רוג'ר ווטרס - קונצרט או פוליטיקה??

Simba48

New member
רוג'ר ווטרס - קונצרט או פוליטיקה??

לאחר שסולן הפינק פלויד החליט לא להופיע בתל אביב, עקב בקשת הפלשתינאים, שראו בהופעה בתל אביב "תמיכה בכיבוש" - הועבר המופע לנוה שלום, כדי לרצות את אוהדיו הערבים. מאחר ואין לי ענין לערב קונצרט רוק בפוליטיקה, בכוונתי להחזיר את הכרטיס שנרכש למופע בתל אביב שכן סר חינו של רוג'ר ווטרס בעיני. אני קורא לכל מי שיש לו מעט כבוד עצמי, לעשות כמוני ולהשאיר את רוג'ר ווטרס לשיר מול השדות הריקים. תשאלו - מה זה שייך לדפש מוד? שייך!!! הדפש מוד באו לעשות מוסיקה ולא פוליטיקה לכן כל הכבוד להם!!!

תודה רבה לך ! ../images/Emo45.gif

אני כבר מדברת עם אחי על זה הוא מאוד התלבט אם ללכת או לא עכשיו התשובה ברורה ! הוא לא. יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מהמעורבות של רוג'ר ווטרס למען הצלת העולם השלישי או לפחות מחיקת החובות שלהם . מה שהוא עשה ב-8 לייף היה גדול וזה רק טבעי שהוא יקשיב לפלשתינאים . מצד שני מה אכפת לנו ?! אין שום אישו ציבורי על סדר היום והמטרה היא מוסיקה או שלא ?!. בכול אופן ממני הוא לא יראה גרוש מי יודע לאן זה יגיע ???

Simba48

New member
מבחינתי אדון ווטרס יכול היה לתרום

את כל רוחיו לדו קיום יהודי ערבי. אבל הוא מצד אחד רוצה לעשות קופה על חשבון הישראלים ומצד שני יורק עליהם. זה לא מקובל. אם אנחנו כובשים, מצידי שיופיע בראמאללה. אבל שם כנראה אין פריירים שישלמו 400 ש"ח לכרטיס.

אינדיד

אבל תמיד יש כמה יפי נפש שימצאו את הקשר בין מחט לתחת ויקימו כל צעקה והכל בשם האומנות וחופש הביטוי והיצירה . ממש לא היה פה מקום לפוליטיקה וחבל .

פימפי

New member
גם אני חושב ככה

אם באמת איכפת לו והוא הופך את זה לפרוייקט או מה שזה לא יהיה, שיתרום את הרווחים מהמופע. מה גם שאני לא מאמין שהערבים יהוו יותר מאחוז אחד בקהל, אם בכלל.

זהר25

New member
דווקא הכעס לא צריך להיות מופנה....

כלפיו ,הפלשתינאים יכולים לבקש את אותו הדבר מדפש מוד כי זה פוגע במעריצים הערבים שלהם.

aviGODFATHER

New member
הכעס כן צריך להיות מופנה כלפיו...

הוא לא חייב להקשיב לכל מה שאומרים לו. גם קשה לי להאמין שערבים שומעים עוד דברים חוץ מאום כולתום, שריף ומרגול. לא נראה לי שיבואו הרבה ערבים להופעה. כנ"ל גם לגבי דפש מוד - אני ממש לא מאמין שיש להם מעריצים בעזה.

זהר25

New member
מסכימה בהחלט.....

הוא לא היה צריך להקשיב ואני שונאת צדקנות במיוחד מאנשים שלא חיים פה ,אבל עובדה שהוא הקשיב עובדה שהם השפיעו.

alpha80

New member
העתקת המופע שלו

היא צעד מחאתי לכל דבר. אין בו התחשבות בשום גורם. משהו בסגנון "אני מופיע שם, תרצו - תבואו". עכשיו המפיקים בארץ הולכים לאכול כזה צינור, להפסיד ימבה כסף, וכל זה כי "ככה בא לו". אני רק מקווה שבחוזה איתו קיים סעיף כזה שמבטח את המפיקים בארץ, ולדעתי עם כל מה שאני שומע ביומיים האחרונים המופע הזה צריך להתבטל ביוזמתו של שוקי וייס. הוא לא צריך לקיים מופע בכל מחיר ולהפסיד כסף ממנו. ולמעריצים הפנאתיים שטוענים שילכו לראות אותו בכל מקרה גם אם יופיע בעזה - למה ללכת רחוק??? סעו לראות אותו בחו"ל !!!

