רווקה...

ברוכה הבאה אוריירו!

מותק,אל תדאגי,כרגע קשה לך אך דברים יסתדרו ותדעי שתמיד אנחנו כאן כדי לתמוך בך

גם לי יש משהו להגיד!!!!! <כרגיל>

נטלי היקרה, קודם כל אני מזדהה איתך, שנים שאני לא יודעת מה זה להיות לבד (יותר מ4 תהיי בטוחה) פתאום אחרי שנתים ככה זה נגמר הייתי שבורה וכולם פה עדיי אתמול, הייתי בים ב2 שיחות נפש עם אנשים שקצת יותר מבינים... אני חייבת להגיד לך שנאמרו שם דברים חכמים מאד, בהתחלה התכחשתי למשמע אוזניי אח"כ הגעתי הבית חשבתי על זה ומשהו נכנס לי לראש. תראי מתוקה, פרדות הם הכי קשות בעולם, ברור שיחסר לך המגע, הרגש, הנוכחות ועוד המון דברים... ואני בטוחה שיש לך הרבה מה לומר לו ואת רוצה לדבר איתו לשפוך את ליבך, לנסות שוב ועוד הרבה דברים... נטי, באמת שאני מבינה אותך ויודעת עד כמה זה קשה את חייבת להיות חזקה ולא לעשות את הטעות שלנו <לפחות לא את הטעות שלי> אני לא הכי יודעת במה מדובר אבל אני מתייחסת לזה כאל פרידה ואיך מתמודדים איתה. תעשי צעדים ראשונים כדי שיהיה לך יותר קל, שימי את כל הזכרונות ממנו במקום שאת לא נתקלת בו,דבר שני אני יודעת שבלילה כשתהיי לבד ובכלל במשך היום תחשבי עליו, עלכם והרבה תמיד כשזה יקרה תנסי להיזכר למה נפרדתם, תחשבי על הפרידה שלכם כדבר טוב שקרה לך אני יודעת שלפעמים זה קשה ונראה כבלתי אפשרי אבל עוד תראי שבעתיד אם אתם לא נועדתם זה רק יעשה לך טוב הפרידה הזאת ואם נועדתם תזכרי שנסתרות הן דרכי האל אתם עוד תשובו ואל תשכחי שיש הסבר לכל דבר, כל דבר שקורה לנו הוא עם סיבה שבסוף תיראה כדבר טוב אני בטח מ@#$ לך את השכל וסתם נופלת עליך ככה אבל יודעת תמיד מה אמרו לי? חבל שאת העצות שלי אני לא מייסמת בעצמי. אז דעי לך שלקחת את עצמך בידים ולעשות מהשהו עם חיים במקום לשקוע בכאב ומחשבות זה חשוב לבריאות שלך וזה בדיוק מה שקורה לי עכשיו, תעסיקי את עצמך, תכירי, תחיי את החיים זה חשוב זה בשבילך!! אהה ואם תרצי עוד הרצאות... יש לי מלא מה לומר.... קבלי
חם ואוהב תהיי חזקה ותזכרי אני פה, אם תרצי לשמוע עוד את דעתי כנסי למשרד
יום נפלא

Natalila

New member
יההה../images/Emo24.gif

כתבת לי וריגשת אותי... את ממש לא $%#$% בשכל
אמרת דברים יפים ואני יודעת בתוך תוכי שהם נכונים גם אני מנסה ליישם אותם על עצמי ולהגיד את האמת
זה עוזר.. ממש טיפה אז תודה על הכל..

אני שמחה

שדברי נגעו לליבך זה באמת חשוב לי לדעת את זה. תזכרי בכל רגע שתרגישי נשברת או כשיבוא לך לדבר גשי למשרד אני תמיד שם!!

extream

New member
אין לי הרבה מה לומר או לנחם אני

קורה ובוכה יחד איתך תהי חזקה ומקווה שתתגברי מהר

את תשארי בחיים........

לפחות את יכולה להתנחם בשתי דברים 1) זה נגמר עכשיו ...בעוד שנה רק היית אוהבת יותר 2) צריך הרבה מזל לגור בצפון ולא לקבל קטיושה או זינזל או שיעהב 5 או משו אז בהחלט את יכולה לחייך

דבי6

New member
נטי אני רק יכולה לומר לך שאני מבינה

אותך מעומק ליבי אני מאחלת לך שתתגברי ותמצאי משהו שיאהב אותך ויעניק לך כמו שאני בטוחה שאת תעשי עבורו

למעלה