רוב שלומות לכולם!!! :cool:

רוב שלומות לכולם!!! :cool:

היי לכולם!!! לאלה שהיו ולאלה שלא היו. חברה את כל מי שראיתי בשר ודם דעו לכם אתם יותר מקסימים ממה שדמינתי לי. אילה ואיש העברתם בי איזה שהוא רטט חיובי. שיהיה בהצלחה?!?!.... נדמה היה לי שאני מכירה אתכם כבר כמה וכמה גלגולים. האם גם אתם מכירים את עצמכם ככה? כמה וכמה גלגולים...? חושבת ותוהה יקרה נכנסת אל תוך ליבי ואת לא יוצאת משם. מקווה שהשבוע תקבלי תשובות לשאלות ששאלת. אייל שיהיה לך מה זה בהצלחה השבוע הבא עלינו לטובה. לדעתי האסימונים יפלו לך בזה אחר זה בשבוע. יופיאל תמשיך להיות נהדר כמו שאתה. תמשיך לדבוק במטרות שלך תמשיך לבצע אותם. אתה בדרך הנכונה. הרי אתה יודע את זה. נכון שגם פזית היתה מקסימה?.... אני מאד נהנתי לפגוש בכם נהנתי להעביר לכם את הפעוליות שהעברתי. חסר היה לי רק השיריינג בסוף בגלל שהזמן ברח ולא הספקנו לבצע את כל מה שתכננתי. אז שיהיה עוד ימבה של חומר לפעמים הבאות. בכל אופו אוריאל חסרת לי מאד. כן כן גם את לגעת. הצלחת לחמוק לי מבין הידיים והעיניים.... לא נורא אני אוהבת את כולכם ורוצה מאד לפגוש את כולם. ג`ון היקר צרלי וחצי שנעלמה אני מקווה בגלל ענינים חיוביים ביותר. חסרה לי דרייה היקרה. חסרה לי ספידוש המתוקה. ועם ישנם כאלה שלא הזכרתי את שמם גם אתם חסרתם לי. אני חושבת שלא במקרה נתקלנו אחד בשני. אני חושבת שעוד ארוכה הדרך ויש לנו עבודה משותפת לעשות. כל מי שמתחבר אל דרך האור שייך אלינו. הפשילו שרוולים, שנסו מותניים וקדימה לעבודה. בכל אופן אם אני נעלמת לכם מהמרקע זה לא בגלל שלא בא לי לכתוב ולדבר אלא פשוט יש לי המון בעיות תכניות לעלות על דפי האינטרנט והספק שנותן לי שרות מטעם תפוז לא עושה את עבודתו לפחות ביחס אלי אז לא להבהל אם אני לא כל כך פעילה. אני קוראת את דיברכם ומנסה לשדר לכם ברמות טלפתיות. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

מיכל מיכל

היה לי כיף. ולא פשוט לי להתחבר לאותם אנרגיות, או רוחניות. לא מכיר את זה. את מזכירה לי.. לפני שנה הלכתי למישהי שמאבחנת באורה סומה. בחרתי את הבקבוקונים עם הצבעים המרהיבים. היא הסתכלה עלי, ואמרה.. הממ... אתה יודע שאתה נפש עתיקה שירדה לעולם לעזור בתיקונו. :) ואני... מה אני מבין בדברים כאלו. לא מרגיש עתיק בכלל. עשה לי רושם מאד חזק המפגש. את, ויופיאל, ואילה. איזה אנרגיות יש עלייך.. חחחחחחחחחחח שיו... סלמאת. איש.

למעלה