רווקים. בעד ונגד.

נורית30

New member
רווקים. בעד ונגד.

טוב, אני יודעת שבסופו של דבר כמובן, כל מקרה לגופו, ותלוי בבנאדם. ואני מתנצלת מראש שאולי זה דיון שכבר עלה פה בעבר. אבל לפעמים אני מתלבטת אם בכלל אולי לפסול מראש ולא לפנות (באינטרנט) למישהו שהוא רווק . אז אני שופכת פה את הגיגי ליבי, ומי שיש לו להוסיף, מוזמן בהחלט. בעד. (נתחיל בחיובי).
למה לא? ללא ילדים.
(זה לא שאני לא אוהבת ילדים, אבל תודו שילדים יכולים לסבך את העניינים). בלי איזה אישה קודמת. מקור לתסביכים.. נגד.
למה הוא עדיין רווק? אולי יש לו פחד ממחויבות. בטח הוא ירתע מזה שאני גרושה, ומזה שיש ילדים. (ראו סעיף בעד). לא רגיל לחיות בזוגי. הבהלתי את עצמי.
אולי אני סתם עושה פיל מזבוב?

נגד מוחץ

לפחות מבחינתי. למה?
ללא ילדים,לא יודע מה זו הורות
בטח ירצה ילדים משלו ואני את ה"מפעל" סגרתי
רווק בגילי? מה דפוק שם? אבל זאת אני, לא מתעסקת עם רווקים לא עונה להם ולא פונה אליהם לא רוצה לגדל ילדים ,יש לי מספיק משלי.

maof

New member
אני איתך.......בדעתך......

רק לא להרגיז אותך יתר על המידה ביום אחד
בלי שום קשר למיפעלים
גבר שלא הרגיש את של ילד בוכה בלילה (ולא ילד שלו) קשה יהיה לו לקבל ולוותר על הפרטיות שלו על ההרגשה להיתחלק עם אחרים בדברים שהיו שלו בלבד לפעמים שאנחנו מנסים להסביר לזאטוטים שלה
על הביחד "שלנו" ואנחנו עושים הכל יחד עבור כולם אז מגיעה הבעיה רק רגע זה מחוץ לתחום...... כאן אסור להיכנס....בזה אסור לגעת...... וכאן ברגע הזה ממש צריך למצוא את כל התשובות והסבלנות להסביר למה החלק הזה..... לא שייך לביחד "ולשלנו" השיתוף והחלוקה בפרטיות לא תתאים לכל אחד בכל זמן מעוף

../images/Emo45.gif

ביטח נבהלת מהאזיקים
אבל כן זו עוד סיבה חוץ מהמפעל ,שגם הוא סיבה בפני עצמו, מי שלו חווה הורות לעולם לא יוכל להזדהות עם ההורות שלי רק כמתבונן מהצד והרי אנחנו מדברים על שותפות...

גמאני ../images/Emo88.gifנגד

אז ככה אי אפשר כולם אז אני חותכת קודם כל ובראש ובראשונה מורידה רווקים אל תשאלו למה פשוט ככה

maof

New member
בנות !!! יש לי שאלה ????????

ואם כבר קטלנו את הרווקים........ אז תרשו לי לשאול את דעתכם..... מה לגבי אשה רוקה ללא ילדים ???? וגבר גרוש + מעוף

למעלה