רוחניות דרך אימון

ruahmidbar

New member
רוחניות דרך אימון

רבים מאיתנו מדברים על הגשמה אישית השאלה היא עד כמה אנו עושים את כל מה שאנו מדברים או חולמים עליו. כל אחד מאיתנו רוצה להגשים את עצמו/ה, לממש בחייו את החזון שלו/ה. ההצלחה להגשים את החלום שלנו מתחילה מן הפרטים הקטנים של החיים: בעבודה, בזוגיות, בבדידות, בפחדים, בקשיים ובכאבים. אני מאמין שכל אחד מאיתנו זקוק למאמן אישי אשר יתמוך בנו ויוכל לעודד את המנהיג שבנו. אני לא רק מאמין בזה אני אפילו אחד כזה. אני מזמין אתכם (ללא תשלום – ותפסיקו עם החשדנות) להעזר בי. בתור התחלה שמי הוא רוח מדבר והדואר האלקטרוני שלי הוא : [email protected]

ואני הייתי בטוחה שזה אתה רוח מדבר

משום מה לא יכולתי לענות לאדם שמעליך כי הרגשתי בזיוף. שווה לברר את זה... בהצלחה

../images/Emo13.gif תודה על המחמאה

אבל למה שלא יצור את המוניטין שלו. למה לרכב על המוניטין שלי (מפוקפק ככל שיהיה
) מיק.

בהחלט לא מפוקפק מיק../images/Emo19.gif

רוח מדבר זה בעל עוצמה אדירה מבחינת שבטי המדבר האנדיאנים וכן אלו שידעו להלך במידברות באיזורנו, מצד שני רוח המדבר עלולה להטעות ומהמדבר עולה הפאטה-מורגאנה, כנראה מישהוא החליט לעשות רושם יציב דרך פאטה-מורגאנה. ליצור מוניטין לוקח זמן, סבלנות ותשומות שהנטיה לגורואיזציה מונעת שכן רוצים מיד את התוצאות = השפוטים שלו, המממנים שלו, ה.... שלו - או שלה אם זו אישה. שנה טובה וגמר חתימה טובה

כך התחיל גורו וחברו בהודו

לפני כ עשרת אלפי שנים. עם מסר דומה אשר הפך את האנשים לFOLLOWERS שלא טרחו לחשוב ולהתפתח לקראת הגשמה עצמת. כיום כל איש יודע כי יש לו את המשבצת שלו בעולם ומאמן אישי ידריך אותם למשבצת של המאמן האישי. שנה טובה וגמר חתימה טובה

loquado

New member
גור אל (כמעט הנהיג את העולם) |טמבל

את האמת עניין גניבת השם הוא די חוצפתי על גבול הזדוני צפונה... הגורל של אל גור היה הגורוזציה של עולם הפולעיכסיקה הדמוקרטי. מעניין לא ?!

Osnat4

New member
שם משפחתי הוא רוח מדבר

אני שמח שיש עוד מישהו עם שם כמו שלי, שכן שם משפחתי הוא רוח מדבר. מה שנותר לי לקוות שלא מביישים את הפירמה, ונראה לי שלא. אני שמח על ההתייחסות לנושא אימון אישי ומזמין אתכם שוב להעזר בי כמאמן אישי. כתבתי אימייל ולא פרטים אישיים אחרים כמו מספרי טלפון כדי לא לעבור על חוקי הכתיבה בפורום. שלכם, רוח מדבר

Osnat4

New member
כתבתי ממחשב

כתבתי ממחשב אחר ולכן התחלף לי הכינוי לosnat4

אני אודה לך באם תזדהה בפורום

תחת שם אחר. שכן אני רוח מדבר משנת 2000 בפורומים .. וכאשר אתה מזדהה בכינוי הזה, אנשים חושבים שאתה אני. ואז זה יוצר מצבים לא נעימים לא לך ובטח לא לי! אני אודה לך באם תחליף את הכינוי בפורומים. תודה רוח מדבר

ruahmidbar

New member
אני מכבד את בקשתך אבל עונה בשלילה

רוח מדבר הוא שם משפחתי, ומשום כך הוא השם בו אני ובת זוגי משתמשים בו שנים רבות. אין הוא כינוי אלא שם משפחתנו בתעודות הזהות. עד היום אני ואתה לא נפגשנו בפורומים, ולכן לא התעורר כל קושי. דוקא נראה לי נחמד הבילבול שזה יכול ליצור. בכל מקרה, כל האנשים המכירים אותי בשם "רוח מדבר" ויתקלו בשמך - יוסיפו לך רק כבוד. נראה לי שגם ההיפך נכון. לא? אני שמח להכיר עוד רוח מדבר ויחד נעשה דיונות. שנה טובה, רוח מדבר.

למעלה