רווקות מאוסה

עינת Z8

New member
רווקות מאוסה

לא יודעת מה איתכן/ם ישנם ימים שהשיה בדירה מעלה בי תסכולים. עם כל הכיף שלגור לבד ולהיות אדון של עצמך, יש דבר שעולה ומנכר בי שוב ושוב. יש הרבה פעמים שאני מוצאת את עצמי לבד. לבד כזה שהפסיק להיות נעים או נחמד. אני רואה אנשים סביבי שיוצאים מבלים נהנים בפאב ואילו אני כאן בביתי לבדי הייתי רוצה גם אבל אני לבד ואין הכוונה לבן זוג. החברות שלי נמצאות במצב אחר בחיים (נשואות עם או בלי ילדים) ואני לבד. אני לא חושבת שבן זוג יפתור לי את הבעיה הייתי שמחה לחברה שנמצאת פחות או יותר באותו מצב כמוני אתן/ם צריכות/ים להבין מקום העבודה שלי אינו מפגיש ביני לבין אנשים צערים, כך שגם העניין שליצור חברה חדשה במקום העבודה אינו קיים עבורי. את היום יום אני מצליחה להעביר אבל כשמגיע הסופ"ש אני מגלה עד כמה אני לבד.... מה עושים איך פותרים את התחושה הכל כך לא נעימה של הלבד... חסרים לי חיי החברה שהיו כל כך טרווילים במקומות אחרים בחיי ודווקא עכשיו אינם אשמח לעצה

טל205

New member
לא טוב היות האדם לבדו

אין כמו הביחד.מסכים איתך.עיצה קטנה,גם אם אין בסביבתך חברה צעירה נסי להגיע לחברה צעירה ע``י הירשמותך לאיזשהו קורס או ללכת למקומות בילוי בסופ``ש או מקום נוסף שאליו תוכלי להגיע יום יום..אולי איזה מקום התנדבות,כך תוכלי לרקום לעצמך חברות.בהצלחה

מותר לי

New member
מבינה את ההרגשה...

אני מצאתי חברה קרובה, וכל פעם כשהיה קצת משעמם הייתי באה אליה. היא אמנם נשואה עם ילדים, אבל לא רואה בזה חיסרון, ממש כיף לי להגיע אליה! לימים היא הפכה להיות האדם הכי קרוב אלי, מדברות על כל נושא, מספרות אחת לשניה את כל הסודות הכי כמוסים... שמחות יחד, עצובות יחד, מעודדות אחת את השניה, מנחמות... עצתי- חפשי מישהי שיש לך שיחה איתה והיא קרובה אליך מספיק כדי שתוכלו לקפוץ אחת לשניה בכל שעה ביממה ולהפיג את השיעמום

למעלה