רובי חוזר לTAKE THAT?

dor307

New member
רובי חוזר לTAKE THAT?

כך לפחות לפי אמא שלו. אז כנראה שהקרירה שלו באמת בקרשים,טימברלאנד כבר מחכה לטלפון...

זה יהיה כל כך נחמד אם יחזור

עכשיו יהיו לנו ספייס וטייק ד'את מושלמים...smells like the 90's

Dana Mi

New member
הם חזרו כבר פעם אחת

תוך כדי הסיבוב איחוד של טייק ד'את ב-2006, איסט 17 חזרו להופעה אחת בלונדון.. אבל היא הייתה רק אחת ומאז לא ממש שמענו מהם.. חוץ מבריאן הארווי שהתמודד בקדם אירוויזיון האנגלי והפסיד ללהקה מטומטמת של דיילים.

Dana Mi

New member
וואו, שמועות רצות מהר

כמובן שכל הצהובונים מדברים על זה, אבל אני לא ממהרת להאמין.. כבר אמרו מספיק שטויות על רובי וטייק ד'את וזאת הפעם הרביעית בערך שמעלים את הנושא הזה. אם זה נכון - לא תהיה מאושרת ממני.. אבל אי אפשר לדעת.. ואם כבר בטייק ד'את עסקינן, הייתי ביום שלישי האחרון בהופעה!! והיה מדהים. סיפרתי עליה בפורום טייק ד'את, אז אם מישהו רוצה קישור, בכיף.

Dana Mi

New member
היה פשוט מדהים..קשה לתאר..

