רוחות רפאים

ricky18

New member
רוחות רפאים

1. יצא לי לראות כמה דברים בחיי שלא היה להם שום הסבר הגיוני זה קרה לפני 8 שנים אני אז גרתי בארה"ב. הגעתי לבקר את דודתי דפקתי בדלת ביתה ולא היה מענה רק דייזי הכלבה נבחה ללא סוף. היא בניגוד לכלבים אחרים היתה נוהגת לנבוח המון. בכניסה לבית יש חלון של החדר של בן דוד שלי והתריסים היו פתוחים אך כיוון שאני עמדתי באור והחדר היה חשוך קשה היה לראות לתוכו בברור אך הצלחתי לראות דמות של בחורה שעמדה מאוד קרוב לחלון וליידה יכולתי לראות את דייזי הכלבה הנובחת חשבתי שזו אנג'ליקה העוזרת המקסיקנית של דודה שלי וביקשתי ממנה שתפתח לי את הדלת. אנג'ליקה לא זזה ונשארה לעמוד ככה מביטה בי מול החלון כשאני מבקשת ממנה כמה פעמים שתפתח. התעצבנתי ונסעתי נרגזת. בערב התקשרתי לדודה שלי ואמרתי לה שבאתי לבקר ואנג'ליקה לא פתחה לי את הדלת דודה שלי אמרה שאנג'ליקה היתה ביום חופש ולא יתכן שהייתה בבית כדי לפתוח לי את הדלת. 2. כמה חודשים לאחר מכן באתי שוב לבקר את הדודה שלי והפעם היה זה מאוחר בלילה אני דודה שלי ובת הדודה שלי שכבנו במיטה של דודה וראינו טלויזיה יחד. דוד שלי היה עובד בלס וגס ככה שהיו הרבה לילות שהיינו מבלות יחד בצפיה מול הטלויזיה. אני קמתי מהמיטה והלכתי להביא לנו תפוזים לנשנש התפוזים היו במטבח שבקצה המסדרון החשוך. נכנסתי למטבח ובקצה הקיר ליד התיקרה ראיתי משהוא מוזר זה היה מואר ועגול בערך בגודל בלון רק יותר ענני כזה. כשנכנסתי למטבח והבחנתי בזה זה מייד ברח ויצא החוצה דרך החולן של המטבח ונעלם. הגעתי לחדר של דודה שלי המומה בלי מילים ודופק מהיר קרוב להתקף בת דודה שלי בצחוק אמרה את נראת כאילו וראית רוח. לי היה מאוד קשה להסביר להן מה ראיתי. 3. זה קרה כמה חודשים אחרי מקרה זה. היה זה יום כיפור אני צמתי ובסוף הצום עדיין לא אכלתי הסתכלתי לשמיים וראיתי צללים שחורים נשאבים לירח כמובן שלראות ולחוות מקרים כאילו זה לא קל ומייד מנסים לתרגם את זה למשהו אגיוני שאולי כי צמתי והייתי רעבה וצמאה התחלתי להזוות אבל זה היה כל כך אמיתי שאני מהרהרת בזה עד היום 8 שנים אחרי. זה קורה לי הרבה שאני שומעת קולות בראש שמדברים אלי שואלים שאלות לא באותו סיגנון בו אני מדברת ולא באותו הקול שלי ככה שאני בטוחה שזו לא אני שמדברת עם עצמי בראש. כמובן שתמיד קיימת האפשרות שאני סובלת מפיצול אישיות או סכיזופרניה. לאומת זואת ניסית פעם אחת סיאנס הכנו וויג'י בורד והכול אך זה לא עבד.הייתי רוצה לדעת למה זה קורה והאים זה קורה לעוד אנשים? ומה המשמעות של הדברים הללו.|סלינק|

צופיתי 2

New member
גם לי זה קורה

הרבה. את רואה אנרגיות ואולי רוחות. מזמינה אותך לבלוג שלי

צופיתי יש לי שאלה

את אומרת שאת רואה רוחות נכון? בני אדם? אם אני רואה (בנתיים) רק דמות .. זה לא אדם זה משהו אחר .. את אולי יכולה להסביר לי מה זה והוא לא מדבר אליי ולא כלום אני פשוט רואה אותו דיי הרבה (והוא ממש מפחיד אותי)

צופיתי 2

New member
כל אחד חווה את זה קצת אחרת

תשאלי מי הוא. מה הוא רוצה, אם הוא צריך עזרה. יש לך השערה מי זה יכול להיות?

