רווקים רווקות

vanna

New member
רווקים רווקות

מישו כאן מוכר מנעול ללב בזול..?

vanna

New member
עדיין לא קרה כלום

עם דגש על ע ד יי ן אני צריכה מנעול כדי שגם לא יקרה דחוף!!!!!!!!!!!!

vanna

New member
../images/Emo10.gif

למה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

vanna

New member
המממ

שמתם לב שאני די מסטולית לאחרונה???????????????!!! איך נירגעים??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

vanna

New member
הלוואי וידעתי

אני שמחה יותר מידי לאחרונה.. לא יודעת למה אולי אתה תגיד לי למה!!!

לאאאאאאאאאאאאא

אל תעשי את טעות חייך, הקשיבי לי ולמדי מטעויותי. לפני 8 חודש נעלתי את הלב... היום עם כל הרצון לפתוח אותו זה כ"כ קשה... תעשי טובה לעצמך ואל תנעלי אותו

vanna

New member
למה??

זה לא שזה קשה לך פשוט עדיין לא הופיע מישו בחייך ששווה את הפתיחה

vanna

New member
אכן יש הבדל

אבל אני אפ פעם לא לומדת לקח תמיד לוקחת תסיכון ואז מיתחרטט

העכביש2

New member
אני לא מוכר...

אבל אצל חיים אצלנו בעיר יש אחלה מנעולים זולים באיכות טובה...תבואי אני אראה לך איפה זה... (ועכשיו ברצינות: למה לך מנעול? זה סתם בזבוז כסף וחבל באופן עקרוני...)

למעלה