סיפרתי כבר בפורום טייק ד'את.. אני פשוט אעשה העתק-הדבק.. יש פה הרבה שמות של שירים והופעות שיכול להיות שלא תכירו.. אבל בשביל זה תמיד יש את יוטיוב.. ההתחלה הייתה שעל הבמה הקטנה והעגולה הופיעו מלאכים-כנרים וניגנו משהו שלא הצלחתי לשהות. על המסך שעל הבמה המרכזית הוקרן סרט (אחרי זה התברר שהוא התבסס על סצינה ב-Sturdust) שרואים סירת עץ קטנה מסתובבת סביב העולם וקריין שמלמל כל מיני דברים (מצטערת, לא התעמקתי בזה.. אני עסוקה בלהסדיר נשימה).. בתחילה מוסיקה ופתאום מהבמה קפצו ארבעת הבנים מאחורי פודיומים כאלה של בית משפט ושרו את Reach Out. התחלתי להרגיש את האקסטזה הזאת שכולכן דיברתם עליה מההופעות של האיחוד וקפצתי כמו משוגעת. אחרי שהם סיימו התחיל It Only Takes A Minute עם בנות שיצאו מתוך הפודיומים ולשמחתי השיר נשמע כמו הגרסה הישנה. כל אחד מהם בירך את הקהל ומארק אמר Hello We're Take That, and for the next two hours - we're all yours!!. הווארד בירך אותנו והתחיל לשיר את Beautiful World שדווקא היה נורא נחמד בלייב. הם עברו ללשיר את Patience וזאת הייתה אחת מההופעות החזקות של הערב - הקהל פשוט צרח והביצוע היה ממש מרגש. אחרי זה מארק אמר שהוא עובר לשיר שיר סולו שלו ואחריו הוא רוצה שכולם ידליקו פלאפונים לשיר הבא. הוא שר את Hold On שהיה נחמד, ואז כולם הדליקו פלאפונים ושהיה נדמה שבכל זאת הוא בא לשיר את Babe התחיל I'd Wait For Life שאני חייבת להגיד - נשמע הרבה הרבה הרבה יותר טוב וכיפי בלייב. פה נחתם הדגש על האלבום החדש ושאר ההופעה התעסקה יותר בלהיטים ופחות בקידום האלבום. איש גדול עלה על הבמה והתחיל לשיר בקול עמוק ומדהים את Relight My Fire ואחרי 4 שורות טייק ד'את התחילו עם ההופעה שלהם שהייתה, כהרגלה, סדום ועמורה אחד גדול על הבמה! - חוטיני, תחפושות, חישוקים - מה שתרצו.. באותו רגע הבנתי שג'ייסון הוא פשוט פרפורמר מלך כי לא הצלחתי להוריד את העיניים ממנו כל ההופעה - הוא נתן את כל מה שיש לו בריקוד. במקום לולו, עלה נארלס בארקלי (שמתברר שהוא האיש הגדול ממקודם) שהתחיל לשיר את הלהיט היחיד שלו, Crazy וזה השתלב ממש טוב עם המוסיקה של השיר. בסיום השיר לכל אחד מהבנים הוצת חלק אחר בגוף. בגלל שאני פשוט ילדה מפגרת, לא עלה בדעתי שזה חלק מההופעה והתחלתי לצעוק למה אף אחד לא שם לב שלהוואד נדלק השרוול.. עזבו את זה, נפעתי מאיך הווארד ממשיך לרקוד כאילו כלום כמו סופרסטאר אמיתי. פתאום שמתי לב שהכובע של ג'ייסון ועוד כל מיני דברים עולים באש, והבנתי שיצאתי מטומטמת. אחרי ההופעה המדהימה של Relight My Fire, היה עוד קטע אומנותי וכדור מתכת שמואר בלייזר ירוק התחיל לרדת מהתקרה לכיוון הבמה הקטנה והעגולה באמצע. מבלי שהבנתי מה קורה, גארי התחיל לשיר את Rule The World. ואני אומרת לכם בשיא הרצינות, שכבר הרבה זמן לא שמעתי ביצוע כל כך מרגש לשיר. יש משהו בשיר הזה שפשוט נבנה להיות השיא בהופעות. בנוסךף, הבנים תוך כדי העבירו את עצמם לבמה באמצע ופתאום קלטתי כמה קרוב אני עומדת מולם. כל כך קרוב שיכולתי לראות את הקמטים שלהם בפנים. אחרי שהם סיימו את Rule The World המדהים, הם שרו גרסה איטית מאוד ל-Could It Be Magic. אני כל כך מושפעת שהייתי בטוחה שהתחלתי לשמוע את הקול של רובי, אבל מהר מאוד התעשתתי על עצמי. כשהם סיימו התחיל חלק בשיתוף הקהל. מארק שאל מי מכיר את האלבום הראשון וכולם התפרעו. הם כאילךו ניסו "לבחון" את הקהל ונתנו להם להשלים משפטים מ-Do What U Like, Promises ו- Take That And Party. אחר כך הם נתנו לקהל לשיר את הבית הראשון והפזמון מ-A Million Love Songs והווארד עמד ממש מולי והתמונה שלו "מנצח" על הקהל פשוט לא יוצאת לי מהראש. החלק הקומי של הקטע הזה היה שהם כאילו שאלו מי מכיר את השירים הכי זניחים שלהם ואז שאלו מי כיר את השיר הבא - והתחילו לנגן את Back For Good. זאת הפעם הראשונה בהופעה ששמעתי את כל הקהל ממש שר וכמעט שלא שמעו את גארי. זה היה הסינג-א-לונג הכי טוב בחיים שלי. אחר כךל, אלוהים ענה לתפילותיי והציב את מארקי ממש מולי!! לא האמנתי שאנשים שאני בעיקר רואה דרך מסכים שונים פתאום עומדים מולי. זה היה הזוי לגמרי. הם שרו את Everything Changes וכשהם סיימו ג'ייסון הודיע שכדי לחזור לבמה המרכזית, הם החליטו לעבור דרך הקהל. ואז, בפעם היחידה במשך כל המופע - שנאתי את המקום שלי! הם חזרו לבמה וג'ייסון נשאר לעמוד לבד עם גיטרה וסטנד של מיקרופון. חשבתי "הממממ מעניין איזה שיר יהיה עכשיו", וצדקתי - הוא ניגן את Wooden Boat ושוב לא הצלחתי להבין איך אין לו עוד שירי סולו, כי הוא ביצע את זה מושלם. כשהוא סיים הוא אמר לנו I wanna tell you something I say it to many people, even to myself sometimes you don't know what you're waiting for and that's the time to be..... the FIRST one on the dancefloor ואז הגיעה הבונבוניירה של הערב, לפחות מבחינתי. בגלל שבגלל הגיל שלי אני מרגישה די פספוס של כל הניינטיז עם טייק ד'את, זאת הייתה אחת מהחוויות הכי אדירות מההופעה. הם התחילו להופיע עם Give Good Feeling. ידעתי שהם אמרוים להופיע איתו, אבל הם בכל זאת הצילחו להפתיע אותי. לא הייתה יכולה להיות בחירה יותר גאונית מהשיר הזה - השיר הכי פחות מוכר עם ההופעות הכי טובות. הם עשו אותו בגרסת טראנס מוזרה שמזכירה את הגרסא המקורית של השיר ולרגעים היה נדמה לי כאילו רק אני מכירה את השיר הזה באולם. אפילו כשגארי צעק Come On Let's Ride, הייתי היחידה שענתה לו וכולם שמעו אותי, והיה קצת מביך. אבל, כשחשבתי שהם לא יכולים להפתיע אותי יותר, הם התחילו לשחזר את קטע הזחילה המפורסם מההופעה ב-Hometown. זה היה אחד הקטעים הכי טובים, אם לא הכי טוב בהופעה. אחרי GGF הם הופיעו בצורה מעולה עם Sure ן - Never Forget שבו הם כאילו יצאו ונכנסו כל הזמן ממסך לבן בהם מוקרנים עליו. אנטי לא יכולה לתאר לכם כמה היה לי כיף להרים ידיים בפזמון עם כולם. זאת הרגשה שאי אפשר לתאר. אבל ללא ספק, מי שהחליט מה יהיה ההדרן היה גאון. זה התחיל עם Shine ומסתבר שהשיר הזה כל כך תפס באנגליה, שמארקי נתן לקהל לשיר את כל הבית הראשון לבד, וזה היה פשוט מדהים. לא האמנתי ששיין יכול להישמע כל כך טוב בלייב, אחרי הזוועה של An Audience With, אבל מארקי התעלה על עצמו ונתן את השואו של החיים שלו. אחרי Shine התחיל Pray. מכיוון שזה השיר האהוב עליי, הם יכלו גם סתם לעמוד ולשיר ועדיין הייתי נהנית. אבל כמובן שהם לא עשו את זה, אלא סיימו את ההופעה כמו שצריך והשאירו לכולם טעם טוב בפה. אתה מה שעברתי בשעתיים האלה התחלתי לעכל אחר כך במלון. ועד עכשיו אני לא מצליחה. זה היה אחד מהערבים הכי טובים בחיים שלי, ובהחלט הפך לי את היום הולדת להכי שמח שאפשר.

