רובי שפירא ז"ל.

האומץ לחיות, האומץ למות

שלא נעמוד לעולם במצב כה נואש שנחשוב בכלל לעשות צעדים כאלו קשים

אשור

New member
התאבדות היא פחדנות,החיים יקרים

ויש להאבק ולנסות לנצח את הרע.

אשור ידידנו "אל תדון אדם

עד שתגיע למקומו...וכמו שאמרה פנטזיה, הלוואי שלא נצטרך אף פעם לעמוד בנסיון... התאבדות זה אקט נורא ואיום. הבן אדם מרים ידים ומוריד מסך. תש כוחו. עצוב נורא.

הבן אדם עשה הון מדיג באפריקה..

והיה הבעלבית של הפועל חיפה... מניתוחים כלכליים שקראתי - נכונו לנו עוד נפילות כלכליות גדולות. המצב על הפנים מכל זוית הסתכלות.

את צודקת אחותו - אכן נושא כבד...

סוגרת מחשב... קיבלתי את הארי פוטר ואבן החכמים... מוטב לי לשקוע בעולמות קסומים, שבת שלום וחג שמח לכל, Aני.

שקדי

New member
ולפעמים החגיגה נגמרת............

אנשי עסקים לפעמים מאמינים בכוחם המאגי לגלגל כספים ולצאת מכל משבר ובור בעוד קסם פינאנסי מזכיר לי .......בעצב כי במשבר המניות הגדול בארץ הגזבר שלנו התאבד לאחר שהפסיד הון עתק מכספנו במניות גם הוא שהתחיל כחקלאי ואיש טבע וארץ ישראל....אדם מקסים ואח´´כ כמורה ומחנך דורות של תלמידים נשבה בכוחו המאגי של הכסף הסתבך והרגיש כנראה בסימטא ללא מוצא יהי זכרו ברוך

למות בגלל כסף? נראה לי מחריד

אני יכולה להבין את מי שנוטל את חייו בידו, כי חולה נניח במחלה קשה ומעדיף לסיים את חייו בבחירה ובצלילות הדעת, שכן מתאר לעצמו את נתיב היסורים. אני יכולה להבין את מי שעומס של כאבים נפשיים, שכול של ילדיו למשל, ועוד טראומות מסוגים שונים גורמים לו לאבד את הרצון להמשיך בחיים. אני יודעת גם שיש אנשים שנכנסים לסחרור פסיכיאטרי, ובוחרים במוות -אבל לא עליהם מדובר. אדם מהשורה, איש שיש לו ילדים ואשה ומשפחה וכנראה הסתבך כלכלית בדרך ללא מוצא בוחר מוות כפתרון של בריחה. את זה-אם זו הסיבה ,קשה לי להבין. כל כך הרבה אנשים מייחלים לעוד טיפה של חיים עלי אדמות, וגורלם בוחר במוות. אז לבחור באופן מודע לוותר על החיים? בגלל כסף??????? נשגב מהבנתי. באמת. ואני לא באה ממקום של שיפוט אלא באמת של אי הבנה מוחלטת.

אטיוד5

Active member
יש אנשים שכסף וכל הסובב אותו

זה כל עולמם. בנוסף האנשים האלה התחייבו כנראה בפני ידידים, חברים, משפחה התחייבויות שאינם יכולים לעמוד בהם. את ואני לא נבין את זה.

החרמתי אותו בזמנו

לבן שלי בן ה-11 כמה נהניתי
הוא אגב לא נהנה אבל אוסף בדבקות את הקלפים הספר משהו משהו החיוך לא יירד לך מהפנים

בשבוע האחרון זה היה "ספר המריבה"

המשפחתי. כל אחד עם סימניה אחרת כשאחד מניח , השני חוטף לא היה לי שום סיכוי לעלעל אפילו. אבל הנוער קרא בלי הפסקה והיה לי שקט בבית חוץ מאשר מריבות, של "אני לקחתי קודם".

אשור

New member
ומה לרובי שפירא ונוסטלגיה?

הבדיחה על יוסקה ברגר שהתעשר והפסיד את כול כספו.

למעלה