מממ

לא אין לי מושג מי זה יכול להיות .. אבל את צודקת אף פעם לא ניסיתי לראות מה הוא באמת רוצה אני באמת ישאל .. אבל יש איתו בעיה הוא תמיד מאוחרי הגב שלי ואם אני מסתובבת הוא נעלם.. פעם אחת הוא עמד פנים מול פנים איתי אבל היה איתי ידיד (חח שלא יחשוב שאני משוגעת) אז הדמות הייתה קצת רחוקה אבל זו הייתה הפעם היחידה שהוא לא עמד מאחורי הגב שלי ..

צופיתי 2

New member
חופית

הקשר עם רוחות, נשמות, הוא במחשבה. בטלפתיה. גם אם הוא מאחור תשאלי בלי להסתובב. יש לך ניחוש מי זה?

אוקי.. ויש עוד ..

ת'אמת שממש אין לי מושג מי זה יכול להיות .. אפילו לא ניחוש .. ויש עוד דברים מוזרים .. אני תמיד מרגישה שנוגעים בי וזה ממש מגיע לרמות אפילו של דחיפות כאילו דוחפים אותי או כל מיני .. (ודרך אגב .. הדמות השחורה כבר בקושי מופיעה .) אבל בימים האחרונים אני מרגישה תמיד כאילו משגיחים עלי רואים על מה שאני עושה ומרגישה את זה ממש חזק שמישהו תמיד איתי .. וחשבתי אולי זה רק הדימיון שלי אבל זה לא כי למשל אני מסכלת לאיפה שאני מרגישה שיש מישהו ואיך שאני מסתובבת חזרה .. אז נותנים מכה לאיזה חפץ.. זה מתחיל להלחיץ אותי .. יש לך מושג צופיתי למה זה ככה מה בעצם כל הכוונה פה ? ובאמת ישבתי וחשבתי אולי זה הדמיון שלי אבל זה דברים מעבר זה כבר הוכחות .. מקווה שתוכלי להסביר לי או לכוון אותי לאיזה משהו .. כי אני לא מבינה למה זה קורה .. תודה ..

צופיתי 2

New member
חופית

לי נראה שיש שם נשמה. שצריכה עזרה. היא מושכת את תשומת הלב שלך בכל דרך. , תנסי לדבר אליה, מי זה, מה את רוצה. איזה עזרה את צריכה. בדרך כלל יש סיבה שהוא/ היא באים אלייך. אל תפחדי. היא צריכה אותך. את יכולה לעזור. יש מישהו שנפטר קרוב אלייך? או מוות ששמעת עליו לא מזמן? תנסי לנחש מי יכול לבקש דוקא ממך משהן. תקראי בבלוג שלי, אולי זה יעזור לך

צופיתי..

יש מישהי שהייתה ממש ממש קרובה אליי שנפטרה וזו הייתה סבתא שלי אבל זה קרה לפני שלוש שנים למרות שהיו לי חלומות ממש מוזרים עלייה ופעם אחרונה שחלמתי עלייה היה לפני חודש בערך ומאז הדברים התגברו .. ( אממ .. שאלה .. בחלום היה הרגשה מאוד חזקה של געגוע יש מצב שזה קשור ? יש מצב שזו היא ?) ויש לי עוד שאלה .. איך אני אומרה לדבר עם הנשמה הזאת או מה שזה לא יהיה כאילו לדבר בקול רם? או דרך טלפתיה ? איך בדיוק אני יכולה לדבר עם זה ?

צופיתי 2

New member
מהנסיון שלי

מה שאני מרגישה וחווה זה במחשבות. כן, טלפתיה. אם זאת סבתא שלך זאת הרגשה טובה, אולי יש משהו שהיא רוצה למסור לך, או צריכה את עזרתך. תשבי בשקט ותדברי אליה במחשבות. האמת היא שאני עושה את זה בקול רם כשאני לבד. הם עונים לי בראש או בהכתבה אוטומטית. זה לא משנה מתי היא נפטרה. אין מימד זמן בעולם הרוחות.

צופיתי תודה ועוד שאלונת ..

מה שאני מרגישה ואם זו באמת רוח או נשמה מה שזה לא יהייה .. היא יכולה להיות איתי בכל מקום כאילו אין להם מקום מסויים ? כי למשל הייתי אצל חבר שלי והרגשתי את אותם דברים הייתי בטוחה שעבר מאחוריי משהו . וממש תודה לך את עוזרת לי מאוד ..

מעבר לזה יש שלבים בחיים בהם היכולות והכוחות

שלנו יותר דומיננטיים וחזקים לרוב בכפולות של 7, לי אישית זה קרה בגיל 7 אבל לאימי רק בגיל 49 ניתנה היכולת לפתח ולחזק את הכוחות המיסטיים שלך. לי איישת זה נראה כמו הסימניןם הראשוניים שמרגישים כשהתסמינים לפיתוח החוש השישי מתחילים, האם היו עוד מקרים שחלו בלי הסבר וכיו? האם התחלת לאחרונה להתעניין בתחום?

