רודני מולן הומו!!!

פיצוץ

New member
רודני מולן הומו!!!

מה העניין שלכם איתו הוא כל היום נוסע רק פריסטייל מה העניין לעמוד במקום ולהסתובב(דברי אמיר וחטר) היום יש גאפים ריילים..דברים מטורפים בסקייט אני בכללי לא מתלהב מרודני מילא עם הייתי כל היום נוסע פריסטייל אז בסדר הייתי תופס ממנו אבל אני הולך על ריילים מדרגות גאפים זה הכיף בסקייט בסדר עם כל הכבוד המציא כמה תרגילי פריסטייל אבל ככה זה שטויות בסקייט צריך להיות כיף ואני חושב שלעמוד במקום ולהסתובב זה לא כיף גאפים מדרגות ריילים זה כיף!!!!!!

odin02

New member
רודני מולן סקייטר ענק!!!!

רודני מולאן סקייטר ענק שקידם את הסקייט הסגנון שלו לפאמים משעמם אבל חייבים להודות שאין אדם מלבדו שיכול לעשות את כל התרגילים האלה. פריסטייל זה נחמד בתור תחביב אבל לדעתי זה גם קצת קטע של אנשים שמפחדים לעשות שטויות באמת מפחידות. יש לי הערכה גדולה מאד לרודני ואני אהנה לראות כל סרט שהוא יוציא אבל אני מעדיף להתאמן על דברים אחרים מאשר מנואל ארוך ופריסטייל. חוץ מזה אין מה להגיד ,מי היה חושב בכלל על הוספיטל או על כזה קספר!!!

אחי אתה באמת הומו

אתה חושב שהדבר היחיד שהוא עושה זה "לעמוד ולהסתובב"????? יש לי מלא סרטים איתו ושלו שהוא עושה סליידים ועוד מלא דברים.... תבדוק לפני שאתה מדבר,אתה בעצמך הומו!

the boy

New member
תסתכל ב.....

תסתכל ב טוני הוק 3 את הסרטונים ואחד מהם זה על רודני ותראה שהוא ענק!!!!!!!! יש שם גם סרטון שלו כשהיה קטן ואני בטוח שכמעט אף אחד לא יודע לעשות את מה שהוא עשה!!!!!!!!!!

braker

New member
ראיתי אותו עושה

360flip tot tailslide 270shoveit out!!!!!!! (באיזה עשר מדרגות)

rodney

New member
ראה מה שכתבתי ל-Raz-Muska

זה רלוונטי גם פה ואני לא יתייחס אפילו לשטויות שאתה מדבר על ימי הפריסטייל שלו... אני לא מצפה שתעריץ אותו רק שתכבד

למעלה