רוה"ד - ספרי 2006

python 4

New member
רוה"ד - ספרי 2006

כרגיל כמה חודשים לפני כניסתה של השנה החדשה WotC מעדכנים את הקטלוג שלהם בספרים שעומדים לצאת בארבעת החודשים הראשונים של השנה - והפעם ההיצע די מאכזב.. ומה שמפתיע יותר, זה שלראשונה יש יותר ספרי רוה"ד חדשים מספרי ממלכות נשכחות! ב- 4 חודשים הראשונים של השנה מתוכננים בנתיים 4 ספרים חדשים: 3 מתוכם הם המשכים (הספר השלישי של "מלחמת המינוטאורים" של ריצ'רד נאאק, הספר השני של "רשומות טלאדאס" של כריס פירסן, והספר השני של dark disciple של מגי). ספר אחד מתחיל סדרה חדשה (ככל הנראה) - סדרת האלופים, והספר מכונה "להציל את סולאס". ניתן לקרוא תקציר שלו פה. לדעתי הסופר של הספר הזה חדש לעולם רוה"ד. חוץ מ- 4 אלה WotC ממשיכים במנהגם המגונה להוציא ספרי רוה"ד לילדים.. בממלכות יצאו 3 ספרים חדשים: שני הספרים הסוגרים את סדרת "הלוחמים" ואחד הסוגר את הטרילוגיה של ליסה סמדמן "בית הנחשים". היצע דל מאוד יחסית לממלכות.. אולי בהמשך השנה נראה משהו יותר מעניין.

python 4

New member
עוד משהו לגבי הממלכות -

ב- 2006 הם ממשיכים להדפיס את ספרי דריזט מחדש, ואחרי שסיימו עם ששת ספרי "בקעת עמק-כפור" ו- "האלף האפל" הם מוסיפים לסדרת "אגדות דריזט" את רבעיית הספרים "מורשתו של האלף האפל". הספר הראשון, שיהיה השביעי בסדרת "אגדות דריזט", הוא "מורשת". בהחלט רעיון מבורך! ועוד משהו שחסר לי בקטלוג החדש - שחזור סדרת עבר של רוה"ד.. אחרי שב- 2003 הודפסה סדרת ה- preludes מחדש, ב- 2004 סדרת ה- heroes וב- 2005 שישיית ה- tales וה- elven nations, ציפיתי השנה להדפסה מחודשת לפחות של "שישיית המפגשים" (זו הסדרה הבאה בתור..
). אני מקווה שלפחות נראה את ההוצאה המחודשת של dwarven nations עוד השנה!

FiRePOweR

New member
מצוין , תודה

אני יושב ומנסה לזכור איפה קראתי שגראלד הוא השריף של סולאס ואז נזכרתי שקראתי את זה שבוע שעבר בספר של מינה. איזה שכחן אני. שנה שקטה בנתיים אולי בחצי השני יהיה יותר מעניין לפחות יהיה לי זמן להגדיל את האוסף בספרים ישנים.

Mystic Dragon

New member
יש! [בקשר לאגדות דריזט]

מביאים את הספרים האלה לארץ, את "אגדות דריזט" כלומר?

python 4

New member
אם אתה מתכוון לגרסה האנגלית -

אני מתאר לעצמי שכן, אבל לא ב- hardcover. כרגע רק הספר הראשון ("מולדת") יצא ב- paperback אך טרם ראיתיו בשום חנות.

strahd

New member
אכן כך

אבל הפייתון מדבר על הכריכות החדשות שעשו לסדרת האלף האפל, והראשון שמביניהם הוא אכן "מולדת". שמתם לב, שהשמות, "מולדת", "שהות", "גדלות" ואפילו "מורשת", נשמעים כמו ספרי היסטוריה של העם היהודי. אולי דריזט הוא בעצם אלף אפל יהודי כשר?

python 4

New member
../images/Emo6.gifנכון!

לא הגיוני באמת שלא יהיו יהודים בפיירון.. למה שלא דריזט?
מעניין אם עשו לו ברית

python 4

New member
the legacy הוא השביעי

כדאי לעשות סדר בבלגאן: בסדרת "אגדות דריזט" יהיו (נכון לידוע כעת) 10 ספרים: ספרים 1-3 הם מולדת, גלות ושהות מטרילוגיית "האלף האפל". ספרים 4-6 הם רסיס הקריסטל, נהרות הכסף ואבן החן של הזוטון, שלושת ספרי "בקעת רוח-קרח". ספרים 7-10 הם ארבעת ספרי "מורשת האלף האפל", שהראשון בניהם הוא מורשת.

1984alive

New member
7-11

מורשת,ליל אפל,מצור האפלה,ומעבר השחר. ויש אחרי זה עוד 3 סדרות שממשיכות את הסאגה של האלף האפל.

למעלה