Berliner star

New member
דבר ראשון

רוב הסיכויים שזה ממוחזר. השמועה הזאת הופיעה לראשונה לפני מספר חודשים, כמה שניות בערך אחרי שרובי יצא מהגמילה. כדי כאילו להראות שהוא צריך אותם. וגם אז, אני לא יודעת אם אמא שלו באמת אמרה את זה. דבר שני- ממש לא בסדר מה שאמרת. אני משארת שלא התכוונת אבל עשית בדיוק את מה שהתקשורת עושה. אם הוא ייצטרף לTT להופעה או לכמה זה לא אומר שהקריירה שלו גמורה. זה אומר שהוא החליט שהוא יכול ומסוגל לחזור ולהופיע איתם על הבמה והם יודעים שזה מה שהמעריצים מחכים לו מאז 95'. רובי לא צריך את TT בשביל להצליח, כל העשור האחרון הוא עובדה לכך וTT כבר לא צריכים את רובי בכדי להצליח. נכון שאם רובי לא היה מצליח כל כך לבד אז רוב הסיכויים שהקאמבק שלהם לא היה כזה גדול ומדובר כמו שהוא. אבל עכשיו, הם כבר לא צריכים אותו והוא לא אותם. הם שני דברים שונים. וגם כשTT התאחדו אמרו שהם עשו את זה בגלל בעיות כספיות אבל בטוחה ב1000% שהם היו יכולים להמשיך לחיות בכבוד וברמה גבוהה ולעוד מספר רב של שנים. התקשורת פשוט מגעילה בנושים האלה
בכל מיקרה, זה יהיה מעולה אם וכשזה ייקרה. לא יהיו מאושרת ממני ומדנה

ofirshai

New member
הקריירה שלו לא גמורה, אבל גם לא ממש בשיאה

אבל המרחק בין זה לבין להתאחד עם TT עוד רחוק מאוד לדעתי (בלי להעליב, אבל האגו של רובי יכול לאכלס גורד שחקים בסדר גודל בינוני). הכל מקרה רובי צריך איזה שיר שיזריק קצת חיים לקריירה שלו (למרות שהאלבום האחרון שלו היה מעולה), הוא צריך את מה שטימבה עשה לקריירה של נלי (או סתם את טימבה
)