צופיתי 2

New member
הרוח לא מוגבלת

במקום או בזמן. ברור שאת יכולה להרגיש אותה בכל מקום. אני מציעה לברר למה היא איתך. בדרך כלל הם באות בגלל עניין לא פתור או בגלל שקראת לה במחשבות שלך. אני למדתי לשחרר אותם לעולם הרוחות. לעזור להם ללכת מכאן. ממליצה מאוד על הספרים של ניוטון: מסע הנשמות וגורלן של נשמות. גם הספר שיחות עם אלוהים מאוד עמוק ונותן הסברים טובים על העולמות האלה.

צופיתי..

אני יכולה לתקשר איתם (רוחות \ נשמות) גם כשהם לא פה ? ומה זאת אומרת לשחרר אותם? לעזור להם ללכת מכאן? הם תקועים בין שני עולמות ?

צופיתי 2

New member
שאלה טובה.....

בספר שיחות עם אלוהים הוא כל הזמן חוזר שהכל דואלי. כן ולא ביחד. אלוהים הוא כן ולא כל הזמן. אז נשמות יש להם "מקום" משלהם, והם גם יכולות להגיע אלינו. כן, יש מי שתקוע בין שני העולמות. זה מה שאנחנו מכנים רוח רפאים. יש מי שמת ולא הולך מהעולם הזה, תקוע כאן בגלל משהו לא פתור. אני בקשר עם אישה שנמצאת כאן 17 שנה ולא רוצה ללכת לעולם הנשמות, עד שבעלה יגיע לשם גם.

חח איזו חופרת אני .. צופיתי ..

זה אומר שרוח שהולכת לעולם הנשמות לא יכולה לחזור לפה ? ויש עוד משהו מקווה שתוכלי להסביר לי על זה או משהו לילי דיברה על החוש השישי וכנראה שאני מגלה אותו יש לך מושג איך אני יכולה לפתח אותו? תראי ניסיתי מאתמול לתקשר (עם הרוחות \ נשמות ) כאילו ת'אמת שאני לא בטוחה שהם היו אתמולאבל בכל זאת ניסיתי צריך ממש להתרכז בזה ? ואני לא הבנתי כל כך .. אבל אם אני מצליחה לתקשר איתם אני יכולה גם כשהם לא פה .. או בסביבה שלי ?

צופיתי 2

New member
אז ככה....

זה בסדר שאת שואלת. אני שוב אומרת לך שכל אחד מאיתנו חווה את זה אחרת. בגלל זה קשה להגיד "עובדות" בדברים האלה. יש תיאוריה שאומרת שאם הם עוברים לעולם הרוחות הם לא חוזרים. אני כן פגשתי נשמות שנפטרו לפני הרבה שנים וחזרו להגיד משהו או באזכרה שלהם. אצלי זה ממש פשוט. מישהו מגיע, דומה למה שאת מתארת. נוכחות. ואז אני יודעת מי זה ורואה אותו ושומעת מה הוא/היא מבקשים. אני לא מתאמצת על זה. אני מציעה לך להיות מוכנה כשתרגישי שיש מישהו איתך. לנסות לדבר, לשאול, להרגיש. מה שתרגישי או תחשבי, זה יהיה נכון. אם חשבת שזה סבתא שלך, סביר להניח שזה נכון. תמשיכי בכיוון הזה. יש משהו בקשר אליה שמופיע דוקא עכשיו בחיים שלך?

אמממ..

היה לי לפני חודש או פחות חלום עלייה.. והיה ממש הרגשה של געגוע ברקע .. אז אולי איכשהוו ..

האם ערכת סיאנס בצורה לא מבוקרת?

רצית שהרוחות יוכיחו לך את קיומן. (ממקום של ספקנות), או שאולי זו יישות שמנסה להעביר לך מסר, ראשית אין ממה לפחד או להלחץ, אם אינך מעוניינת לתקשר עם היישות פשוט תבקשי בראש או בקול שהיישות תפסיק להטריד אותך

לילי..

טוב אז ככה אני נלחצת או מפחדת מיזה כי בכל זאת זה משהו את יודעת קצת מוזר שונה משהו לא מובן אז זה קצת מפחיד אותי .. וכן אני מאוד מתעניינת בזה ומאוד רוצה להכנס לזה ולחוות את זה חח הסקרנות שלי מאוד גדולה .. אבל לא .. לא עשיתי סיאנסים ולא משהו בסגנון זה פשוט התחיל לבד .. רק מה שאני רוצה לדעת זה כל פעם שקורה לי משהו אני רוצה לדעת מי זה ולמה הוא בא ומה הוא רוצה .. ואם יש לי איזה כמו שאמרת משהו עם גילוי של החוש השישי או משהו איך אני יכולה לפתח אותו ?

למעלה