Confessions

New member
שיילך לעזאזל

שיילך לקיבינימט מצידי שוקי תביא את מדונה במקום

Bavmorda

New member
../images/Emo46.gif שלא יערב פוליטיקה ומוזיקה ../images/Emo70.gif

באת לשיר, אז תשיר. אל תטיף לנו מוסר, לא משנה כמה מתוסבכים אנחנו בנושא הפוליטי שלנו כאן. BAV.

aviGODFATHER

New member
מסכים לגמרי...

בלי שום קשר לזה שאני לא ממש מכיר את פינק פלויד ולא הייתי הולך להופעה שלו גם בת"א, אני לא חושב שמה שהוא עשה זה בסדר. למה צריך להתייחס למניאקים האלה? רק היום החארות האלה הרגו 9 אנשים. וכמו שגם אתה ואחרים בשרשור כאן אמרו - הוא בא לשיר, לא בא להתערב לנו בפוליטיקה. אם דפש מוד (או הדפש מוד
) היו עושים את זה הייתי מאוד מאוד מתאכזב מהם.

super girl 15

New member
רגע לא נראה לי הבנתי... ../images/Emo4.gif

רוג'ר היה צריך להופיה בתל אביב.... הוא הזיז את ההופעה שלו לנוה שלום.. למה??? כי יש לו מעריצים ערבים?!
נוו אז מה הבעיה?! מה הבעיה שלהם לבוא לראות ההופעה בתל אביב? זה בדיוק כמו שהישראלים יבואו לראות את אותה הופעה בנוה שלום?! ההופעה כבר סגרה על פארק הירקון.. למה שהם לא יבואו לפה? למה הם חייבים לעשות את זה שם שכולנו ניגרר אחריהם?! זה כאילו הביעה שלהם?! שזה פה בתל אביב?! זה מה שמפריע להם?!

The Cat Woman

New member
אני לא מבינה מה הבעיה שלכם

ככל זמר, גם רוג'ר ווטרס רוצה להגיע לכל מעריציו. סוג של "ללכוד 2 ציפורים במכה אחת". בגלל שההופעה התקיימה בת"א- לציבור הפלשתינאי, שאם תרצו או לא- גם חי באותה ארץ איתנו, לא הייתה אפשרות להגיע, או לא יודעת בדיוק מה קרה שם. לכן הוא החליט להעביר את ההופעה לנוה שלום וכך הוא יכול גם להופיע בפני הציבור הישראלי וגם בפני הציבור הפלשתינאי ולרצות 2 ציבורים שדורשים לראותו מופיע. רוג'ר ווטרס ידוע בדעותיו- גם בסרט "החומה". באיזשהו מקום שירה היא בהחלט דבר פוליטי שנועד להעביר רעיונות, מחשבות, רגשות וכו'... ו-וואלה, מוזיקה היא פוליטית! תראו את אביב גפן למשל! אם האדון ווטרס רוצה להופיע גם בפני פלשתינאים, שיבושם לו! מה קרה, קשה לכם להתמודד עם כמה ערבים שיהיו סביבכם? קשה לכם שהם יקפצו איתכם באותו הגובה? תדעו לכם שלא כל הפלשתינאים הם בהמות רוצחי יהודים, יש בהם גם אנשים נורמליים שמסתובבים בירושלים בחופשיות ויש להם משפחה בדיוק כמו אצלנו. וכן, גם הם רוצים להנות מהופעה. לא לכולם יש כסף לזה... אבל גם הם רוצים להנות. גם הם אזרחים וגם להם מותר להנות מטיב הארץ, לא רק לכם מותר ולא רק אתם צריכים לעשות כן. בקיצור, הנקודה שלי היא שמי שלוקח את זה קשה מדי- זה אתם. ואולי בצדק כי יש לנו רגשות שליליים כלפי הציבור הנדון, אבל צריך לקחת הכל בפרופורציה ולזכור שמוזיקה- היא אכן פוליטית ויש לה כוח, יותר מכל ארגון טרור!

super girl 15

New member
אהההה...

אז הבעיה שלהם זה באמת לבוא לתל אביב...
ובאמ יכול לקרות מצב שהם יבקשו את אותו דבר מדפש מוד?! :S לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!

The Cat Woman

New member
את יכולה להגיד לי בכנות

שאם היו מעבירים את ההופעה של דפש מוד לנווה שלום (איפה זה בכלל אגב?!) את לא היית הולכת לראות אותם רק כי הם מנסים לרצות גם את קהל המעריצים הפלשתינאי שלהם?

למעלה