רוחות רפאים

בת כמה את כיום?

בגיל בכפולות של 7 יש ליכולות פתח לגלות את עצמן על מנת לעורר את החוש השישי או את האדם לשים לב ליכולותיו, לי למשל זה קרה בגיל 7 כשראיתי התגלויות מידי לילהופחדתי מאוד ולקחו אותי למקובל שאמר שזו התגלות אלוהית ושזה אומר שיש לי כוחות רוחניים והוריי לא רצו שאפחד ולכן אמרו לי שזV חלומות רעים ובגיל 14 כבר הבנתי לבד מה זה אומר וקראתי המון ספרות בנושא וזה עזר לי לפתח שליטה ויכולות לבקר את מה שקורה ולדעת לעזור ולשלוט ביכולות שלי, למשל הייתה לי סיטואציה שבה ראיתי מישהי ברחוב (ליד בית החולים) ולא הכרתי אותה בכלל, ושמעתי קול שאמר לי להגיד לאישה הזו שיהיה לה בן ושלא תתיאש, ומאוד היה לי מזר העיניין שאני צריכה לגשת למישה שאני לא מכירה סתם ככה באמצע הרחוב ולהגיד לה דבר כזה אבל אמרתי לעצמי שאין לי מה להפסיד וכך עשיתי והיא הייתה בשוק ואחרי זה חיבקה ונישקה אותי כמו מטורפת כי היא בדיוק יצאה מהפריה שנכשלה בביה'ח והיא כבר התייאשה לגבי עוד נסיונות וזה ממש חיזק אותה והחלפנו טלפונים ואחרי כמה חודשים היא התקשרה להזמין אותי לברית של התינוק שנולד לה, וזה היה מדהים כמובן. השאלה היא אם את מוכנה להתמודד עם זה כרגע או לא...
לינוי

לילי ..

אני ביום חמישי יהיה בת 17 וכן אני מרגישה שאני יוכל להתמודד עם זה וזה ממש מעניין אותי אז כן אני רוצה את זה ..

ricky18

New member
אהבתי ! ! !

את מקסימה כנראה בגלל זה הקסום נמשך אליך... הוספתי כמה תגובות לבלוג שלך.

mami54

New member
ricky18 ....

גם לי קראו דברים מאוד מאוד מאוד מוזרים: חוויתי דברים מפחידים.. שממש דומים למקרים שהצגת לפנינו.. האם זה רק נידמה לי או שזה הכן הכן הכן אמיתי!! האם יש רוחות רפאים בעולם ?! מי יכול לענות לי???? אף אחד !!!!! מי שחווה חוויות כאלה מפחידות יגיד שיש רוחות רפאים !!! אבל מי שלא חווה חוויות כאלה יגיד שזה שטויות ואין דבר כזה רוחות רפאים!!! עכשיו אנחנו בחופשת הקיץ ... וכל יום קוראים לי עוד ועוד ועוד דברים שאין להם הסבר הגיוני!!! אני חשבתי שזה סתם קורה... פעם... פעמיים....שלוש.... אבל לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כימעט בכל יום דברים שאין להם הסבר הגיוני ושאין להם פרוש!!! הינה אני יספר לך דבר שאני בחיים לא ישקח אותו: זה היה בחופש הזה ... עשיתי מכינה לכיתת מופת במקיף .... הגעתי בבוקר מוקדם ... אני וחברה שלי ... ניכנסנו לכיתה סמנו את הדברים על הכיסא .. מחקנו את הלוח מאתמול וכמובן הדלקנו את האורות... אחרי 2 שניות ... שמענו מישהו מזיז את המתג של האור למעטה והוא ניכבה...ניבהלנו ... יצאנו מהכיתה ולא היה אף אחד ... ניסינו להצליק את המתג שוב אבל הוא לא נידלק... אני ניבעלתי מאוד ... למזלי הגיעו עוד ילדים לכיתה .. אני היתי חיברת לגמרי!!! לחברה שלי זה קרה פעם ראשונה ... אבל לי זה לא פעם ראשונה... קראו לי מיקרים ממש ממש דומים לזה ואפילו יותר מפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות ?! האם יש דבר כזה רוח רפאים?!

smallnig

New member
יש דבר כזה רוח

אבל זה ממש לא מה שאת חושבת שזה, לדוגמא שהבאת יש אינסוף הסברים הגיוניים לגמרי. רוח רפאים היא לא בנאדם, נראה לך היא רוצה לכבות את האור כדי להפחיד אותך? נו באמת זה כזה עלוב. רוחות לא יכולות להשפיע על העולם הפיזי בשום דרך

mami54

New member
smallnig

אבל על מה הן כן יכולות להשפיע?! על בן האדם זה בטוח!! אבל האם רוחות יכולות להשפיע על עוד משהו חוץ מבני אדם ?! זה דבר שתמיד עניין אותי בקשר לרוחות!!! "רוחות לא יכולות להשפיע על העולם הפיזי בשום דרך" זה נכון... אבל מה עוד?!

smallnig

New member
רוחות יכולות להשפיע

על מלא דברים, אשר לא קשורים בעולם שאת נמצאת בו ותופסת אותו. לרוחות יש "עולם", מצב תודעה משלהן, והן רחוקות מלהיות עם תכונות אנושיות.

