רודות רחוב!!!

zakomea

New member
רודות רחוב!!!

כל יום רביעי בקירית הממשלה בב"ש 5:30 כולם מוזמנים לראות קפואריסטים נא לבוא עם אבאדא בלבד (לא סטריט לכל הנכים)

shirelj

New member
../images/Emo7.gifאני מקנא!!!!

זה לא הוגן!!!! למה אני גר בנהריה... אין חוג קפואירה ואם יש הוא חוג מחתרתי... אין רודות..... נהריה העיר נטולת הקפואריסטים ומלאת ה
ות

zakomea

New member
נ.ב

אם למשהו יש טבאקי (הטוף) אם הוא יכול להביא יהיה טוב... סורי שיראל תעבור לב"ש

zakomea

New member
רודות...

בניגוד לאומנויות לחימה אחרות בקפואירה כשמשחקים (נלחמים זה לא נקרא לחימה כי לא פוגעים) כולם נאספים במעגל יש בקצה (כאילו יש למעגל קצה...) כמה אנשים עם כלי נגינה: 1.בירימבאו: כלי נגינה שנראה כמו חץ וקשת מחובר לו (לא בדיוק מחובר) דלעת או קוקוס ומנגנים בו עם מקל ומין רעשן כזה. ברודה יכול להיות עד 3 בירמבאוים. 2.הטבאקי: טוב שמספק עוד קצב. 3.פנדארו: כמו טוף מרים. וכל פעם יש שני אנשים בפנים שמשחקים. בקפואירה גם לא חייב להתיל משחק חדש כל פעם, אפשר "לקנות" יענו להחליף את אחד הקפואריסטים שמשחקים.

zakomea

New member
לא לי...

ואני הולך מכודי די הרבה וקציצון זה קפואירה

וחבל שכך... ../images/Emo10.gif

בד"כ, אנשים לומדים אומנות לחימה כדי להתרחק וכדי לדעת כיצד למנוע אלימות.

zakomea

New member
אהה ו...

אם למשהו שבא יש מצלמה דיגיטלית ויכול להביא יהיה טוב, שנוכל להראות לפורום הזה מזה קפואירה!!!!

NEWBE

New member
בדרך כלל

ויש כאלה שלא... וג´י ג´י קנגרואים מתאגרפים, לא דובים ...

j i m m y

New member
כשעושים רודות רחוב באים עם סטריט

חד וחלק. מה זה, יום שישי ? מה זה, חג מיוחד ??? בימים מיוחדים שמים בגדים מיוחדים. זה פשוט מאוד. אתה בעצמך אמרת, רודות רחוב (באנגלית Street)

zakomea

New member
לא לא!!!

ביקשו בפרוש לבוא עם אבאדות שבוע שעבר כולם באו כך... ומי ששאל (לא שמתי לב) המצלמה היא כדאי שנוכל להעלות כאן תמונות מהרודה

j i m m y

New member
ילד... שתוק !

אתה רוצה בכוח להרוס לעצמך את המכנסים ?? כן, אני יודע שלא אתה שילמת עליהם, ולא נורא אם הלבן יהפוך לשחור - אמא תשלם. אבל קצת כבוד ! המכנסיים הלבנים הם מכנסי טקס, ותסלח לי, רודת רחוב זה לא טקס ! הצלחת להכעיס אותי :-@

amir_aikido

New member
אולי תסבירו גם לנו את הדיון

אתם משתמשים בהמון מושגים שלא מוכרים לנו, מה דעתכם להסביר את הויכוח גם לאנשים שאינם קשורים דוקא לקפואירה, אולי תוכלו כך לשמוע גם דעות מאנשים אחרים שקוראים לדברים בשמות אחרים ?? הבנתי שרודה זה אימון קפואירה
מה זה רודת רחוב
למה אתם קוראים סטריט
ומה האפשרות השניה
האם יש כאן כללים מוסכמים או שכל אחד נוהג לפי המקובל אצלו
אמיר

shirelj

New member
תשובות

רודה זה מעגל של אנשים שמשתתפים בו כלי נגנינה כגון:בירמיבאו, אטבקי, ופנדירו"תוף מריים" כל פעם נכנסים לרודה שני אנשים ו"משחקים" אחד נותן בעיטה השני מתכופף... בלי לפגוע אחד בשני רודת רחוב זה שנפגשים ברחוב ועושים רודה סטריט???? אני בעצמי לא הבנתי אני יודע שיש מכנסיים לבנות שלובשים באירוע מיוחד שקורה פעם בשנה שקוראים לו בטיזדו(בטוח שכתבתי לא נכון) ולובשים מכנסיים לבנות יותר לדברים רשמיים וטקסים מקווה שעניתי על רוב השאלות שיראל

zakomea

New member
עוד תשובה...

אפשר לקרוא לרודה אימון כמו שהמורה שלי אומר הרודה היא המורה האמיתי לא לומדים דברים חדשים הרודה כמו באימון פשוט לומדים לשלב דברים. בדרך כלל עושים רודה בסוף כל אימון אבל בגלל שאין אימונים בקיץ כל התלמידים נפגשים באמצע הרחוב (מילולית!!!) ועושים רודה וכך שומרים על כושה אם תסע אי פעם לברזיל תראה המון רודות ברחוב. סטריט זה סוג של מכנס אימון יש שני סוגים: 1. אבאדא= בגד אימון משהו רשם שזה לארועים מיוחדים וזה ממש לא נכון מקובל ללכת לשיעורים עם האבאדא. 2. סטריט= בגד להופעות רודות רחוב (חוץ משלנו!!!) ולהכל. וכשאני אומר בגד אני מתכוון מכנס יש גם חולצה שקוראים לה קאמיסה (יענו בפורטוגזית הכל) עכשיו לא ממש הבנתי למה אתה מתכון כשאתה אומר כללים. אם תהיה יותר מדויק אוכל לענות לך על שאלתך האחרונה... ןלזה שרשם שאינ פשוט רוצה לקרוע את המכנס ולא איכפת לי כי זה כסף של אמא אז כל מה שאני יכול להגיד לך זה לך תזדיין כי אני קניתי את הבגדים שלי!!!

למעלה