רווקים יקרים!

pain is MY love

New member
רווקים יקרים!

שאלה שמתבקשת קודם כל, בני כמה אתם? ובמהלך השנים האלה באמת כל הזמן הייתם רווקים או שאתם סתם מבליים פה בפורום ובעצם אתם מנהלים זוגיות סודית ארוכת שנים? או במילים אחרות... כמה אחוזים מהחיים שלהם ביליתם בזוגיות וכמה בחיי הרווקות ההוללים?

טל205

New member
כל אחד והסיפור שלו

כמו שכל אחד והגיל שלו..לי לא היו מערכות יחסים.אולי הכרות. אני לא דוגל בזה שצריך להיות רווק,אני רווק כי טוב לי. כל אחד ומה שעושה לו טוב וכל אחד מרגיש בגיל מסויים שהוא רוצה זוגיות.כמוני למשל.

בן 20 עם וותק של 6 שנים

כל חיי אני רווק, לפעמים רווק תפוס אבל רווק. אין לי סטטיסטיקה על החיים שלי אז אני לא יודע לענות במדוייק.

אני חזרתי להיות רווק לאחר שהתגרשתי

ומאד מאושר מזה. רוב חיי הייתי במערכות יחסים רציניות.עשיתי טעות שהתחתנתי.אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. ושלום אני חדש פה.

ש חף

New member
שלום שלום

אני גיליתי את הלבד בשנים האחרונות,עד אז הייתי תמיד עמוק בתוך קשר...

לא קונה את זה

כולם(בלי יוצא מהכלל!) רוצים מתישהו לחיות בזוגיות(רובים ירצו להקים משפחה)

פלפל מה עובר עליך?תקרא שוב

רווקה בניגוד לרצוני-זאת אומרת שאני לא רוצה להיות רווקה...... אני מאוד רוצה זוגיות יותר מיזה אני רוצה בעל ו24 ילדים....

אגב אשמח להכיר את הנפשות פה.

אולי שכל אחד יספר על עצמו מי ומה הוא? כמובן מבלי להחשף יותר מדי.

רווקה.

רווקה אמיתית. רוצים הוכחות? ישנה באלכסון, ערימת כלים בכיור...(חבל על הציפורניים!!) במקרר מכסימום בקבוק יין או בירה... ולקינוח: 2 חתולים שמנים ומפונקים !!! ככה אני חיה, ככה החיים הובילו אותי ואני מתסדרת עם זה היטב !

אל תעלבי

אבל זה נשמע כאילו יש לך ריח מסריח בבית (2 חתולים וכלים בכיור ?!? ) אני גר בדירת רווקים והיא מצוחצחת !! הכל פה הפוך

אולי אתה חולה ניקיון?

למה לרווק להעסיק את עצמו כל היום בניקיונות, חיים לבד בשביל הנוחות והעצמאות...אצלי אין כלים בכיר כל הזמן אבל קורה ששוכחים לשטוף או להוריד את הזבל. איך הסקת שהיא לא מנקה אחרי החתולים?

למעלה