רוחמה רז!

טובים??? כמוסים!!!

לא יודע מה עובר לי בראש... קבלו: חלומות. מילים: רחל שפירא לחן: יאיר קלינגר ביצוע: רוחמה רז טרגדיה: אייל גולן חושב שגם הוא יכול... חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. על מצע השלכת החלומות מלחשים ופרחים מיובשים דוהים בין הדפים. חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים. חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. שיר בדרך אליך נירקם בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל לבבך חלומות של אתמול הם שלהבות. ועל זה נאמר: מה שנכון, נכון מאוד.

mayashu

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!

ידעתי שזה פורום של אלופים אבל לא ציפיתי לתגובה כל כך מהירה! תודה רבה-רבה, הדיסק כבר הוזמן באינטרנט ועושה את דרכו אלי... ושוב תודה

shellyland

New member
שיו... איזה מזל שיש אותך...

ואני כבר חששתי שאצטרך להתנהל בלי חתימה חדשה לשבוע הקרוב. אל מנת שלא לשמה וגו'...

adipo

New member
הרוחמה זימרה לה בכל מיני מקומות

בזמן האחרון (והפחות אחרון) כמו אצל יצפאן ובשירה בשידור. באותן הופעות היא הפלאיה בזיופיה ונשמע כאילו היא נורא מתאמצת. אני לא מתרשמת מרוחמה מודל 2003...

בני בום

New member
אכן היא הופיעה אתמול

אצל יצפאן, לרגל הופעת אלבום חדש שהקליטה. הדיסק החדש כולל את השיר "חלומות" בביצוע המקורי: היא סיפרה שהיא הוסיפה אותו לאלבום למרות שזה כביכול לא קשור - כי עד עכשיו השיר לא היה קיים על אף דיסק שלה אלא רק על אוספים (כמו שנכתב כאן).

רוחמה

מאז ומתמיד היה לה קול קטן. היא זמרת טובה עם איכויות קוליות אבל לא עם ריאות... אני ראיתי אותה במחווה לקלינגר לפני שנה והיא דווקא שמרה היטב על המראה ועל הקול. קבלו סקופ. השיר "ארץ" ("ארץ שנאהב") נכתב במקור לרוחמה רז(!) שבדיוק השתחררה מצוות הווי חיל האוויר ("בארץ אהבתי"...). רז ומי שהיתה אז המנהלת האישית שלה נפגשו עם שייקה פייקוב ושלמה צח שמייצג אותו, אבל רוחמה לא אהבה את השיר, וחשבה שאין לו פוטנציאל(!) (בהמשך אגב, הרוויח אותו יהורם גאון ואילנית פילחה לו אותו מתחת לאף אבל זה כבר סיפור אחר שנגמר בטנגו...) תגידו מה שתגידו על השתלשלות העניינים ההיסטורית, אבל השיר "ארץ" בביצוע רוחמה רז היה נעלם עוד לפני שהתגלה...

קוליפון

New member
תיקון קטן....

רוחמה זרגרי (לימים רז), שרתה בתחילת שירותה הצבאי בצוות הווי פיקוד המרכז, שהעלה את תכניתו: "פרצופים צוחקים". בתכנית זו, שרה רוחמה את להיטה הצבאי הראשון: "אי שם בבקעה". שנה מאוחר יותר היא הצטרפה לצוות הווי חטיבת הצנחנים (שהיה שייך אף הוא לפיקוד המרכז) שהעלה את התכנית: "בארץ אהבתי" (כשם הלהיט שרוחמה ביצעה בתכנית זו). כאשר פורקו להקת פיקוד המרכז וצוות הווי הצנחנים, הוקם שוב צוות הווי פיקוד המרכז ורוחמה הייתה הכוכבת שלו (יחד איתה שרתו גם בני נדלר וצפריר קוכונובסקי - במאי). עדות לכך הוא שם התקליט של אותו צוות הווי: "עם רוחמה". כשרוחמה השתחררה יצא שוב תקליט זה, אך שמו של הצות לא הופיע אלא שמה של רז בלבד.

גנגי

New member
צפריר קוחנובסקי

מישהו יודע איפה מוצאים אותו בימים אלה? למדנו באותו בי"ס. שכחתי באמת להוסיף אותו, ועכשיו כשאני חושבת על זה גם את אלי מגן (שגם הוא מאותו בי"ס), לרשימה הלוקאלית ההיא...

קוליפון

New member
כיום צפריר הוא במאי מוכר ומוערך.

"הדימונאים", היה אחד מהפרויקטים שעשה לאחרונה. השלמה: איקי לוי ושלמה (ג'ינג'י) גולדברג, שרתו עם רוחמה בצוות הווי חטיבת הצנחנים (הצוות האחרון בו היא שרתה). אורי הרפז, שרת איתה בצוות הווי פיקוד המרכז (בתכנית "פרצופים צוחקים") ובצוות הווי חטיבת הצנחנים (בתכנית "בארץ אהבתי").

גנגי

New member
אני דווקא חושבת

שגם רוחמה לא יכולה. אבל זה עניין של טעם. (
תסתירו אותי מהדודה, היא אוספת כבר אבנים לסקילה...)

למעלה