smallnig

New member
אני לוקח חלק

בצורה מסויימת, ב"עולם הרוחני", שהוא לא עולם כמו שאמרתי אלא תפיסת תודעה שונה. ואני מדבר בביטחון כי אני יודע מה זה בדיוק רוח מנסיון. זה ממש לא מה שכל אחד חושב, רוח היא צורת קיום המבוססת על אנרגיה אשר העיניים שלנו לא יכולות לקלוט כי היא לא פיזית, את יכולה ללמוד לקרוא אנרגיה עם הזמן בעזרת הדמיון - דמיון זוהי מכונת תרגום אנרגיות מהירות, המוח לא יכול לבד ליצור תמונה מעצמו אלא רק בעזרת קריאת אנרגיה מסויימת. בנוסף: 1. רוחות לא נתפסות במצלמה 2. רוחות אי אפשר לראות אלא רק "לדמיין" בעזרת מדיטציה יחסית מתקדמת. 3. הרוחות אינן אנושיות [למרות שחלק מהתכונות נשאר אבל הוא ממש מזערי מכדי להשפיע] אין להן שום "חשק" להפחיד מישהו או "לשכור/להשאיל/להחליף בנשמה" - הדבר הכי מגוכך ששמעתי בחיים שלי. אני עוסק במדיטציה, ורשמתי כאן הרבה הודעות והסברתי מה זה בדיוק מדיטציה.

ricky18

New member
אני חושבת שגבשת דעות מוקדם מדי

איך אתה מסביר את זה שלא עשיתי מדיטציה לפני שראיתי את הרוחות או איך שלא קוראים להם - ובכל פעם היה זה שונה. פעם אחת זה היה בצורה של אישה ופעם אחת כדור אור לבן מעופף ופעם אחת צלליות שחורות ממש כמו שדים כאילו וזה היה המון צלליות כל אחד בגודל שונה והם ממש נשאבו אל תוך אורו של הירח הלבן שהיה מלא. תראה אני מאמינה שאתה מבין בדברים האילו יותר ממני כי מעולם לא קראתי אפילו ספר אחד בנושא - אני לא עושה מדיטציה כי פעם אחת עשיתי מדיטאציה מודרכת עם קבוצה והרגשתי ממש מפגרת לא התחברתי לזה ולא הצלחתי בכלל להכנס לזה ולא ראיתי שום דבר בדמיון ממש מסך שחור. מה שאני מנסה לאגיד שלא נראה לי שהמוח שלי מתרגם לדמיון את הרוח, וגם לא נראה לי שזה מצב של סטייט אוף מייד - נראה לי שאם אני מסוגלת לראות את הרוח או אנרגיה זה כי אותה רוח או אנרגיה בחרה בזו. אני לפעמים נכנסת למקומות שאני מרגישה שיש שם משהו אני עוצמת את העניים ומבקשת/מתחננת לא לראות רוח או משהו שיכול להפחיד או לערר אותי. כי זה מאוד מפחיד אותי. ובאמת אני לא רואה אין לי מוסג אם זה קשור לזה שאני מבקשת או לזה שאני סתם פרנואידית אבל זה עוזר לי - עוזר לי להאמין שהרוח מתחשבת בי כי אני לא מוכנה עדיין לראות את העולם הזה.

smallnig

New member
אני מסביר את זה כך

כל מה שראית נבע ממך ואך ורק ממך, בין אם זה דמיון או מצב של חלום.

Dark faith

New member
עדיין,

לא ענית על השאלה החשובה.... אתה טוען בביטחון מלא, שישויות ורוחות אינן קיימות בעולמנו.....על מה מבוסס המידע הזה? אמונתי שונה משלך, אבל אני אשמח לשמוע על מה אמונתך מתבססת.

smallnig

New member
אם מה שרשמתי לא ענה לך על השאלה

אז אין לי מה להרחיב, מצטער.

ס א ט י ן

New member
האמת שאני נוטה להסכים איתו

העולם הבא לא אמור להתערבב עם העולם הזה בשום דרך. אני כן חושבת שלפעמים יש מקרים, או יותר נכון- טעויות שקורות וגורמות לערבוב לא רצוי, אבל בטח לא כזה שיגרום ל"רוח" לבצע פעולות כל כך מוחשיות כמו לפתוח ולסגור את האור.... בכל מקרה, רוח רפאים זו נשמה שבסך הכל מחפשת את השלווה שלה, בטח שלא להתעקב על פעולות הפחדה- גם זה משהו שלמדנו מהסרטים ומהדמיון המפותח שלנו:)

Dark faith

New member
אבל לרוח,

משום מה יכולת להשפיע על מוצרי חשמל, אי מאמינה שזה קשור באנרגיה שטמונה בה....

smallnig

New member
אין לה שום יכולת להשפיע על שום דבר

שקשור בעולם שלנו. ישנם מקרים חריגים ונדירים מאוד הקשורים במוח של בני האדם, כאשר נפתח "מעבר" המקשר בין התודעה הנוכחית שלו ל"עולם הרוחני" וגוף זר יכול לפלוש ו"להשתלט" על כמה תאי מוח ולשנות דברים שונים וזה נקרא "שד", מעטים אשר יכולים לגרש אותו וממש לא בעזרת תפילות אלא העברת אנרגיה מסויימת אשר "תביס" אותו.

ricky18

New member
אותי אישית זה גם היה מפחיד!

איזה פחד!!! האמת שאין לי מוסג ברוחות חוץ מהניסיון האישי שלי איתן - חוץ ממני אני לא מכירה עוד אנשים שרחוו חויות עם רוחות. לכן אני לא יודעת עם הן יכולות להשפיע אל העולם הפיזי אבל אני מאמינה שהכל יכול להיות - אני מאמינה בהכול - !!!

למעלה