רוחות מלחמה

Avi k5

New member
שנת 2017 יושב בדיוק פה אחרי שהכרתי את הלא חוקית כבר שנה ביחד
כל פעם שנפגשים יום העצמאות זה היה ואוו כל מפגש שונה מקודמו סוער יותר פרוע יותר ...
ואז קידום בעבודה עוזב את הארץ וצריך להיפרד ספטמבר 23 חוזר לארץ לחגים ...

אותה שבת ב6:35מקבל טלפון תגיע מלחמה
אחרי 3 ימים מתישים ללא שינה מגיע לשטח ורואה אותה באה אלי המבט שלנו מתנגש והיא רואה את החתכים בידים ומתחילה לטפל בי תוך כדאי שיחה עניינית שהופכת לפרילטוטים אני אומר לה שאני עובר למקום אחר להתקלח ולהתארגן מסתבר שגם היא מגיע לשם
מקבל חדר ונכנס להתקלח כשאני יוצא ומגבת על גופי דפקות עדינות בחדר היא נכנסת מכנס צבאי צמוד שמפתח את הדמיון וחולצת V עמוק שגומר את הדמיון במקום...היא אומרת לי באתי בזמן וביד שלה תחבושות
מטפלת בי מכל הלב ואהבה והשיחה הופכת לאישית על הבית מספרת לי שהיא מחפש ריגוש וגם אני חשפתי שאני בעניין היא מציעה מסאג.
אני מסתובב ושוכב על הבטן היא מוריד את המגבת בעדינות ומתישבת אבל אני לא מרגיש את המכנס מדים הצמוד אלא את חום גופה והמגעע שלה ישר שולח את האותות שלו היא מבקשת ממני להתהפך חזרה ואיי מה שקרה באותו רגע יום העצמאות שוב בבטן ולא מפסיקים לרגע ....
אחרי שעתיים היא מחליטה ללכת ואומרת שתחזור נתתי לה מפתח כי אני בטח אשן ...
היא חוזר ושוב יום העצמאות ....

ממשיכים כך מספר פעמים....
ופתאום היא נעלמת בלי להשאיר סימן.....

יעיש התימני

Well-known member
שנת 2017 יושב בדיוק פה אחרי שהכרתי את הלא חוקית כבר שנה ביחד
כל פעם שנפגשים יום העצמאות זה היה ואוו כל מפגש שונה מקודמו סוער יותר פרוע יותר ...
ואז קידום בעבודה עוזב את הארץ וצריך להיפרד ספטמבר 23 חוזר לארץ לחגים ...

אותה שבת ב6:35מקבל טלפון תגיע מלחמה
אחרי 3 ימים מתישים ללא שינה מגיע לשטח ורואה אותה באה אלי המבט שלנו מתנגש והיא רואה את החתכים בידים ומתחילה לטפל בי תוך כדאי שיחה עניינית שהופכת לפרילטוטים אני אומר לה שאני עובר למקום אחר להתקלח ולהתארגן מסתבר שגם היא מגיע לשם
מקבל חדר ונכנס להתקלח כשאני יוצא ומגבת על גופי דפקות עדינות בחדר היא נכנסת מכנס צבאי צמוד שמפתח את הדמיון וחולצת V עמוק שגומר את הדמיון במקום...היא אומרת לי באתי בזמן וביד שלה תחבושות
מטפלת בי מכל הלב ואהבה והשיחה הופכת לאישית על הבית מספרת לי שהיא מחפש ריגוש וגם אני חשפתי שאני בעניין היא מציעה מסאג.
אני מסתובב ושוכב על הבטן היא מוריד את המגבת בעדינות ומתישבת אבל אני לא מרגיש את המכנס מדים הצמוד אלא את חום גופה והמגעע שלה ישר שולח את האותות שלו היא מבקשת ממני להתהפך חזרה ואיי מה שקרה באותו רגע יום העצמאות שוב בבטן ולא מפסיקים לרגע ....
אחרי שעתיים היא מחליטה ללכת ואומרת שתחזור נתתי לה מפתח כי אני בטח אשן ...
היא חוזר ושוב יום העצמאות ....

ממשיכים כך מספר פעמים....
ופתאום היא נעלמת בלי להשאיר סימן.....
גם אם דמיון, די מרגש.
לרגע חשבתי שהחתכים הם "פנסים" של חיתוך עצמי, אבל כנראה משדה הקרב אליו נקראת ב- 2023.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
גם אם דמיון, די מרגש.
לרגע חשבתי שהחתכים הם "פנסים" של חיתוך עצמי, אבל כנראה משדה הקרב אליו נקראת ב- 2023.
אני לא הבנתי ממנו שזה דמיון,וחיתוך עצמי?גורם לי לחלחלה ופחד,ואולי בגלל כל המתאבדים לאחרונה ואולי יש עוד- ולא מספרים לנו.

למעלה