רובי חוזר לTT

Berliner star

New member
רובי חוזר לTT../images/Emo35.gif

שמועות חדשות- אמא של רובי מספרת שהאיחוד הגדול והמתבקש של טייק דאת עם רובי הולך ומתקרב..
אני לא יודעת אם להאמין או לא (בימינו.. מה העיתונות לא תכתוב..
) אבל אם זה נכון.. אני אשמח לראות רובי שוב עם TT על הבמה
(כמובן ובמידה שהוא לא יעזוב את קריירת הסולו.. מה שלא ניראה לי ייקרה
) השמועות האלו מסתובבות כבר כמה זמן, אומנם הן מתחזקו, אבל שוב, אלו הן שמועות. http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/News/200704/20070408084724.htm - אני שונאת את ההערות הבילתי רצויות האלה שמוסיפים בכתבות.."זה עדיף מאשר להשתכר שוב בבית לא?" אתם הרי לא יודעים כלום.. אז למה סתם לכתוב? חבל
בכל מיקרה.. אם רובי יחליט להיצטרף לTT אני מקווה שהתקשות תבין שזה לא בגלל ה"כישלון" שלו לאחרונה (שבמילא הם הדביקו לו אותו..
) אז.. מה דעתכם? רובי צריך להיצטרף? לא? פרט, נמק והדגם
(עזבו.. אני מושפעת יותר מידי מהלימודים לתנ''כ לאחרונה..
)

Velma Kelly

New member
../images/Emo5.gif תנ"ך

אני חושבת שהוא לא צריך לחזור, מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמינה יותר מידי בלחזור אחורה. הוא קיבל מזמן החלטה כי אמר\רמז שלא היה לו טוב שם אז איך שלא מסתכלים על זה, אם זה לא להופעה 1-2 אלא לאיחוד זה קצת יבאס אותי כי כאילו כל מה שהוא אמר שווה לכלום.. והעיתונות תסובב את זה בכלאופן לזה שהוא צריך כסף והכל בשביל הכסף.. אני יודעת שזה נשמע אולי קיצוני אבל it is what it is

Berliner star

New member
את צודקת

בקטע שהוא אמר שלא היה לו טוב שם.. אבל.. הוא גם אמר שהיה לו טוב שם והיו לו הרבה קטעים שהוא מאוד נהנה ולא יישכח. (למשל בדוקומנטרי שלTT). פעם הוא אמר את כל הדברים בגלל שהוא כעס לפי דעתי (והיה חצי מסומם
), אבל הוא חזר בו ואמר שהיו גם קטעים טובים ויפים
גם אני חושבת שעדיף שהוא יחזור למס' הופעות ולא איחוד מלא.. אולי אפילו סיבוב הופעות שלם אבל.. לא יותר מזה.. ככה זה יהייה גם יותר מיוחד לפי דעתי..
(ובהחלט- תנ''כ
.. עכשיו קראתי 3 שעות וחצי בלי הפסקה!!! אני משתגעת!!
)

a Warming Sign

New member
אם אמא שלו באמת אמרה את זה

אז היא בטח יודעת על מה היא מדברת.. בכל מקרה,גם אם הוא יחליט להצטרף אליהם אולי זה חלק מהטיפול שהוא עובר והוא מוכן עכשיו להתמודד עם דברים כאלה,כי נראה שפעם אחרונה שהיו שמועות כאלה הוא לא היה בעניין.. אם יהיה איזה איחוד חד פעמי זה באמת מבורך
,אבל אני ממש לא חושבת שמתאים כאן יותר מזה..

גליזה

New member
סיפרתי לך אתמול בטלפון שהיה במוזיקה

נטו. או בעצם, שלשום

Lilush93

New member
מאיה שלחתי לך מסר,הגיע../images/Emo35.gif

אם לא תודיעי לי..

למעלה