רודוס...

softy

New member
רודוס...

שדיים בלי סוף מכל הסוגים מכל המינים מכל הגזעים, מכל הצבעים. חוט דק שעובר לו ממש באמצע התחת לא משאיר מקום לדמיון, לא משאיר מקום במיכנסיים. ישבנים בלי סוף מכל הסוגים מכל המינים מכל הגזעים בכל הצבעים. וזיונים? זיונים אין! סופטי לאכול את הלב ולחזור לארץ.

יערית

New member
זה מה שיש לך בראש?

רק חול ואין מה לאכול? נהנת נשמה גדולה? זה מה שחשוב ,כי ציצי גם כאן יש(צריך לחפש) חוט דק בטוסיק יש בכל מקום גם לבנות ה-50+ ישבנים כך גם בחופים הצהובים בארצינו, זיונים??????????? מסכן שלי יש יותר מידיי כאן לא? אז מה חיפשת שם בכל אופן? זיתים?
יערית-שמחה שנהנת סוף סוף בלעדיה

יעריתוש... ../images/Emo25.gif

הסופטי שלך משועמם פה ממך עושה צרות בארבעים מחפש כל הזמן,כמו ברודוס.. תתני לו כבר,שיהיה שקט.. אגב,הבת שלי מתחתנת בואי תצרפי ברכה בארבעים כל אילו שאוהבות אותי כבר ברכו.. חסרים רק את וסופטי.. מרק.

יערית

New member
מקרי בוא אני אלחש לך משהו....באוזן.

סופטי לא צריך לחפש...... הן באות אחריו ,להבדיל מגברים רבים, ואם בא לו לחפש ולשתולל מי אנחנו שנמנע ממנו, ד"א הלואי על כולנו להיות משועממים כמוהו! לגבי הברכות לביתך..מה אתה בא להגיד לי שהיא תקרא אותם? אז למה אני לא יכולה לאחל לך באיי סי? טוב טוב בכיין כבר כותבת.. יערית-בעד חופש החיפוש!

יערית

New member
מרקוס מרקוס...

אתה באמת מפספס את הנקודה .... וחבל ... ליבו נחמץ אולי מכיוון שגם הוא רעב ואולי הוא מפספס את השניצ´ל ולא משהו אחר
תחשוב על כך! יערית-ששוב מודיע שאינה דוקרת חברים

*לוקה*

New member
תזהר לא לקבל חמצת במוח מרקי

התחלת לסדר זיונים נגוע? הרי כמו שאתה נראה אתה יכול רק לזיין את חנאן עשראווי. אתה רואה, ה"סיירת" מחפשת אחריכם בכל הפורומים.

מה באמת? אפס זיונים סופטי ? ../images/Emo24.gif

לא יכולת לקחת איתך איזו שפוטונת מפה? מה-נגמרו לך,אז אתה בא לזיין את המח בארבעים ? רוצה שאמכור לך אחת ? אבל המחיר סופטי המחיר.. לא בטוח שתוכל לעמוד בו.. מרק.

למעלה