רוג'ר והישראלים....

רוג'ר והישראלים....

האם נראה לכם בהופעה, כאשר הוא ישיר If I had my way, i had all all of you shot! הוא יתכוון למילים?

The Walrus

New member
לא.

השיר IN THE FLESH הוא שיר סרקסטי. במקום להגיד "זה רע, אל תעשו את זה", הוא "נכנס לראש" של הרע... הוא מנסה להראות לנו כמה מגוחך העניין.

Anuerysm

New member
אני גם משער

שכווטרס יזכיר בשיר את היהודים הקהל בישראל ימחא כפיים ויצרח כמו למשל כשסטנדפיסט אומר במופע שלו "יש את התימנים האלה" ואז כל התימנים מוחאים כפיים #:

IamAR

New member
נצל"ש בקשר להופעה

חבר של אבא שלי, יש לו חבר שהוא אחראי על הסאונד בהופעה של ווטרס. (XD כן, כבר שאלתי אותו על "מאחורי הקלעים לכל חברי הפורום אחרי ההופעה") הוא ביקר במקום, קיבל שירטוטים מפות ואת הדרישות של ווטרס, כדי שיוכל לבנות את ההגברה בכל מקרה, את מי שזה מעניין, ההגברה תיראה ככה --> הרעיון הוא 2 רמקולים ממש גדולים על הבמה ו5 רמקולים קטנים יותר בהקהל אבל! הרמקולים הקטנים, הם עדיין גדולים מספיק כדי להסתיר את הבמה מהצופים שנמצאים מאחוריהם למרות שהרמקולים הקטנים הוצבו במרחק המקסימלי גדול מהבמה כדי לצמצם את כמות האנשים שלא יראו את הבמה, זה מטומטם לשים אותם מאחורי הקהל, מה שאומר שחלקינו נדפקנו =]

חרטושה

New member
מה עם אפקט הגובה?

כלומר אם הבמה גבוהה מהרמקולים - הרמקולים לא אמורים להסתיר, אבל בהחלט יהיו תקועים באמצע.

IamAR

New member
חישבו את זה

וכן, גם אם הבמה יתר גבוהה מהרמקולים (למרות שלא נראה לי), יש את המרחק, הבמה צריכה להיות הררבההה יותר גבוהה מהרמקול כדי שמי שעומד מאחורי הרמקול (בהתחשב בזה שהרמקול גבוהה ממנו), יראה את הבמה חוצמזה, כבר אמרו פה שהבמה עצמה תיהי במעין עמק, כדי שהקהל הרחוק יותר יוכל לראות אותה, לכן זה לא הגיוני שהיא תיהיה יותר גבוהה מהרמקול שיהיה יותר גבוהה מהקהל ושוב, זה לא שרטוט שלי אלא של בעל המקצוע, אני משערת שהוא יודע מה הוא עושה, איך עדיף לעשות, ומה יהיו ההשלכות

floydian

New member
אין מצב שהוא מקליט את ההופעה?

אין מצב שהוא מקליט את ההופעה ישירות מהסאונדבורד ואתה מפיץ לנו את זה?

Gigolo Aunt

New member
אותי מעניין

איך הקהל יגיב למשפט בשיר perfect sence שאומר שהגרמנים הרגו את היהודים,היהודים את הערבים.... זה נשמע ממש רע כל פעם שאני שומע את השיר אני לא מסוגל לשיר בקטע הזה ואני נורא אוהב את השיר...

Gigolo Aunt

New member
אני מאוד מקווה שכלום ,

כולם יודעים מה הדיעות של רוג'ר אני בטוח שאנשים שזה ממש מכעיס אותם לא שומעים פינק פלויד בכלל כי יש עוד כמה דברים שקשורים אלינו... אבל זה עדיין קצת מבאס לשמוע משפט כזה

המשפט הזה מאד צורם לי

ולמרות שאני דיי מסכים עם הדיעות של ווטרס בכללי, ההכללה הזאת פשוט לא במקום ולא מתאימה ליוצר ברמה שלו.

למעלה