רוג'ר .....בנה לי חומה !

d a n i e l s 5

New member
רוג'ר .....בנה לי חומה !

אהבתי את הכותרת הזאת בשער תפוז. מי מגיע לנווה שלום היום .... נא להתפקד ! אני ובת ה-15 שלי נהיה שם וההתרגשות בעיצומה.

דג דה גן

New member
יש חוויות שלוקחים לקבר..

שפר עלי מזלי ויצא לי להיות נוכח [ לפני שנים רבות] בהופעה של הפינק פלויד , "החומה" [ לונדון, וומבלי ארינה] . לא חושב שהיה אי פעם ספקטאקל גדול מזה. מוסיקלי, חזותי, מסעיר. לטעמי ג'ון ווטרס (מבלי להמעיט בערך השאר) הוא הוא הפינק פלויד. ממליץ מאד מאד ללכת להופעה. אחד מאחרוני דור הנפילים. חבל שסיכסוכים אישיים מונעים מלהקה האדירה הזו להתאחד לסיבוב הופעות. טעימה על קצה המזלג קיבלנו ב LIVE AID . רק לאכול את הלב על זמנים שלא ישובו עוד...

galia1962

New member
ואני רק הנהגת ../images/Emo10.gif

לבת שלי ולחברים שלה.... איזה כייפ להן עוד רבע שעה יוצאת מהבית אני ועוד מליון נהגים בדרכים.....

N D R

New member
הטרנד עכשיו זה להרוס חומות

לא לבנות אותן
לשבת בלטרון על שדות החומוס וכל שמבקש ממך זה להציץ מעבר למוזיקה ולקהל, להסתכל סביב ולהתרשם, הבאמת חיי זאב עם כבש? תהנו

שעתיים וארבעים דקות

זה הזמן שלקח לנו להגיע לשם. כמובן שהחננו, כמו אלפים כמונו, על כביש שלוש (נראה לי שבכול ימי קיומו של הכביש הזה גם יחד, לא עברו בו כ"כ הרבה מכוניות). לא בטוחה כמה זמן לקחה הדרך חזרה, בכול זאת.. ישנתי (נשמה בעז). והאווירה, והחוויה, והמוזיקה, והגיטרה של הבחור ש"מחליף" את גילמור. אחחחח ואתם.. איך היה לכם אצל רוג'ר ווטרס?

R a c h e li

New member
כדי להרגיע את הפיספוס שלי.....

הקשבתי ל-ALAN PARSONS PROJECT אוקיי אין קשר אבללללללללל נהנתי מאוד עם ה-CD
רחלי מקנאה כהרגלה...... נחביבוש אולי פעם הבאה תבואי אלי ל-שעתיים וארבעים דקות

החתולית

New member
יא... איך לא ראינו אתכם ? ../images/Emo3.gif

אנחנו הגענו לנווה שלום בערך ב-13:00, החננו במגרש חניה קרוב למתחם, ונהנינו מהאווירה הוודסטוקית משהו ששרתה במקום (במיוחד כשראינו בחורה יפנית שממש הזכירה את יוקו אונו, בלבוש מינימלי עם גרבי רשת ומגפיים) נכנסנו, התמקמנו בצל של הרמקולים באמצע המתחם, פגשנו אנשים נחמדים לאללה, וחיכינו להתחלת המופע. מה אני אגיד לכם ? נכון שאין לו כבר קול, נכון שחלק מהשירה היתה בעצם פלייבק, נכון שגילמור חסר - אבל, ראבאק, היינו בהופעה של רוג'ר ווטרס ! הבחור התרגש הרבה יותר ממני, איכשהו ההתרגשות שאחזה בי כשהם התאחדו בלייב8, לא חזרה - אבל, ראבאק, היינו בהופעה של רוג'ר ווטרס ! כשהמופע הסתיים, לקח לנו בערך 20 דקות למצוא את הרכב שלנו, והגענו הביתה רק ב- 3 לפנות בוקר - אבל, ראבאק, היינו בהופעה של רוג'ר ווטרס ! שורה תחתונה - ראינו אגדה חיה על הבמה, אנחנו שומרים את הכרטיסים למופע הזה, כדי שיהיה לנו מה לספר לנכדים, ועכשיו רק נותר לנו לחכות ששוקי וייס יביא את הרולינג סטונס.

ראבק

היינו בהופעה של רוג'ר ווטרס! גם אנחנו חשבנו שהבאים שיכולים להביא כזו כמות של קהל הם הרולינג סטונס.

