) חלק מהאנשים בפורום מדברים שפה מסויימת שנראית לך מנוכרת ושאין בה מקום לאחרים שאינם מוארים, אבל אולי זו רק אשליה שאתה בוחר לחוש? שים לב לכניסות של חדשים. אף אחד לא "מואר"! אני לא מואר... לי עצמי עוד יש הרבה מה לברר עם עצמי, אבל אני מרגיש טוב בלברר אותם פה בפורום עם מי שמבין מה אני עובר ויכול לסייע לי מתוך תובנות שהוא פיתח על החיים מתוך רגעי המשבר שלו! בוא ותנסה... זה לא פורום ל"מוארים"... זה פורום תמיכה בדיכאון!

Kaya

New member
היי גילגיל ../images/Emo6.gif

אתה בטוח במה שאמרת?? שהוא "ירד" עלינו?? טוב, זה לא משנה כל כך כי פשוט קראתי הודעה והגבתי ממה שמצאתי לנכון, אם הוא התכוון למה שכתב או לא
זה לא ממש משנה.. בכל אופן - מה שלומך מתוק? איך אתה מחזיק מעמד עם כל מה שקורה סביבך??? לאו דווקא הפורום, גם החתונה, החלומות וכל השאר.. התגעגעתי
מרג.

גיל גיל

New member
היי מרגוש!

היתה תקופה קשה, אבל בעזרת אוריאל (כן... מכולם דווקא הוא...) אני מרגיש הרבה יותר טוב! אוריאל הסביר לי כמה דברים כמו למשל שהעובדה שאדם איננו פיזית איתנו, לא אומרת שאי אפשר לדבר איתו, אז ביליתי שעה בשיחות עם תהילה ועכשיו החיים מתחילים להשתפר! אני מתגעגע אליה, אבל עכשיו אני מדבר איתה וזה כבר משהו... כל השאר תקין לגמרי! ההכנות מתקדמות (כמעט הסתיימו!) והכל סבאבה! קצת עייף היום... יעבור!

Mאיה

New member
"ירד" לא "ירד"

הוא פשוט תיאר בדיוק נקודה של מישהו מהצד. מישהו שקורא אותנו ומה הוא רואה. קראתי קצת הודעות ישנות וניסיתי לחבר מילה למילה... ניסיתי לנתק את עצמי... ואז קראתי אותו שוב ושוב. הוא קלע! ודיי להכחשה!

Kaya

New member
קלע למה מאיה???

לא הבנתי את מה שכתבת רק שזה נכתב כאילו שוב את מוציאה דברים שישבו לך בבטן.
כמו שכתבתי בתגובה לינאי הדרך לרוחניות ולרוח רצופה טלטלות ואנשים שהגיעו לשם או לפחות ב´שלב´ מתקדם לא אומרים את זה כי כל עוד שקיים ה´רצון´ לאמר - ´אני רוחני´ ´אני מעל כולם´ וכו´ - אומר שהוא רק בשלב הראשוני הבתולי של העיניין. אני לא מייחסת משמעות over לסיבה שהוא רשם את מה שרשם אלא לתוכן ההודעה. בכל אופן, על איזו הכחשה דיברת? לגבי מישהו ספציפי?? אור ואהבה, מרג. נ.ב קטנטן....... קראתי את המייל ששלחת וכבבבררררר מחזירה לך תשובה
צפי למיייל!!!

ג.

New member
ינאי

אי אפשר לשלוח לך דוא"ל... מבקשת שתעדכן אותי במשהו שפועל. תודה... [האם אתה תמוזB?]

תמוזB

New member
Mאיה - טעית

זה לא אני. למרות שזה מאוד דומה ומתאים למה שכתבתי לך במייל. אני הפסקתי לכתוב בשלב זה. רק קורא.

~דויד~

New member
מה זה בן אדם רוחני?

אדם רוחני עושה מדיטציות, צמחוני, עם שמלה לבנה ושיער ארוך ונחמד אל כולם ומחייך תמיד והכל סבבה וטוב? אז, חביבי!!! אתה טועה!!! אדם רוחני זה אדם שאכפת לו מזולתו. ואהבת לרעך כמוך. זה הכל. והוא סובל מאוד כיוון שרק כך ניתן להתפתח!!! ועליו להסכים לקבל את סביבתו, גם את הרוע והסבל שיש בעולם. ואחרי שהוא מגיע לרמה מספיק גבוהה, הסבל נפסק, והאושר הופך להיות תמידי. אבל הבסיס: היה נחמד לזולתך. זהו.

למעלה