רוחות של שינוי

EO117

New member
רוחות של שינוי

שינוי היא לא בדיוק המפלגה הכי אהודה בכנסת היום. "פרשת פריצקי", ולאחריה "פרשת פורז", הצליחו לעמעם את דימוי טוהר המידות שהמפלגה ניסתה לשדר. יוראי להב-הרצנו, יו"ר נוער שינוי, דוחה את הטענות נגד המפלגה על הסף, מספר על פעילות המפלגה והנוער, וממשיך להאמין בדרך בה הוא וחבריו הולכים. יש לפיד לחילונים? כרגיל, אתם תשפטו. יוראי להב-

Sashka7

New member
יוראי כל הכבוד!!!!

היית מצויין בראיון!!! אבל אמרתי לך את זה כבר והגבתי גם לכתבה עליך... סופשבוע מדהים לכולם. סשה

סשה גם

אני חושבת שהראיון מאוד טוב לנוער שינוי. היו"ר שלכם מציג דעות שמאל די מתונות וזה טוב לשינוי !!! השאלה האמיתית היא אם רוב הנוער שלכם הוא שמאל כמוהו או ימינה ובגדול. כל הכבוד על שיתוף הפעולה עם נוער עבודה !

פורטוניה היקרה איינני בידיוק יודע

אם את חברה בנוער שינוי או לא אבל בכל מיקרה את מעט הגזמת! אם את לא בנוער שינוי זה עוד אפילו יותר מוגזם שאת אומרת שזה טוב לנוער שינוי אני ראיתי גם את הכתבה ולפי ראותי אני דווקא חושב שהוא לא הביעה שמה ממש דעות שמאל וגם לא מתונות ותפקידו של יוראי הוא להציג דעות מרכז לא דעות שמאל גם לא מתונות בכל מיקרה אם הוא היה מציג פה ושמה מעט דעות שמאל זה בסדר גם לכל תעלול יש גבול רוב נוער שינוי הם אנשיי מרכז ובגדול!

asafz8

New member
היא מחמיאה לנו ואתה כאות הוקרה

משיב לה בטמטום לא אופייני לנוער. תודה פרטוניה, אני אגב ימין מתון! אסף יו"ר תא חיפה

אין דבר כזה באמת מרכז אמיתי.

מי שאומר את זה תמיד בסוף ייצא צבוע. היופי הוא שהממוצע המלפגתי הוא מרכז מפני שהוא בנוי משמאלנים וימנים מתונים על הגבול של קיום דיאלוג מגשר,בריא ומועיל. בכל מקרה רק אהבתי שצויינו שלנוער שינוי יש 150 פעילים. זה מזכיר לי את תחילת שנה שעברה שנוער שינוי רחובות חילק סרגלים ופליירים (בשביל הבחירות המוניציפליות) ובעיתון המקומי נכתב מתחת לתמונה שלנו שנוער שינוי רחובות מונה כ-40 פעילים. בפועל וגם בתמונה היינו 8.

EO117

New member
הכתבה צודקת

בנוער שינוי אכן רשומים 150 חברים... אבל בפועל יש בערך רק 90 פעילים באמת להערכתי.

EO117

New member
מתחילה הסמינר היה מיועד ל-40 איש

כי בתא שלי רצו לצאת עוד אך נגמרו המקומות. כמו-כן כמו שאמרתי ליוראי התאריך לא היה טוב מאחר וזה סוף שנה"ל וחלק עוד עסוקים אירועי סוף שנה ובחינות אחרונות. לדעתי גם תמיד נזכרים בדקה ה-90 להירשם ובשיכנוע גדול יותר היה אפשר להוציא כמעט 60 בני-נוער. נקווה שבקיץ יצטרפו עוד בני-נוער לשורות התנועה והמס' יגדל וכך הפעילים שכן תאים כמו הרצליה והבנתי גם רחובות יהיו על סף סגירה.

EO117

New member
../images/Emo45.gif אמרתי לך שאני אוהב אותך?!

אני תומך בהחלטה שלך...

EO117

New member
אני לא אוהב אותך להפך

אני בקושי מסוגל לסבול אותך, אתה בנאדם טיפש ועילג שצריך ללמוד לשון ותחביר במהלך חופשת הקיץ שלך. אתה בושה למפלגה ולנוער בפרט איני יודע מי צירף אותך אבל אני בטוח שהוא מצטער על כך. מבחינתי אתה בנאדם שלא שווה התייחסות על השטויות שאתה אומר בפורום {ואני קורא שוב לחסום אותך עד גיל 50 לפחות}. אני יותר לא מתייחס אלייך אתה לא שווה זאת ואני קורא לכל חברי הנוער להתעלם ממנו לחלוטין!!!! בתקווה שלא תהיה חבר בנוער.

למעלה