רוחב נומינלי

רוחב נומינלי

שאלה למומחים,ליועצים,למבינים,ולכל השאר.... מה זה לעזעזל רוחב נומינלי? איך מודדים ו\או מחשבים אותו? למה הוא מופיע כלכך בקטן ובמקום לא בולט על קופסאות הקונדומים?(סוג של ציניות?) למה בשעורי חינוך מיני אי שם בתיכון וגם בשעורי גאומטריה אף פעם לא הקדישו לו את החשיבות שהוא ראוי לה (כן אמא שלי וגם היועצת תמיד אמרו לי שיום אחד כל ההברזות שלי וההרדמות בשיעורים יתנקמו בי..כמה שהן צדקו..) ושאלת השאלות למה אני בא עם כל השאלות האלה אליכם ... אהה ויש לי גם הצעת ייעול אם אני כבר פה --יוקמו תאי מדידה בבתי מרקחת!! ופה מתחילה המהפיכה!

אמממ

כן..מפה זה נראה כאילו אתה באמת מייצג את כולם.. ידעתי שהייתי צריך לשאול משהו בסגנון "האם לנשים אמיתיות יש צלוליטיס או שזה פגם בבובה המתנפחת החדשה שקניתי והמוכר סתם שיקר לי כשהוא אמר שניסו להקנות לה מראה ותחושת מגע אנושיים.." סך הכל רציתי לקבל כמה תשובות לשאלות מהותיות אחרי יום לא קל שעבר על כוחותינו אז אני מניח שאף אחד לא יצטרף אלי למאבק בבתי המרקחת... טוב אני אלך על תוכנית ב' ואתקשר על הבוקר ל"זהבי עצבני" הוא אחד שמסוגל לסחוף אחריו את ההמונים.

Nasui36

New member
ואללה יש מידות ? אני לוקח לפי הטעם

אבל פעם במילואים (צאלים וכן יש מי שעושה) מישהוא סיפר לי שבדרך הוא עצר באיזה בית מרקחת ואחרי שהוא שאל את הרוקחת היפהיפיה איזה מידה לקחת אז היא מדדה לו .. בעזרת הפה כמובן בקיצור לא בזבזתי זמן רב וביציאה הבאה עברתי באותו בית מרקחת ואכן היתה שם רוקחת אכן יפהיפיה ולהפתעתי אחרי ששאלתי אותה איזו מידה לקחת היא לקחה אותי לירכתי החנות ומדדה לי כמו שתיאר הבחור אחת המציצות המדהימות שקיבלתי ואז אחרי שהכל הסתיים הבחורה שואלת כמה חבילות להביא לך ? אני מתבלבל לשניה אבל מיד עונה לא לא צריך רק באתי למדוד והלכתי

מיאו

ידעתי...ידעתי שאם אני אחכה מספיק זמן-גם אם אני לא אקבל תשובה מוסמכת לנומילנלי לפחות יהיה פה מצחיק.. ואיזה הצתרפות מקרים..אני שבוע הבא בצאלים.. (
) אפשר נ.צ של הבית מרקחת? כמילואימניק למילואימניק.. הרי מי יעזור לנו אם לא נעזור אחד לשני בעיתות מצוקה וצער..

הזוייה

New member
Nominal = נָקוּב

תגיד לי, אתה בסדר? אתה בא עם שאלות טרויה למקום שבו מילון המונחים מסתכם ב"אופס גמרתי". השארת את כולם הלומים והמומים. שב, תרשום בבקשה, בסוף היום יהיה בוחן פתע: רוחב נומינלי ( במילימטרים) זה הרוחב של הקונדום שנבדק באמינות, בטיחות רבה ובאופן מדויק וקונקרטי. נומינלי- שימוש ביופמיזם- ז"א שימוש במשלב גבוה מתקתק ומעלז במקום להגיד נקוב. (נומרה בשפה היוונית נטולת שפם, שחי וגבות= מספר. תרתי משמע, מכינים אותך לקראת המספר שאתה צפוי לעשות). למה זה טוב? זה נותן מדד לבעל האיבר. שידע כמה צול יש לו מסביב, בדיוק כמו שנותנים נתונים על רוחב ואורך החדרים בדירה לפני שרוכשים אותה. בשם משרד התמ"ם, אנחנו מתנצלים שכתבנו באותיות קידוש לבנה זעירות, בעברית, ערבית, גרוזינית, וספרדית מדוברת. ואת תו התקן, סוג הלאטקס, ותאריך פקיעת התוקף של הכובעון.

וואו הזויה

את באמת הזויה...איפה היית כל הלילה?? בכלל מאוד שקט פה בלילות... ממש "הפורום כראי המציאות" השם מבטיח -"פורום סקס" - ובדיוק כמו במציאות...אתה מגיע בלילה לבוש ומבושם..מלא בציפיות לחוויות שלא תשכח לעולם..(אולי הבעיה התחילה שהגעתי לבוש??).אבל מגלה שכולם פה נרדמו כבר בעשר בלילה (מקווה לפחות שאחרי סקס פרוע) לפחות תשאירו קערית חלב ועוגיות למיקרה שיגיעו אורחים לא צפויים.. בכל מקרה תודה הזוייה על התשובה הלא פחות הזויה.. אני אנסה להגיע לבוחן פתע מוכן אבל גם מופתע-כדי לא לפגוע באפקט שלו.. אהה..ואם כבר חזרתי... אני תקוע עם חבילה וחצי של קונדומים ברוחב נומינלי לא מתאים מדובר בחבילה סגורה בניילון שלה-כחדשה..מוצעת למכירה במחיר נמוך ממחיר השוק (ראבק כמעט 50 שקל הדורקס האלה)-פתוח גם להחלפות מעניינות... בנוסף חבילה חצי ריקה שממנה ימסר לכל המעוניין חינם אין כסף-למטרות צדקה מחוות של רצון טוב והזדהות- רצוי לצרף לטופס הבקשה גם את הנתונים הנומינליים למניעת מקרים של חוסר נעימות (תרתי משמע) בזמן השימוש תמונות של המוצר יפורסמו בהמשך וכן אני חי בסרט- סרט מצוייר .

למעלה