Dana Mi

New member
א-ו-ק-י-י

קצת סדר בעניינים (וזה בהמשך גם לתגובה של מאיהל'ה) דבר ראשון, למען הבריאות של כולנו, בבקשה אל תזכירו את השם המקולל של טימבאלנד יחד עם רובי. אני חושבת שזה שטימבאלנד-נלי-ג'סטין מאניה שהולך פה כבר שנה זה לא מוצדק. עם כל הכבוד, הפקה זה לא הכל, צריך גם כשרון (מה שלנלי פורטאדו טיפהלה חסר). ג'סטין יכל להצליח גם בלי טימבאלנד אבל עכשיו, לפחות מבחינתי, יצאה לו תדמית שמישהו שמצליח רק בגלל ההפקות של השירים שלו, וחבל. דבר שני, אז נכון, החיים של רובי טיפה בירידה בזמן האחרון, אבל זאת בכלל לא סיבה להספיד אותו! כמו שמאיה אמרה, זה פשוט מה שהתקשורת עושה! לרובי יש רזומה מאוד מכובד מאחוריו. אז יכול להיות שהאלבום האחרון לא הצליח כמו הקודמים, אבל ההשפעה שלו ושל המוסיקה שלו על התרבות הבריטית והתרבות בכלל היא עצומה. אנשים רצו להספיד את האלבום האחון שלו בכלל שזה לא היה "רובי" כמו שמכירים. אז נכון, יש שם כמה שירים שהם ממש סתם, אבל יש שם שירים כמו The 90's או The 80's שאם מישהו לרגע באמת היה מקשיב להם, הוא היה רואה שאין יותר רובי מזה.. לכל אמן יש את הירידות והעליות שלו בקריירה, אבל זה לא מבטל את ההישגים העצומים של רובי שלא משנה באיזה שנה או תקופה - תמיד יעמדו לזכותו. להזכירכם, ב-2005, הוא זכה עם Angels כשיר הכי טוב בעשרים וחמש שנה האחרונות של הבריטס, כשהוא עוקף להקות כמו אואזיס, קווין ופינק פלויד. אז עם כל הכבוד..... לגבי רובי וטייק ד'את - שניהם קשורים אחד עם השני ואי אפשר להתווכח עם זה. רובי לא היה מגיע לאיפה שהוא היום בלי טייק ד'את, וטייק ד'את לא היו נשארים בתודעה של כולם בלי רובי. אז נכון, רובי הוא היחיד שהצליח בתור אמן סולו ואני ברצינות יכולה לכתוב לכם דוקטורט עכשיו על למה זה ככה. גם הלהקה וגם רובי המשיכו בחיים שלהם אחד בלי השני, וממה שאני ראיתי לפני שבוע, טייק ד'את לא איבדו את הקסם שלהם. אבל עם הכל, רובי וטייק ד'את ביחד זה בערך כמו שמייקל ג'קסון יחזור לג'קסון פייב. לכולם ברור שהאמן סולו כבר לא צריך את הלהקה שלו וכולם משמיצים את כולם לכל עבר, אבל כשזה קורה - כולם שותקים ונהנים בעצמם מהנוסטלגיה. בשבילי, טייק ד'את זה עם רובי, אין מה לעשות. אבל יש חיים גם אחרי הניינטיז. ושוב אני חוזרת ואני אומרת - גם אם כולם ננהים להשמיץ ולצחוק על איחוד של השניים - זה החלום הרטוב של הרבה אנשים בתעשייה,שרק מחכים שזה יקרה. ------ וכמובן גם החלום שלי ושל מאיה---------

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מסכימה לגמריי לגבי טימבה. לא רוצה שרובי יעבוד עם טימבה! לא סובלת אותו
וג'סטין באמת יכול להסתדר יפה מאוד בלעדיו וסתם נותנים לו יותר מידי קרדיט
וחוץ מזה.. האלבום האחרון של רובי ממש לא איכזב
(כפי שאת אמורה לדעת
)
להיפך, מקום ראשון בבריטניה וגרמניה, כמה פלטינות זהב בגרמניה ואירופה בכלל
ומגיע לו חופש, השנה הזאת הוא לא עשה כלום אז מן הסתם שהקריירה שלו לא תהייה בשיאה.............

Berliner star

New member
ברור לי שהאגו

שלו גדול מאוד ואפשר להגיד שאםילו בצדק אבל.. אני ממש לא חושבת שמדובר פה באגו. אם להצטרף או לא. אני לא יודעת בדיוק מה זה אבל אני דיי בטוחה שזה לא אגו. אחרת הוא לא היה ניפגש איתם (במיוחד גארי) ולא היה עושה איתם את הDVD ולא היה מדבר עליהם דברים טובים

למעלה