רוב תודות למשוש 30

רוב תודות למשוש 30

חשבתי שההודעה שלי כבר נקלטה, אבל מסתבר שלא ובכל זאת. לפני מספר דקות הייתה אצלי ולקחה עבור האם החד הורית מירושלים את הדברים הבאים: 2 שקיות של בובות וספרים עבור הילדים. חליפת טרנינג, מעט כלי מטבח וקומקום, טייפ דאבל קסט, מוצרי הגיינה וטיפוח לבית ולאשה, גם לה מגיע פינוק וכמובן קופסה מלאה במוצרי מזון בסיסיים כגון פסטה, אורז, קפה, עוגיות וקורנפלקס ועוד כל מיני. מקווה שהצלחנו לעשות עוד משפחה מעט מאושרת.

גם אני זכיתי לביקור של משוש המקסימה

ושל בן ליוויתה הקטן והמקסים
אפילו קיבלנו ביקור קטן (משוש, מקווה שאת לא בשוק מהתנהלותו של בית על שלושת ילדיו ועדר חבריהם...). חבל שהיה קצר, המופלטה שלי מאוד נהנה מהחברותא. שלחתי עימה סט סירים ישן, קלטות וידאו ועל הדרך גם את הילקוט של ביתי הגדולה ועוד כמה תיקים. משוש, את גדולה ויעילה להפליא וכבוד גדול לנו שעברת בביתנו

משוש30

New member
בנות! אני זאת שמודה לכן!! ../images/Emo140.gif

אתמול בערב ניסיתי לשלוח לכן הודעות תודה אבל התפוז ה!$#%^$%^@ לא נתן לי! ממש ממש אין מה להודות לי בדיוק ההיפך! המכונית שלי עמוסה בכל טוב בשביל משפחה נזקקת בזכות קרינושנוש המקסימה שנתנה לי המון דברים (וכמעט נתנה גם חתלתול...) בשביל האם מירושלים ובזכות האמא של פילפילון וילדיה המקסימים (תודה נגה!) שתרמו גם לאם וגם ילקוטים למבצע חזרה ללימודים! בדרך הביתה אתמול אמרתי לבעלי שזה פשוט מדהים כמה נשים מקסימות אני פגשתי בזכות הפורומים פה

חתלתולה לא חתלתול

קוראים לה בלה, כי היא יפהפיה ולמרות שאני קשורה אליה, אם מישהו מחפש חיה לאחת המשפחות שלו, היא החיה המושלמת, קטנה, מדיפה ריח ניחוח מהשמפו שלי ושובבה אמיתית.

למעלה