רוזנבלום < - - > רבי

רוזנבלום < - - > רבי

במודעת מאורסים של יום שישי האחרון פירסמו בעיתון יתד נאמן, בחור אשכנזי התארס עם בחורה ספרדיה, נו.. נו.. יש כאן בחורים\ות שלא מסכימים\ות לקחת בחור\ה בעדות אחרות? (אל תזרקו אותי לתוך הבוץ בתור שנאה לשני עדות שונות) בתור התפשרות, אני מוכן לקחת בחורה בעדת אחרת.

בלyדית

New member
גם אם הייתי מסכימה

לא הייתי עושה את זה כדי לא לצער את ההורים שלי, הם לא רוצים שזה יקרה אז אני מכבדת את רצונם

אני לא פוסל אף פעם

למרות שההורים לא יאהבו את זה. אבל אם אחשוב שזה יכול להתאים לי, לא אמנע מעצמי אושר בגלל מקובעות (מוצדקת ככל שתהיה) של המשפחה.

אולי זה השידוך ??

40 יום לפני יצירת הוולד מכריזים בת פלוני לפלוני . . . אז מאיפה אני יכול לדעת מה גזרו מהשמים ?? אולי זה השידוך שלי מעדה אחרת ?? שיהיה שבוע טוב עם המון בשורות טובות והמון שידוכים לכל אלה שצריכים דחוף . !!!!!!!!!!!!!!!!??

השיסער

New member
ח ח לא ידעתי שמעלות הוא סמינר ספרדי

ואם לא הייתי מספיק ברור, אז אחזור שוב: הבחורה אשכנזייה.

תשמע

אני תמיד אמרתי לעצמי שאין מצב,יתהפך העולם ואני לא יצא עם תימניה,אפי לא חצי,רבע!גם כשהציעו משו טוב,אפי לא רציתי לשמוע..היום,רצה הבורא מסובב הסיבות,נפגשתי עם מישהי חצי תימניה,מהאמא כמובן,ידעתי על זה רק בפגישה שניה..תאמת??אם אני מוריד,זה ממש לא בגלל זה!!!אני לא מאמין על עצמי,אבל הנה גם זה קורה!!שבוע טוב פורום!

השיסער

New member
בואנה בנאדם,

אתה נפגש בקצב מסחרר! כל יומיים בערך אתה מעדכן על עוד פגישה ועוד פגישה.. תסלח לי שאני חופר, אבל אתה נפגש אולי עם כל הצעה שיש לך - בלי לברר לפנ"כ, או שאתה מספיק לברר כ"כ מהר? שוב, אם אני חופר מידיי, אז א"צ בתשובה.

תרגיש חופשי גברבר!

אז ככה,מה שקרה בתקופה האחרונה זה ממש לא מעיד על המצב שלי תמיד..פשוט בתקופה האחרונה יש הרבה הצעות,שתבין ש3 חודשים בערך אפי הצעה אחת לא הייתה,היתה אחת שלא יצאה אל הפועל,כלום!ופתאום יש הצעות,זה תקופות!!שנית,אני מברר טוב מאוד,מה שכן,על חיצוניות,חוץ מרזה,וגובה,אני לא מברר!כי זה עניין של טעם ואני מעדיף לראות בעצמי!אבל אני מברר מצויין!מה שכן,אני לא חופר הרבה,רק אחרי שאני רואה שזה מתאים לי אני מתחיל לחפור לעומק!!אגב אני ממש ארכיאולוג!באמת!אפי אשכנזים לא מבררים כמוני,אז תהיה רגוע אחשלו!!ו..אתה ממש לא חופר!תרגיש הכי בבית בעולם;-)

שבוע טוב!

מגיעה לאביקור בארץ יום חמישי הקרוב... אחרי שלא ראיתי את זיו פניהם של קרובי ארבעה חודשים.... אהההההההה איזה כיף לי :) לילה טוב ורק טוב

ORITB3

New member
לדעתי זה סתם סטיגמה!

יש הרבה תימנים שהם ממש לא תימנים,במיוחד החצאים והרבעים!תחשבו על זה...

ואני, בתור תימני יכול להעיד..

שיש גם תימנים `שלמים` שהם לא ממש תימנים. (ומי שמכיר, יש אשכנזי אחד בירושלים שהוא ממש תימני..)

חשבתי שהתופעה נמוגה מהעולם.

(אוי, הנאיביות......
). אני דוגלת ב"מי שבא ברוך הבא!", חוץ מ......... סתאאאאם. אני לא גזענית חלילה. אני שונאת את כולם במידה שווה

למעלה