רווק ואוהב את זה...

בןבן84

New member
רווק ואוהב את זה...

אבל לאחרונה התחלתי להרגיש קצת חוסר בטחון בכל מה שקשור לבנות,דבר שלא קרה לי בחיים. אני גם מזניח את הכושר כבר תקופה ארוכה בלימודים בגלל לחץ בלימודים. וגם אני אוכל כל כך לא בריא כי אין לי זמן לבשל(ההורים גרים רחוק) אז אני אוכל הרבה ג'אנק...אני לא איזה כוסית כן? אבל מרגיש בנוח לפרוק כאן כי אם לא כאן אז אצל מי??!? וגם יש לי מפרצים שניראה שהעמיקו...אשמח לעצות פרקטיות, לתזונאית למשל אני לא אלך בחיים...

אתה מבקש עצות פרקטיות

אבל מצד שני אומר שלתזונאית לא תלך בחיים, אז אתה כבר שולל אפשרות אחרת. פתרונות קסם? אין. בכל מקרה, לא באמת חייבים תזונאית. אתה פשוט צריך להחליט שאתה לוקח את עצמך בידיים. הזנחת את הכושר? זה חשוב לך? תחזור להשקיע בזה. "אין לי זמן לבשל"? אם תרצה זמן, יהיה לך זמן. זה עניין של סדר עדיפויות. לא צריך להתחיל להרים מנות שף ולהשקיע שעות, יש דברים שלא לוקחים המון זמן. שיהיה בהצלחה.

לימודים זה לא סוף החיים.

-מפרצים שהעמיקו, זה מה יש. במקום להיתבאס מזה -תתחיל להיסתפר עם מכונה -תחסוך כסף! מזל טוב! יש לך מפרצים
וזה אומר לך אחד שעושה קרחת כי הוא הקריח לגמרי והבין שאם כבר קרחת אז שיהיה נקי וקצרתי עם זה מחמאות ואפילו כמה דייטים . יש בנות שאוהבות את זה
"אין זמן" ואללה.. ת'שמע, לכולם, אבל באמת כאן זה באמת לכולם כי אין פה אפליות. יש 24 שעות ביממה, יש תקופות לחוצות יותר ויש פחות, הכל עניין של חלוקת זמן. חשוב לך לחזור לכושר? חשוב לך לאכול טוב? חשוב לך ללמוד ? תחלק את השבוע שלך ככה שתספיק כל מה שאתה רוצה -ותעביר את זה על דף! לא בראש בשוף אופן לא בראש! זה עמוס מדי ומלגן מדי. על דף אתה רואה את זה אחרת לחלוטין. וגם לא באקסל
רק דף ועט או עיפרון בהצלחה

הגיע הזמן באמת

שמישהו לא יתכחש לקרחת שלו ויטפח אותה. זה מאוד יפה בעיניי. החבר שלי לשעבר היה מגדל שיער רק כדי לא לראות שהוא "מתקרח" (המפרצים שלו לא היו גדלים בשיט, הוא פשוט היה בהסטריה מלהיות קרח כמו אבא שלו).

זה חדש לך ?

לא פעם ראשונה שאני מדבר על הקרחת שלי כאן בפורום, נכון אני לא מזכיר אותה הרבה
אבל פעם ראשונה זאת לא

פעם ראשונה שלי

עקרונית עוד לא ראיתי גבר בשנות העשרים שלו (אני לא מדברת על סוף ה-30 וה-40, שכבר משלימים עם המצב) שהשלים עם העובדה שיש לו קרחת. בד"כ זה מלווה בתירוצים/התבכיינות/שניהם

רגע אחד

אני בן 27, ו... אין לי אותך בפייסבוק! -לא בסדר. בכל אופן. לעניין הקרחת.. היו םלי מפרצים יחסית מוקדם ואני עם קרחת כבר שנה\שנתיים בכל אופן, לפני כמה שנים החלטתי לעשות קצוץ ולהשאיר 3מ"מ כשאני מסתפר בממוצע אחת לשבועיים שלושה עם מכונה.. הייתי כמה חודשים ככה.. עד שקראתי דבר מאוד חכם. לחיות עם הקרחת זה לקבל את המצב. להוריד הכל לעשות נקי -זאת כבר בחירה. אני לא "מקריח" אני עושה לעצמי קרחת וזה בחירה.

זה באמת לא בסדר ש"מלכה"

לא כותבת בקבוצה הסודית שלנו בפייסבוק, אולי "לאב" תעודד אותה?

ebi83

New member
סקפטיות זו תכונה טובה

עזבי לטפח, את יודעת כמה כסף חוסכים על תספורות?? גלח ושלום על ישראל... והכל, ממש הההההכל רק לא הלוואה וחיסכון

בןבן84

New member
בגיל 27 וסקפטי?!?!

אני לא אלך לתזונאית אבל מצד שני אני אקרא על זה, אני מוכן לקבל עצות ולשנות את התזונה שלי כדי לחיות יותר בריא ולהראות טוב...אני לא מאמין שבשביל זה אני צריך ללכת לתזונאית. אדם חדש תודה על העצות אין ספק שאתה צודק- להגיע ליישום זה קצת יותר קשה.... דבר שני- אני אוהב את השער שלי, לוותר עליו בשלב כזה מוקדם בגלל מפרצים?!? אני עדיין לא מוכן. מלכת הקרח זה בדיוק מה שקורה לי- בגלל שאבא שלי קרח אני עוד יותר בלחץ אדם חדש- ניסית משהו לפני שהתייאשת סופית???

irreplacable

New member
אח שלי היה הולך

עם מין אבקה כזאת על הראש וזה היה נראה מזעזע..
בסופו של דבר הוא בחר בסגנון של "רמי קליינשטיין,"
הכי טוב

בןבן84

New member
מה זה אבקה?

שמדמה שיער כאילו?!!? אין ספק שלרמי זה מתאים, אבל אני עדיין לא מוכן לוותר על השיער שלי...שמעתי שיש דברים שעובדים ועוזרים אבל לא ממש יודע שמות...אחרי הכל אין לי אף חבר עם התחלה כלשהי של התקרחות. אני גם לא יודע איך הדברים האלה עובדים...אם יש תופעות לוואי, אם זו התעסקות...

NEO83

New member
זה לא מדמה שיער

זה אמור למנוע נשירה.... אני לא מאמין שהוא הלך עם זה כל היום, אמורים לשים את זה מספר פעמים ביום. בכל מקרה מכיר את הפרסומת של הסקפטים? זאת פרסומת שאמורה למנוע התקרחות.... בארץ כמובן היא עולה הון תועפות יחסית... בחול המחיר שלה סביר ואפשר להזמין מאתרים מחו"ל. עדיף להתחיל עם הטיפול כמה שיותר מוקדם על מנת להציל כמה שיותר שיער...

irreplacable

New member
לא... לאחי היתה אבקה שמדמה שיער

שמים אותה על הקרקפת וזה משתלב עם צבע השיער שיש...

למעלה