רוזוול...
M Magical me New member 22/8/03 #10 ../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif זאת עם השיער הארוך מזכירה לי בהבעה את רעות (חברה של איתמר) אבל רק כשהתמונה קטנה, וכשהתמונה גדלה היא מזכירה לי אחות של חברה שלי. ווירד.
../images/Emo12.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif זאת עם השיער הארוך מזכירה לי בהבעה את רעות (חברה של איתמר) אבל רק כשהתמונה קטנה, וכשהתמונה גדלה היא מזכירה לי אחות של חברה שלי. ווירד.
K King Of Kromags New member 22/8/03 #11 זאת עם השער הארוך..LOL.../images/Emo103.gif כמו הפרחה הזאת במפגש בעזריאלי ששאלה אותנו "ראיתם כאן איש זקן כזה...עם שיער..ושקית ביד? היו לו שני ילדים קטנים מכוערים כאלה?" בכל מקרה, אני מניח שאת מתכוונת לליז. זה רק אני או שהיא ממש ממש ממש דומה לזאתי מדוסון קריק? ג'ואי, נראה לי.
זאת עם השער הארוך..LOL.../images/Emo103.gif כמו הפרחה הזאת במפגש בעזריאלי ששאלה אותנו "ראיתם כאן איש זקן כזה...עם שיער..ושקית ביד? היו לו שני ילדים קטנים מכוערים כאלה?" בכל מקרה, אני מניח שאת מתכוונת לליז. זה רק אני או שהיא ממש ממש ממש דומה לזאתי מדוסון קריק? ג'ואי, נראה לי.
T The Pink Dragon New member 22/8/03 #14 היא לא דומה לקייטי הולמס בכלללללל!! קייטי הולמס (ג'ואי בשבילך) היא בחורה עם פרצוץ יפה אך מעוות. היא מחייכת רק עם צד ימין של הפה והעיניים שלה לא מקבילות במדויק.. אממ... ליז גם ממש יפה אבל היא לא מעותת כמוה..
היא לא דומה לקייטי הולמס בכלללללל!! קייטי הולמס (ג'ואי בשבילך) היא בחורה עם פרצוץ יפה אך מעוות. היא מחייכת רק עם צד ימין של הפה והעיניים שלה לא מקבילות במדויק.. אממ... ליז גם ממש יפה אבל היא לא מעותת כמוה..
T The Pink Dragon New member 22/8/03 #19 רביעית ואחרונה... הלכתי לפורום דוסון קריק במיוחד להביא תמונות...
K King Of Kromags New member 22/8/03 #8 אכן. מקס סתם איש עצוב.../images/Emo103.gif עד 1x12, נראה לי, "דוג ריבר" - לא ראינו אותו מחייך. ** שלחתי בקשה לפתוח פורום , אגב.
אכן. מקס סתם איש עצוב.../images/Emo103.gif עד 1x12, נראה לי, "דוג ריבר" - לא ראינו אותו מחייך. ** שלחתי בקשה לפתוח פורום , אגב.