G a v ® i e L

New member
מסתמן ש...

אפילו אם הוא סתם היה עומד שם ולא מוציא הגה, עדין..."היינו בהופעה של רוגר ווטרס" ואכן השגתם עוד ארוע לספר לחבר'ה ולנכדים. ככה זה כשהעיקר והטפל מתבלבלים. גבריאל, שסתם מקנא שלא הצליח להגיע להופעה, בעיקר משיקולי עצלות. (לא לקחת ברצינות)

חתולית הרעדת לי את הנימים עם התאור

הזה.... ככה הרגשתי כשהיו פה הסקורפיונס... נווה שלום רחוקה עליי... אבל את זכית להבדיל ממני
איזה כייף לקרוא את ההרגשה שלך
אני את הסקורפיונס למרות שחיכיתי להם שנים {עדיין מחכה אולי יבואו שוב??} שמעתי בגל"צ כי את 2 הכרטיסים שהיו לי מכרתי... ולאחר רבע שעה כל כך כעסתי על עצמי... אני לא אוכל לומר "ראבאק הייתי בהופעה של הסקורפיונס"!!! מתנחמת בדי וי די שלהם

Den3

New member
5 דקות...

5 דקות לקח לנו להבין, שהסאונד חלש לגמרי, שהאיש לא מסוגל לשיר ומנגן המון פלייבקים (מה לעשות הוא כבר לא ילד...), שאם לא נצא מוקדם לעולם לא נמצא את האוטו ונגיע הביתה... שאם הענק שעמד ליידי לא ישים לב הוא ימעך אותי, ו... ש... כן... האיש המזדקן (ואולי מחוסר אנרגיות משהו???) על הבמה הוא לא אחר מאשר גאון המוזיקה רוג'ר ווטרס... תוסיפו לזה חלק ראשון של המופע עם PLAY LIST חלש לגמרי (לדעתי בכל אופן) אז אחרי ה- 5 דקות הראשונות האלה... התחברנו לאווירה המדהימה שהייתה שם (ממש וודסטוק), התחברנו לאדרנלין שזרם שם (פשוט ריח של סקס באוויר...) התחברנו לאנשים מסביב, התחברנו לריח החשיש באוויר, התחברנו אחד לשני, צרחנו WISH U WERE HERE, וכשיצאנו אמרנו לעצמנו... "כן... היינו בהופעה של רוג'ר ווטרס... והיה כיף"

d a n i e l s 5

New member
מולטי אורגזמה של 3 שעות.

זה מה היה שם . המקום, האנשים,ילדים והורים, זוגות, משפחות שלמות, הריח באויר, המוזיקה....אוירה מחרמנת (ולא במובן המיני של המילה ואולי כן אנא ערף). הוא שכבר בקושי שר.....אבל מי חשב על זה שם :) איך אמרה חתולית........ראבק היינו בהופעה של רוג'ר ווטרס. רבאק הסנפנו חצי שורה של הפינק פלוייד .

גם אני הייתי שם..../images/Emo9.gif

פקקים אין סופיים! ריח מסריח של גראס באויר! אבל.. היה מדהים ! היה מחשמל! מסע לאחור במנהרת הזמן.. צמרמורת... אני מאוד מאוד נהניתי.. ואגב, כתבתי על זה בבלוג שלי.

d a n i e l s 5

New member
הוא מעלייך....

הריח חשיש. אתה הרחת גראס..... אני הסנפתי חצי שורה של פינק (פלוייד). על זה נאמר...... אשכרה קוקטייל . קטלני משהו :)

ממש כל הכבוד לכולכם ../images/Emo46.gif

ממש 10 דקות ממני, ואל באתם לקפה של לפני..........????
מה שבטוח שאני יכולה לספר לכולם שאני מכירה כמה שהיו "בהופעה של רוג'ר ווטרס"
כאן לא היו פקקים וגם לא ריח של גראס, רק דגים מרוקאים שהתבשלו בסירים של השכנות
והעיקר שנהניתם

גמאני הייתי שם חבל"ז

אני עוד שומע את התופים , אני נסעתי עם אופנוע שלי כך שלא עשיתי חשבון כמה זמן לקח לי אבל היו פקקים אווי אווי כל הדרך נסעתי בשולים היה כדאי להגיע , רק בכמה שנים זוכים ליראות מופע כזה ,,,מהההההההההמם

למעלה