רוחניות מעשית

odedbelkin

New member
רוחניות מעשית

שלום לכולם
חזרתי ממילואים ויש לי הצעה. רעיונות ,דעות,תורות רוחניות כל זה מאוד יפה. אך הרוחניות חייבת להיות גם מעשית אם אנחנו באמת רוצים להיות רוחניים חייבים להיות בנתינה יש לי הצעה. בואו נאסוף כסף כאן בפורום ונקנה 50 העתקים של ספרים של לואיז היי "אתה יכול לרפאות את חייך". ונחלק אותם בבתי חולים לאנשים צעירים החולים במחלות קשות גם נתינה גם רוחני וגם מחבר אחרים לרוחניות מה דעתכם?

יופי של הצעה עודד, אני בעד../images/Emo9.gif

יחד עם זה, רוצה לומר משהו לגבי ההודעה שלך: דווקא לואיז היי, בספרה "אתה יכול לרפא את חייך" מדברת על המילים הללו "צריך" וחייב", ומציעה להחליף אותן ב"רוצה".
מאז שאימצתי את הצעתה הנ"ל, החיים מתנהלים על מים אחרים, משום שבאמת מתסבר שהמילים שאנו בוחרים להשתמש בהן, מפשיעות על המציאות שלנו. כאשר אנו אומרים "צריך" או "חייב" הרי שנדמה שאנו מכריחים את עצמנו לעשות דברים מתוך כורח כלשהו, בעוד כשאנו בוחרים ב"אני רוצה" הדברים נעשים בפחות לחץ והרבה יותר אפקטיביים, "רוצה" פשוט מהדהד לנו את חופש הבחירה שלנו.
לגבי קניית הספר הנ"ל, אני בעד, ואם אתה זוכר נכון, יש לנו מפגש שמתוכנן לתשיעי לחודש הבא. אני חושבת שכדאי להזכיר בהודעה שתבוא בהמשך בנושא המפגש גם את הצעתך הנ"ל, ואולי אלה שלא מעוניינים לקנות את הספר, ויש להם אותו בבית, יוזמנו לתרום אותו כחלק מהעשייה שלנו למען הזולת.
אז.. לא "חייבים" להיות בנתינה, א-ב-ל.. מאד רוצה ובעד

למעלה